Új mobilos kriptojáték a láthatáron, ezt neked is látnod kell

A múlt héten szinte az összes mém érme pirosban forgott. A vezető mém érmék kapták a legnagyobb pofont, a BONK 20,9%-ot, a FLOKI 22,3%-ot, a WIF pedig még ennél is nagyobbat, 37,5%-ot esett.

Ez a furcsa helyzet megzavarta a befektetőket, akik jó része már felkészült a nyári bikafutamra.

Ennek ellenére számos iparági szakértő úgy gondolja, hogy a mém érmék piacán még mindig lehet nyereséget elérni. Példának okáért a PlayDoge ($PLAY) pont egy ilyen projekt. Na de nézzük is meg közelebbről, mi a hype oka!

PlayDoge ($PLAY) – A legújabb P2E projekt, amely vegyíti a ‘90-es évek nosztalgiáját a mém érmék sikerével

A PlayDoge ($PLAY) egy olyan innovatív mobilos játék, amelyben egyesül a ‘90-es évek Tamagotchijának nosztalgikus varázsa és a modern play-to-earn kripto mechanika. A játékosok feladata, hogy gondoskodjanak virtuális kedvencükről, a mém világ királyáról, a Doge kutyáról. Etethetik, szórakoztathatják és taníthatják, ezzel biztosítva, hogy a lehető legjobban érezze magát.

A játék célja nem csak az, hogy nosztalgikus hangulatot keltsen: a játékosok $PLAY tokeneket szerezhetnek, ha gondoskodnak kedvencük egészségéről és boldogságáról. A játék igazi retro szellemben, 8 bites formában készült. A játékosok mini játékok keretében indulhatnak különféle kalandokra kedvencükkel, ahol küldetéseket teljesíthetnek, ellenfelekkel küzdhetnek meg és rejtvényeket oldhatnak meg.

Ezekkel a játékokkal a felhasználók további tokeneket szerezhetnek, így nemcsak szórakozási lehetőséget kínálnak, de valódi pénzt is kereshetnek közben.

A PlayDoge a Play-to-Earn modellel kínál szórakoztató élményt, valós bevételt és exkluzív jutalmakat

A PlayDoge izgalmas play-to-earn modellje révén tűnik ki. Ahogy azt már korábban is említettük, a játékosok kutyusuk gondozásával és a mini játékokkal $PLAY tokeneket kereshetnek.

PlayDoge

Fontos azonban, hogy rendszeresen gondoskodj a kisállatodról, mert ha figyelmen kívül hagyod, akkor megszökhet, sőt, akár el is pusztulhat. A játék így egy szelet valósággal is kiegészül. A játékban egy ranglista rendszer is található, amely a legtöbb XP-vel rendelkező játékosokat jutalmazza. XP-t játékok közben és a kiskedvenc gondozása révén lehet szerezni, a jutalom pedig $PLAY tokenek és további különleges jutalmak. A versengés arra ösztönzi a játékosokat, hogy folyamatosan aktívak legyenek és minél több időt töltsenek a játékban.

A $PLAY tokent többféleképpen is felhasználhatod a játékon belül, de a kripto piacon is hasznát veheted. A $PLAY a játék elsődleges pénzneme, tranzakciókhoz és speciális funkciók eléréséhez használható.

Emellett a $PLAY tokeneket letétbe is helyezheted a BNB láncon, ami még tovább növeli a token felhasználási lehetőségeinek számát. A letétekkel igen szép éves hozamot szerezhetsz, így befektetésnek is kiválóak. A játékot mobilra fejlesztik, a globális közönség így könnyedén hozzáférhet és részt vehet benne.

Pörög a $PLAY előértékesítés – Rekord idő alatt átlépte az 5 millió dolláros mérföldkövet

A PlayDoge előértékesítés óriási érdeklődést váltott ki a befektetői közösségből, rekord gyorsasággal elérte az 5 millió dolláros mérföldkövet. A $PLAY tokeneket jelenleg az előértékesítés keretében lehet megvásárolni, darabonként 0,00512 dollárért. A token a jövőben várhatóan a nagyobb tőzsdéken is megjelenik majd, ami kilőheti az árát.

Az előértékesítés tudatosan jelentős előnyökkel ruházza fel a korai befektetőket, beleértve a letéti jutalmakat és a ranglistával szerezhető bónuszokat is. Az előértékesítési stratégia célja, hogy erős közösségi bázist alakítson ki és biztosítsa a sikeres bevezetést.

PlayDoge

A PlayDoge teljes készlet összesen 9,4 milliárd tokenből áll, melynek felét az előértékesítésre, 11,5%-át a likviditás biztosítására, 12,5%-át marketingre, újabb 12,5%-át pedig a projekt költségeire lett allokálva.

A fennmaradó tokeneket a közösségi és a letéti jutalmakra tették félre. Ez az elosztási stratégia fenntartható és kiegyensúlyozott növekedési pályát biztosít a PlayDoge számára, ami a rövid és hosszú távú céljait egyaránt támogatja.

A PlayDoge rendkívül ígéretes versenyző a kripto játékok terén. Nosztalgikus megközelítése, robusztus play-to-earn modellje, valamint jól átgondolt tokenomikai és előértékesítési terve olyan kombinációt alkot, ami sikerre van ítélve. A játék amellett, hogy szórakoztató, pénzbeli jutalmakat is kínál, így csábító lehetőség úgy a játékosok, mint a befektetők számára.

Összegzés

Mivel a mém érme piac továbbra is pirosban mozog, a kriptovaluta kereskedők aktívan kutatnak a következő nagy durranás után, amellyel felpumpálhatják portfóliójukat.

A piacon jelenleg tapasztalható körülmények ellenére a szakértők úgy gondolják, hogy továbbra is találni nyereséges lehetőségeket. A PlayDoge ($PLAY) pont egy ilyen projekt lehet, amit az előértékesítés nagy sikere is alátámaszt.

A csábító play-to-earn modell, a közösségi érdeklődés és a nosztalgikus hangulat ötvözésével ez a token könnyedén magára vonhatja a kereskedők figyelmét. Szállj be te is a projektbe még addig, amíg kedvezményes áron teheted meg, és figyeld, ahogy a tőzsdére lépés után az égbe emelkedik!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**