Több tízezer új kereskedő áraszthatja el hamarosan az INLOCK-ot

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jelentős forgalomnövekedésre számít az Inlock közösségi kölcsönplatform egy új együttműködésnek köszönhetően – számolt be róla a Variance blog.

A tervek szerint augusztusban startol ugyanis az a Decentrader, amelynek fejlesztésében a Csabai Csaba vezette startup is részt vett. A projekt mögött olyan neves kereskedők állnak, mint a kriptoberkekben már jól ismert Filbfilb és Philip Swift.

A Variance szerint a platform főleg napi podcastokat, tippeket, elemzéseket és tanácsokat fog tartalmazni.

A Decentrader célja elsősorban az, hogy az általában egyedül kereskedők számára egy exkluzív közösséget kínáljon. Első ránézésre amolyan Crypto Falka International dolognak tűnik a kezdeményezés.

A csatlakozás előfizetéses regisztrációhoz kötött, a legolcsóbb csomag havi 29 dollárért érhető majd el, de aki azonnal a tagok között szeretné magát tudni, az előtt 1188 dollár kifizetése után 1 évig szabad a pálya.

Több tízezer új felhasználó

A magyar vonatkozású startup számára azért jelent sokat az együttműködés, mivel magán a platformon nemcsak egy hirdetőfelületen kapnak majd helyet, hanem saját szolgáltatásaikkal jelen is lesznek az oldalon.

Az INLOCK platform egyik legerősebb aktív felhasználási módja pont a daytradereket célozza meg, hiszen nagyon sok aktív ügyfelünk a napi likviditáskezeléshez használja az INLOCK-ot. A partnerségünk eredményeként a decentrader.com-ba közvetlenül beépítve lesznek láthatók az INLOCK ajánlatai. Azon ügyfelek érhetnek el így minket, akinek leginkább szól a termékünk.

– olvasható a Variance vonatkozó blogbejegyzésében.

Így néz ki a kölcsönfelvétel ablaka a Decentraderen. Forrás: Variance.

Ha figyelembe vesszük, hogy Filfilb és Philip Swift összesen csaknem 60.000 Twitter-követővel rendelkeznek, akkor láthatjuk, hogy a Decentradernek – és így a magyar kölcsönplatformnak is – látszólag van miből építkeznie.

Szintén nem utolsó szempont, hogy a Decentrader mögött a Bybit személyében egy olyan kriptotőzsde áll, amely kifejezetten kevés ilyen jellegű exkluzív partneri megállapodást köt, azokat viszont kőkeményen támogatja, nagyon sok eszközzel.

A Decentrader egy nagyon szűk partneri hálózattal dolgozik együtt. Az INLOCK már a platform tervezésekor jelen volt ebben a munkában, jelentős szerepet vállalva annak háttérmunkálataiból is.

– derült ki a cikkből.

A szűk partneri hálózat valóban igencsak szűk: az Inlockon és a Bybit kriptotőzsdén kívül a szintén magyar vonatkozású Everprove digitálisszerződés-kötő platform szerepel a társak között.

Az együttműködés az Inlock white label programjának részeként valósult meg, amelynek célja, hogy bármilyen platformon könnyen integrálhatók legyenek a startup szolgáltatásai.

Ezzel kapcsolatban Csabai Csaba az Inlcok saját Telegram-csoportjában megjegyezte:

Ha emlékeztek, akkor idén már többször is megpengettük, hogy az év második felében a fókuszunkat át fogjuk terelni a white label irányba. Ennek első fecskéje a Decentrader, de korántsem az utolsó. Hamarosan egy újabb partnert fogunk bemutatni!

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.