Játssz és nyerj egy Trezor One-t, hogy biztonságban legyen a kriptód!

Mindig is vágytál egy hardvertárcára, hogy biztonságban tudhasd szeretett kriptovalutáidat? Akkor ne habozz, játssz velünk és légy te a szerencsés, aki megnyeri a ~20 000 forint értékű Trezor One hardvertárcát!

A BitcoinBázis most a 21. század legmenőbb nyereményjátékát hozta el Nektek! A kriptovaluták már csak idők kérdése, hogy világuralomra törjenek és mainstreammé váljanak – ergo, ideje felhúzni a nyúlcipőt, és becsatlakozni a forradalomba! Mindez pedig még sosem volt egyszerűbb, hisz egy-két lépéssel egy első osztályú, a piac egyik legnépszerűbb hidegtárcája ütheti markodat. Ha esetleg további részletek is érdekelnek a modellről, akkor itt elolvashatod a Trezor One bemutatónkat. No de, nézzük miből lesz a cserebogár!

Nyereményjátékunkat a BitcoinBázis Instragram oldalán érheted el, ahol nincs más dolgod, mint:

  • bekövetni a BitcoinBázis fiókját,
  • megosztani Instagram sztoriba a posztot,
  • a poszt alatt kommentben megjelölni valakit, aki szívesen játszana veled!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BitcoinBázis (@bitcoin_bazis) által megosztott bejegyzés

Ne feledd, a nevezés kizárólag akkor érvényes, ha minden pontot teljesítettél!

A nyertest 2021.09.10-én, pénteken egy random név generátor programmal, véletlenszerűen választjuk ki – hogy legyen mit ünnepelni extrába a hétvégén! 😉

Mindenkinek izgalommal teli játékot és sok szerencsét kívánunk! Ja, és stay tuned, a következőkben ugyanis hasonló, értékesebbnél értékesebb kriptós nyereményekkel érkezünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.