Új hét, új adás: a Bitcoin Kebab ezúttal egy svájci céget mutat be közelebbről

Ismét itt a BitcoinBázis heti podcastje, a Bitcoin Kebab. Az új epizódban a műsor házigazdája Stier Kata Mátyás Dániellel, a Scrypt társalapítójával fog beszélgetni.

Dani – aki egyébként sohasem élt Magyarországon, mégis kiválóan beszél magyarul – megosztja a kedves hallgatókkal, hogy miként ismerkedett meg a bitcoinnal, a blokklánc technológiával és mikor is vette meg élete első bitcoinját. Ezt követően elmeséli, hogy hogyan lehet a blokklánc technológiát más iparágakban is sikeresen használni. Kata vendége bemutatja a Scrypt, svájci vállalatot, majd többek között arról is szó lesz, hogy milyen az élet jelenleg Dubaiban.

Katáék kitérnek a legkeresettebb digitális eszközökre, illetve az intézményi befektetőkre is. Kiderül, hogy milyen hatással volt az FTX, illetve a bankválság a Scrypt-re, és a jövőbeli tervekbe is betekintést nyerünk.

Ha ti sem maradnátok le egy igazán érdekes adásról, feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de a podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPaden és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])