Utazási ajándékkártya kriptóért? A Travala.com és a BitPay partnerséget köt

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A travala.com kriptóbarát utazási platform bejelentette, hogy partnerséget köt a kriptovaluta fizetési rendszerekkel foglalkozó BitPay vállalattal. Az együttműködés alapeszköze: ajándékkártyák, melyekért Bitcoinnal és más kriptovalutákkal is lehet fizetni

A Travala.com Bitpay-jel való együttműködése lehetővé teszi több mint harmincféle kriptovaluta akár húszezer dollár értékű utazási ajándékkártyára történő átváltását- mely a jövőben bármikor felhasználható, mivel az ajándékkártyáknak nincs meghatározott lejárati idejük. 

Már egy ideje szeretnénk ügyfeleinknek számára utazási ajándékkártyákat is kínálni, így nagyon örülünk, hogy lehetőségünk nyílik a Bitpay-jel való együttműködésre ötletünk megvalósításához.  Nem tudhatjuk, mikor fognak enyhülni a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások, így a karácsony közeledtével az utazás szerelmesei számára praktikus, biztonságos megoldást kínálhatunk az utazási ajándékkártyákkal.” – jelentette ki Juan Otero, a Travala.com vezérigazgatója.

A kriptovaluták ideálisak az utazási költségek finanszírozására, mivel a világ bármely pontján felhasználhatóak átváltási díj nélkül. A Travala-val együttműködve innovatív és biztonságos fizetési módot biztosítunk ügyfeleink számára.” – tette hozzá Sonny Singh, a BitPay kereskedelmi vezérigazgatója.

A Travala.com célja az utazások összehangolása a decentralizált technológia szellemiségével, valamint ügyfelei számára olcsó utazási kínálatok biztosítása: így a világ vezető blokklánc-alapú utazási irodájává vált, mely jelenleg több mint kétmillió szállást kínál csaknem 230 országban. A platform saját kriptovalutával – névszerint az AVA- is rendelkezik, mely értéke 0,70 dollár körül mozog.

A BitPay hírneve

Néhány kriptóközösség tagja negatívan értékeli a BitPay-t, mivel az előző évben elutasította azt a 100 000 dolláros adományt, amelyet az amazonasi esőerdő megvédésére létrejött jótékonysági szervezethez, az Amazon Watch-hoz szerettek volna eljuttatni. A hírek szerint azonban a probléma forrása a szervezet fizetési korlátja volt. Képes lesz a BitPay a Travala segítségével megmenteni a hírnevét? Idővel kiderül. Az viszont biztos, hogy a Travala.com kitűnő lehetőséget kínál ügyfelei számára.

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

vofanny

parents gave me money for college but I invested in crypto

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.