Egy kis magyar-francia sikersztori: 8 másodperc alatt elkapkodták a B-cube.ai ICO tokenjeit

A magyar-francia kriptovaluta kereskedési cég, a b-cube.ai kisebb történelmet írt miután 8 másodperc alatt sikerült értékesíteniük a héten indult ICO-juk során generált BCUBE tokeneket harmadát az első körben. Az ICO a privát értékesítés fázisában tart, az értékesített 9.6 millió tokennel 431,000 dollárt (133 millió forintot) gyűjtöttek.

A b-cube.ai egy magyar-francia mesterséges intelligenciát hasznosító kriptovaluta kereskedési botokkal foglalkozó vállalat, elsődleges céljuk az intézményi szintű kereskedési praktikák meghonosítása a kiskereskedők körében. A BitcoinBázisnak megküldött sajtóközleményük alapján az első privát befektetési körben 8 másodperc alatt, a másodikban 2 perc alatt, míg a harmadik körben 8 perc alatt értékesítették a felkínált BCUBE tokenmennyiséget. Az értékesítés gyorsaságához hozzájárult, hogy a privát körökben csak azok vásárolhattak a tokenekből, aki a B-cube.ai már meglévő ügyfelei és az ICO regisztráció ideje alatt március 5-ig bezárólag rendelkeztek kereskedési bottal a cégnél. A közleményükben kiemelték, hogy egy fillért se költöttek reklámra és amint elfogy a maradék 300,000 BCUBE token, publikus tokenértékesítést indítanak.

Mi az a b.cube.ai?

A b-cube.ai egy mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapuló kereskedési bot piac, emellett 2019 óta több saját kereskedési botot is futtatnak az ügyfeleik. A társaság célja az, hogy a kiskereskedőknek olyan kimagasló technológiát nyújtson, mellyel korábban csak a nagy intézményi befektetők számára volt elérhető. A tegnapra szervezett privát tokenértékesítés során a vállalat 431,000 dollárt gyűjtött a BCUBE ERC-20 token értékesítéséből.

A Győrben élő Guruprasad Venkatesha, a b.cube.ai vezérigazgatója a kisebb sikert így kommentálta:

Egy évvel ezelőtt számtalan angyalbefektető utasított el minket, mert nem hittek bennünk, de mi nem adtuk fel. Keményen dolgoztunk, folyamatosan fejlesztettük a termékünket, és arra koncentráltunk, hogy minél több ügyfelet szerezzünk.

Úgy tűnik meglett az eredménye, mert ilyen gyors kiárusításról, talán csak az EOS és a Brave esetében számolhattunk be nemzetköziben még a 2017-es ICO-hájp idején. A BCUBE maximális tokenkínálata 50,000,000 és mint hasznossági token fog funkcionálni, amikkel a kereskedési botok árát lehet csökkenteni.

Jelenleg a token vásárlói számára a legcsábítóbb lehetőség a staking program lehet. Azok, akik legalább 25,000 BCUBE tokent (értéke ~1000 dollár) vásárolnak és tartanak a platformon, már ingyen kapnak egy kereskedési botot. Ha még több tokent stakingelnek, akkor a tulajdonosok további ingyenes termékekhez és kedvezményekhez is hozzájuthatnak.

Azt a közleményükben kiemelték, hogy a publikus értékesítés csak a privát lezárása indul meg és a befektetés a francia ICO-regulációk értelmében személyazonosításhoz kötik.

Kapcsolódó: