Újabb siker: 3.24 millió dollárt gyűjtött össze tokenértékesítésből a B-Cube

A magyar-francia kriptovaluta botkereskedési startup, a b-cube.ai ismét elképesztő sikert tudhat a háta mögött. 3.24 millió dollárt gyűjtött össze a BCUBE token értékesítésből, ezzel újabb kapuk nyíltak meg a csapata előtt.

Alig két hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy egy magyar-francia fintech startup, a b-cube.ai történelmet írt azzal, hogy 8 másodperc alatt sikerült értékesíteniük az ICO-juk során generált BCUBE tokenek harmadát már az első privát befektetési körben. Az ICO a privát értékesítés fázisában március 17-ig az értékesített 9.6 millió tokennel 431,000 dollárt (133 millió forintot) kalapolt össze. Most újabb fantasztikus hírt osztott meg a vállalat Telegrammon. Egy három hónapos intenzív kampány részeként sikerült a b-cube lelkes csapatának 3.24 millió dollárt összeszedniük a tokenértékesítés révén.

A cég egy éven át dolgozott a tokeneladás részletein és a projekt fehér könyvén, amelyet több mint 40 alkalommal módosítottak, míg meg nem született a végleges verzió. A kitartó munkának most érett be a gyümölcse.

Mi a következő lépés?

A BCUBE ERC-20 tokenek tőzsdei bevezetése lesz a következő lépés, melyek 2021. május 30-án 15:30-kor kerülnek az Uniswap V 2.0-án listázásra. A fintech startup, mely mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapuló kereskedési botokkal foglalkozik, emellett bejelentette a következő 6 hónapra vonatkozó terveit is. A cég a tokenek bevezetése után mesterséges intelligencia szakértőket, szoftvermérnököket és termékfejlesztőket toboroz a csapatába. Úgy tervezik, hogy az elkövetkezendő időszakban 12 CEX botot indítanak el, melyek mind bika, mind pedig medvepiacon működnek majd, ezenkívül egy okosszerződések alapú DEX kereskedési bot elindítása is a tervek között szerepel.

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a szabályozás kérdésére is, ezért habár nem kötelező, még idén szeretne DASP engedélyt kérni a francia pénzügyi szabályozó hatóságtól, az AMF-től. A b-cube.ai továbbá azon munkálkodik, hogy a legmodernebb funkciókkal felszerelt weboldalt kínálja a felhasználóinak. Azon BCUBE token tulajdonosok pedig, akik stakelik az ERC-20 tokeneiket, ingyen kapnak kereskedési botokat, illetve 20-30%-os stake APY-t jelentett be a BCUBE tokenek után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.