10 új taggal bővül a Global DeFi Alliance szervezete

A Huobi decentralizált pénzügy (DeFi) konzorciuma, amit Global DeFi Alliance névre kereszteltek, 10 új taggal bővült. Így tagjainak száma 15-re növekedett.

Az új tagok olyan nehézsúlyú DeFi játékosok, mint a Curve Finance, az Aave, a Synthetix, a Balancer, a Loopring, a Zapper, a Zerion, a Bitpie, a Mykey és a CoinGecko.

A felsorolt új szereplők a Maker Foundation, a Compound, a NEST Community, a dYdX és a Huobi DeFi Labs alapító tagokhoz csatlakoztak. Céljuk, hogy feltárják a „határokon átnyúló együttműködési lehetőségeket” és elősegítsék a DeFi ökoszisztéma fejlődését.

A Global DeFi Alliance egy hónappal ezelőtt indult el útjára. Megfogalmazott missziója pedig a decentralizált pénzügyi projektek közötti együttműködés ösztönzése mind a nyugati, mind a keleti féltekéről.

“Az összes tag nagyban hozzájárult a DeFi ökoszisztémához, és örülünk, hogy részesei lehetünk a Global DeFi Alliance-nek” – nyilatkozta Stani Kulechov, az Aave alapítója és vezérigazgatója.

A Huobi szeptember 15-i közleményében Sharlyn Wu CIO elmondta:

“Nagyra értékeljük a Global DeFi Alliance minden új tagját, és már várjuk, hogy együttműködhessünk velük a különböző területeken, a felhasználói oktatástól kezdve, a gyakorlatok megosztáson, a protokollok standardizálásán, a kockázatkezelésen át, egészen a globális decentralizált pénzügyi ökoszisztéma fejlődésének támogatásáig.”

A szövetség webes szemináriumokat és eseményeket rendez. A rendezvények célja a DeFi tudatosság és oktatásának megerősítése az ázsiai régió cégei és felhasználói számára. Mind a Synthetix, mind az Aave képviselői jelezték szándékukat, hogy bővíteni szeretnék ázsiai jelenlétüket, mielőtt csatlakoznának a szövetséghez.

A Huobi megjegyezte, hogy az elkövetkező hónapokban további DeFi-játékosokat fogadnak be a szövetségbe a centralizált pénzügyi szektor képviselői mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.