Több Uniswaphoz hasonló airdrop jöhet egy Youtuber szerint

Tyler Swope kriptós Youtuber a legutolsó élőzése során megosztotta a követőivel, hogy szerinte melyik DeFi platformokat kell figyelni, ahol az új airdrop révén ingyen tokeneket lehet begyűjteni. 

Emlékeztetőül, tavaly szeptemberben az Uniswap, az Ethereum egyik legnépszerűbb DEX platformja tovább decentralizálta önmagát. Ehhez 150 millió darab UNI tokent osztottak szét azok között, akik használták a kereskedési platformot korábban.  Az airdrop azért vonult be a kripto-történelem könyvekbe, mert 400 UNI-t kaphatott bárki, aki az Uniswap közelébe került. Azaz elég volt akár csak belogolni a platformra még az adott időpont előtt, hogy UNI tokenben részesüljenek a kiválasztottak. A 400 UNI több, mint 1000 dollárral tette gazdagabbá azokat is, akik nem is feltétlenül használták napi szinten az Uniswap rendszerét – csak jókor voltak jó helyen.

Swope szerint azonban nem kell elkeseredni, ha kimaradtunk ebből, mert felsorolt több lehetőséget is, ahol hasonló airdropra kerülhet sor.

Először az dYdX szintén Ethereum alapú decentralizált kereskedési platformról mesélt a 163 ezer követőjének Swope, akik lehet hamarosan tokent bocsátanak ki.

“A dYdX emberei mesélték, hogy gondolkodnak a token kibocsátáson. Benne van a levegőben. A dYdX elég jelentős forgalmat bonyolít le főleg a decentralizált tőkeáttételes kereskedés szintjén. Ez egy nagy dolog. Ha a helyetekben lennék, benéznék a dYdX-re és nyújtanék egy kis likviditást.” – hangzott el a videóban.

Ezután a kripto influenszer a Zapper platformot emelte ki követőinek.

“A Zapper alapvetően egy aggregációs eszköz. A DeFi eszközöket és kötelezettségeket lehet itt egy egyszerű felületen keresztül kezelni. Épp most érték el az 1 milliárd dolláros forgalmat a Zapperen, ami szintén igen nagy mérföldkő.” – mondta Swope a Youtube-on.

A teljes lista a lehetséges airdopozó platformokról itt található:

Figyelem! A DEX-en történő likviditás nyújtás, csak úgy mint a kriptopénz kereskedés kockázatos. A tokenek árfolyama gyorsan változhat, ha a piac szembe fordul veled, jelentős veszteséget lehet elkönyvelni pillanatok alatt. Csak annyit kockáztass, amennyit megengedhetsz magadnak, hogy elveszíts. Jelen cikk nem minősül befektetési tanácsadásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.