A Twitter trader-influenszerek legjobb barátja, a PhotoShop!

Szinte biztosra vehettük, hogy a nagy követőtáborokkal rendelkező kriptovaluta kereskedők néhánya cinkezett kártyákkal játszik. Itt egy bizonyíték.

Kiderült, hogy egy a Twitteren 63 000 követővel rendelkező trader-influenszer photoshopolta az általa megosztott ügyletek képeit.

Az illető figura Jacob Canfield, magát első számú kriptovaluta elemzőnek tituláló személy, aki privát üzenetben ismerte el, hogy hamisítja a pozícióit. Azóta törölte magát a Twitterről.

A King nevű Twitterező osztotta meg a bizonyítékokat a kereskedő-ászról és photoshopolt ügyleteiről. Az egyik képen az olvasható, hogy Canfield beismeri, hogy 7 bitcoinos profitját 15 bitcoinra satírozta át.

Canfield az előfizetésekből tartja fenn magát, amit a kereskedőpalántái fizetnek neki a szignálokért és befektetési tippekért. A személy még a Forbes és a CNBC médiacsatornákon is feltűnt, legalább is ezt állította magáról mielőtt törölte magát.

Canfield nem válaszolt a médiamegkeresésekre, de követőinek kiadott egy magyarázót. Írása szerint mostantól csakis élő streamen keresztül fog kereskedni, bocsánatot a csalásért viszont nem kért. Szerinte a CT (a Twitter fölöttébb toxikus, kriptovalutásokat tömörítő szegmense) kiforgatta szavait és nem hagyott neki időt, hogy kimagyarázza magát. Az egyetlen, amit tehet, hogy jobb kereskedővé válik.

Majd ezt követően se szó se beszéd törölte magát a Twitterről. Signalprofits.com nevű oldala továbbra is elérhető.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük