Több mint 21 ezer okosszerződés egy nap alatt a Base hálózatán

A Base hálózata nemrégiben új rekordot döntött az okosszerződés fejlesztők számának csúcsával. A Token Terminal adatai szerint a szerződést telepítők száma egy nap alatt elérte a 21700-at. Ez azt jelenti, hogy a hálózat teljes mértékben aktívan működik, a felhasználók aktív részvétele mellett. Ez az új rekord nagyon jó visszaigazolás a hálózat számára abban a tekintetben, hogy mennyire képes fejlesztőket bevonzani. Amikor szerződés telepítőkről írunk, akkor az összes olyan külső fiókra utalunk, amelyeket okosszerződések fejlesztésének megindítására használnak.

A Base most már megkerülhetetlen tényező a piacon

Nicolas Pollak, a Base protokoll vezetője egyértelműen rámutatott, hogy milyen módon támogatja a hálózat az 1 millió fejlesztő céljának elérését. Bár azért ettől még elég messze vagyunk, a kitartás és a hit valószínűleg tényleg segíteni fog a fejlesztők még jobb bevonásában. Pollak nagy álma ugyanis tényleg óriási álom. 1 millió fejlesztőről és 1 milliárd felhasználóról álmodik. Mondjuk álom és magasröptű célok nélkül nem lehet eredményt elérni. A blokklánchoz kapcsolódó pénzügyi mutatókon is látszott a rekordaktivitás. A telepítésekhez kapcsolódó díjak elérték a 164618-at.

A számok tehát azt mutatják, hogy a hálózat egyre fontosabb szerepet tölt be a szektorban és a felhasználók figyelmét is felhívja. A Base tehát megmutatta, hogy már robosztus platformként kell rá építeni, egy olyan platformként, ahol most már 22 ezer fejlesztő indít alkalmazásokat naponta. A blokklánc technológia folyamatos fejlődése mellett a hálózat fejlesztői bevonásra való fókusza kritikus pontja lehet annak, hogy a Base az app fejlesztések egyik motorja legyen a kriptovaluták piacán. Pár napja pont arról írtunk, hogy az amerikai székhelyű Coinbase kriptotőzsde által indított Ethereum layer-2 (L2) projekt átlépte a 4 milliárd dolláros zárolt értéket (TVL). Az L2Beat adataiból kiderül, hogy a projekt pár napja elérte a 4,15 milliárd dolláros TVL-t.