Az Uniswap 4 milliárd dollárnyi cserét bonyolított le a mobilalkalmazáson keresztül

Az Uniswap elérte a 4 milliárd dollárnyi cserét a mobilalkalmazásán keresztül. A decentralizált kereskedés még mindig viszonylag kicsi a nagy tőzsdei volumenekhez képest, de így is hozzájárul az infrastruktúra növekedéséhez.

4 milliárd dollárnyi swap

Az Uniswap, a vezető decentralizált kriptotőzsde (DEX) 4 milliárd dollárnyi mobil swapot regisztrált. Az eredmény rávilágít a platform azon képességére, hogy nagy volumenű tranzakciókat zökkenőmentesen és biztonságosan bonyolítson le a mobileszközökön.

A csereügyletek egy része lehetővé teszi a határok és engedélyek nélküli kereskedést. Bár az Uniswap létrehozott egy opcionális funkciót a KYC szűrésekhez, egyes párok továbbra is elérhetőek, a funkció használata nélkül.

Az Uniswap az Ethereum ETH Price ETH Price mellett több mint hét vezető L1 blokkláncon elérhető. A legaktívabb láncok közé tartozik az Arbitrum, Avalanche, Binance Smart Chain, XDAI, Optimism és a Polygon. A csapat azt állítja, hogy a magas likviditás és a vezető pozíció lehetővé teszi a DEX számára, hogy jobb swapokat kínáljon a többiekhez képest.

Az Uniswap még mindig vezeti a DEX listát

Az Uniswap továbbra is jelentősen hozzájárul az Ethereum blokklánc használatához, és az egyik legtöbbet használt decentralizált tőzsde (DEX). Az idei lassabb DeFi szezon ellenére az Uniswap továbbra is fenntartja 5,36 milliárd dollárnyi zárolt összértéket, ami több mint kétszerese a legközelebbi versenytársának, a PancakeSwapnak. A platform napi kereskedési volumene 1,32 milliárd dollár körül mozog.

A vezető DEX továbbra is jelentős eszközöket hordoz, beleértve a rendkívül aktív mémtokeneket is. Emellett az Uniswap szinte folyamatosan listázza az új tokeneket, amelyeknél a likviditáson kívül semmilyen belépési korlát nincs. Ezek az új tokenek a legjobb esetben is csak néhány tucat felhasználó birtokában vannak, és gyakran hatalmas kockázatot hordoznak.