Trump kriptovagyona elérte a 25 millió dollárt, ezeket a mém érméket tedd te is a portfóliódba

Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke jelenleg több mint 25 millió dollárnyi mémcoinnal rendelkezik. Anélkül, hogy fizetnie kellene volna, több projekt alkotója ingyen érméket küldött a tárca címére. Ezek között az elemzők néhány olyan tokent is azonosítottak, amelyek kiemelkedő hozamot ígérnek. Az olyan érméket mint a MAGA, a Dogwifhat és a Kangamoon érdemes lehet a portfóliódban tartani.

KangaMoon: Az egyik legjobb mém érme

A GameFi és SocialFi stratégiával debütáló KangaMoon (KANG) mém érme több okból is nagy érdeklődést váltott ki. Először is, a natív KANG token nagyon ígéretesnek mutatkozik az előértékesítési piacon. A token a Kangaverse játékbeli valutájaként fog működni. A harmadik negyedévre a mémcoin értéke akár 1000%-kal nőhet. Ami kiemelkedő lehet,mivel az előértékesítés során a token már 400%-ot emelkedett.

Egyes elemzők szerint a KangaMoon figyelemre méltó teljesítménye várhatóan túlmutat az előértékesítési piacon. Ha ez így lesz, akkor a KANG kiemelkedő szerepet tölthet be, ezért érdemes lehet most megvenni, mivel az ár várhatóan tovább emelkedik. Az előrejelzések szerint az idei harmadik negyedévben akár az 1 dollárt is elérheti. Egy másik elem, amely hitelt adhat ennek a lehetőségnek, az a várakozás, hogy a KANG a BitMarton és az Uniswapon is listázásra kerül, miután a tokent sikeresen listázták a CoinMarketCap-en és a CoinGeckon.

A KangaMoon azonban több lehet mint egy elővásárlási lehetőség. A készülő “Kangaverse” ökoszisztéma egyedülálló és magával ragadó játékélményt nyújt. A játékosok spekulatív fogadásokban és csata témájú versenyekben vehetnek részt, hogy esélyt kapjanak token jutalmak és más felbecsülhetetlen értékű nyeremények megszerzésére.

A korai vásárlók eddig bőségesen profitáltak a KangaMoon platform natív KANG tokenjéből, amelynek ára a jelenlegi bónuszfázisban 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett. Eddig a KangaMoon több mint 32 ezer regisztrált felhasználót és több mint 10 ezer tulajdonost vonzott. Ez arra utal, hogy a platform még nagyobb vonzerőt nyerhet, amint elindul a mém érmék éles piacán.

Emelkedik a MAGA

A CoinMarketCap statisztikái alapján a MAGA árfolyama 78 343,73%-kal emelkedett az elmúlt egy évben. Az értéke jelenleg 12,99 dollár. A hír, hogy Donald Trump volt amerikai elnök közvetlenül több millió dollár értékű tokent birtokol a pénztárcájában, a múlt héten a token árfolyamát magasabbra hajtotta, ahogy az az árfolyam diagramokon is látható.

Ráadásul a Trump-kampány bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin BTC Price BTC Price , az Ethereum és a Dogecoin adományokat.Trump egy kampányrendezvényen kijelentette, hogy Ross Ulbrichtet az elnöksége első napján szabadon engedné. Az elemzők szerint mindez azért történik, mert Trump megpróbálja megnyerni a kriptobefektetők jelentős szavazóbázisát.

A Dogwifhat ár előrejelzése

Egy aktuális Dogwifhat előrejelzés szerint az érme várhatóan 228,14%-kal fog emelkedni, és 2024. július 5-ig akár a 11,52 dollárt is elérheti. A technikai jelek bikás hangulatot mutatnak. Az előző harminc nap során a Dogwifhat 12/30 (40%) zöld napot és 9,20%-os áringadozást mutatott. Az előrejelzések szerint most itt lehet a megfelelő alkalom a Dogwifhat megvásárlására.

A token ármozgása és a BTC feleződési ciklusok előrejelzései szerint 2025-re az ár becsült éves mélypontja 3,51 dollár lehet. Eközben a Dogwifhat várhatóan 16,59 dollárig fog emelkedni a következő évben. Jelenleg a 2025-re vonatkozó árprognózis 3,51 és 16,59 dollár között mozog. A Dogwifhat 2025-re 388,37%-kal emelkedhet, ha a mém érme eléri a magasabb célokat.

Ha egyszer listára kerül, a KangaMoon megelőzheti a MAGA-t és a Dogwifhatot?

A KangaMoon árfolyamának pumpálása a még mindig szerény piaci kapitalizációja miatt kevésbé költséges. Ráadásul mivel a KANG hamarosan a tőzsdére kerülhet, az elemzők nagy emelkedésre számítanak. Ez kiemelkedő mém érmévé teheti, így érdemes lehet most lehet megvenni. Ha minden jól alakul, a KANG talán képes lehet legyőzni a MAGA-t és a Dogwifhatot.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***