Újabb adással érkezik a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab

Újra jelentkezik a hétvégén a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Bitcoin Rehab után szabadon). A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast ötödik adásának vendége Honti Roland, a Cryptofalka kriptohírportál alapítója lesz. Kata Rolanddal számos izgalmas dologról fog beszélgetni a Cryptofalka alapításától kezdve az oldal által kínált szolgáltatásokon át a kriptoközösségre jellemző csapatjátékos szemléletmódig.

Emellett Roland arról is mesélni fog, mit gondol az ethereum jövőjéről és az ethereum 2.0-ról, a bitcoin jövőjéről és a pandémia bitcoinra gyakorolt hatásáról. Természetesen szóba kerül a DeFi, mint a 2021-es év egyik legnagyobb slágere, illetve a nem-helyettesíthető tokeneket, vagyis az NFT-ket övezi mánia. Katának arról is mesél Roland, hogy sokan még mindig felülnek a különféle kriptovalutákkal kapcsolatos csalásoknak, illetve rengeteg Magyarországon a kriptoszkeptikus, aki nem is követi a kriptókhoz kapcsolódó híreket, de mikor bezuhan az árfolyam azonnal “lufit” kiállt. Ha Ti sem maradnátok le egy könnyed, megmosolyogtató, de rengeteg hasznos információt nyújtó adásról, meghallgathatjátok szombattól az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. Ne maradjatok le róla!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük