Új Mátrix NFT termékekkel jelenik meg a Warner Bros

A Warner Bros., az amerikai multinacionális média- és szórakoztatóipari konszern bejelentette, hogy nem helyettesíthető token (NFT) gyűjteményt indít a hamarosan megjelenő „The Matrix Resurrections” című filmhez. Ez az új bejelentés azután érkezik, miután júliusban kiadták a hivatalos Space Jam NFT gyűjteményt. A Matrix NFT program november 30-án indul, a Warner Bros. 100 000 Matrix Resurrections NFT kiadását tervezi.

A szórakoztatóipari óriás nagyon jövedelmezőnek gondolja NFT iparág kínálta lehetőségeket. Az első komoly akciójuk a hivatalos Space Jam NFT-k kiadása volt a miami-i székhelyű Nifty’s, Inc. céggel közösen. Az NFT-k a nemrég megjelent „Space Jam: A New Legacy” mozihoz készültek. Ebben a híres Looney Tunes karakterek és az NBA-sztár, LeBron James is szerepelt.

NFT mátrix

A Mátrix NFT hódítani fog

A Warner Bros. ezzel csatlakozott az olyan nagynevű szórakoztatóipari cégekhez, mint például a Fox, a Lionsgate, a Dolphin és a ViacomCBS. Az olyan szórakoztatóipari cégek mint a WWE és az UFC, amik speciális sportokra, például wrestling és MMA mérkőzések összpontosítanak, szintén beléptek már az NFT térbe. Ezek a cégek ehhez a sportokhoz adnak ki speciális NFT termékeket.

A Warner Bros. és a Nifty koprodukciójában készülő Mátrix NFT gyűjteménytől nagy sikereket remélnek, ugyanis a december 22-én debütáló mozifilmet is sok rajongó várja már nagyon. A közzétett sajtóközlemény szerint az NFT-k a Mátrix film kulcsszereplők avatarjait fogja majd az ábrázolni.

Az avatar NFT-k november 30-án jelennek meg. De december 16-án az alapavatarok tulajdonosainak lesz lehetőségük, hogy „kék pirulát” vagy „piros pirulát” szedhetnek be. Ha beveszik a „kék pirulát”, az NFT avatar tulajdonosai a Mátrixban maradnak, de ha a „piros pirulát” veszik be, az NFT-k átalakulnak.

A bejelentés szerint a Nifty’s és a Warner Bros. a későbbiekben is fenntartják majd a Matrix NFT közösség érdeklődését, ugyanis „gyakori felhívásokkal szerveznek majd különféle akciókat”. A közelgő film, a „The Matrix Resurrections” 18 évvel az utolsó film – „The Matrix Revolutions” után kerül bemutatásra decemberben. A filmben az eredeti szereplők is szerepelnek majd, mint Keanu Reeves (Neo) és Carrie-Anne Moss (Trinity).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük