Trezor és a Bitstamp szövetsége – A Bitstamp az év végéig hetente kisorsol egy Trezort

A két népszerű bitcoin név, a Bitstamp és a Trezor most úgy döntött, hogy összefog. Trezor és a Bitstamp szövetsége lehetővé teszi majd, hogy növekvő felhasználói bázisuk mindkét világból a legjobbat kapja. Gyorsabban és könnyebben, mint eddig bármikor.

A bitcoin világ olykor igencsak elrettentő tud lenni, mivel a rendszer még a korai elfogadás szakaszában van, az azzal együtt járó kényelmetlenségekkel. A bitcoin használók szeretik a biztonságot és a kényelmet, inkább maradnak egy bevált névnél, minthogy új terméket próbáljanak ki minden hat hónapban.

TrezorA Trezor

A Trezor egy hardware alapú bitcoin pénztárca. A cég egy olyan kis eszközt fejlesztett ki aminek egyetlen célja, hogy a bitcoin biztonságban legyen. Mindegy mennyire nem védett a számítógép vagy az internet kapcsolat, a Trezor egy teljesen elszigetelt környezetet teremt. Offline lehet a tranzakciókat aláírni, egy kis kijelzőn pedig látható a tranzakciórészletei.

A Bitstamp

A Szlovéniából indult, jelenleg luxemburgi székhelyű Bitstamp bitcoin tőzsde már öt éve létezik a piacon. Az egyik legrégebben működő kereskedési platform.

Tökéletesített bitcoin biztonság és felhasználói élmény

Bitstamp utalásSokszor előfordul, hogy egy Bitstamp felhasználó a Trezorban tárolt bitcoinját először egy másik bitcoin pénztárcába vagy a myTrezor.comra kell utalnia, csak ezután töltheti fel az egyenlegét a tőzsdére. Ez a lépés mostantól szükségtelenné válik az új Bitstamp és Trezor szövetség létrejövetelével. Ezentúl a kívánt utalás közvetlenül a Bitstamp felhasználói felületéről indítható csak pár kattintással. Ugyanígy lehet bitcoint kivenni a Bistamp számláról közvetlenül a Trezor pénztárcába.

“A Bitstamp a Trezor pénztárca integrálásával a bitcoin piacot még könnyebben elérhetővé teszi az ügyfél igényeknek megfelelően. Az új lehetőségét nagyobb biztonságot jelent a felhasználóknak anélkül, hogy a felhasználói élményt feláldoznánk.” Szerepel a Bitstamp szerdán kiadott nyilatkozatában.

A Trezor és a Bitstamp szövetsége

Azért, hogy megünnepeljék az újonnan létrejött szövetséget a következő hónapokban hetente kisorsolnak egy Trezort az aktív Bitstamp felhasználók között. Azok az ügyfelek vesznek részt a heti sorsoláson, akik legalább egy tranzakciót végrehajtanak. Az első sorsolásra október 26-án, szerdán kerül majd sor és azok vesznek részt benne akik október 19 és október 25 között a Bitstampen kereskedtek legalább egyszer. A Trezorok ajándékozása a tervek szerint az év végéig tart majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük