Új fantasy e-sport platform indult ajándék bitcoinnal

Aki jártasabb az e-sportok és az online játékok világában, az biztos hallott már a ZEBEDEE platformjáról. A cég a vezető fizetési szolgáltatónak számít a játékok világában. A Stattrak pedig egy fantasy e-sport platform, amely lehetőséget teremt a játék során történő pénzkeresetre. Amiért egy mondatban be kellett mutatni a két céget, az a friss bejelentés, amely szerint új termékkel rukkolnak elő az e-sport rajongókat megcélozva.

Aki szereti az e-sportokat, a bitcoint és a fantasy sportot, az imádni fogja az új lehetőséget

A közös termékük igazából olyan, mint bármely fantasy sportjáték, csak e-sportokra szabva. Tehát a rajongók a kedvenc Counter Strike: GO, LoL vagy éppen Dota 2 játékosaikat rakhatják csapatba. Majd a játékosok valós versenyeken elért eredményeik után a fantasy csapatokkal is pontokat és bitcoint gyűjthetnek. A Stattrak biztosítja a platformot, amely most már nem csak mobil appon, de webes verzióban is elérhető. A ZEBEDEE pedig lehetővé teszi az azonnali bitcoin utalásokat, ha az egyes e-sport csapatok, játékosok jól teljesítenek és tudunk satoshit szerezni.

A ZEBEDEE azért kifejezetten jó partner, mert az appon keresztül ki is fizethettetjük a gyűjtött jutalmunkat, de vehetünk több mint 5000 termékre és szolgáltatásra felhasználható ajándékkártyákat is. A bejelentés alkalmával mindkét felület képviselői dicsérték a kezdeményezést, amely szerintük teljesen új irányt biztosít majd az e-sportok és a fantasy sportok világában. Eddig egyébként ilyen jellegű e-sport fantasy játék nem igazán volt elérhető. Ha volt is, az sem biztosított bitcoinos jutalomszerzési lehetőségeket. A ZEBEDEE pedig ezzel a lépéssel még inkább stabilizálja a helyét az online játékok és e-sportok vezető fizetési szolgáltatójaként.