Vajon Mark Cuban csatlakozik ehhez a környezetbarát zöld kriptoprojekthez?

Kétség sem férhet hozzá, hogy az FTX-botrány kirobbanása, alaposan megrengette a befektetők kriptoszektorba vetett bizalmát. Ennek ellenére a milliárdos Mark Cuban továbbra is elkötelezett híve a kriptopénzeknek.

Cuban a tavalyi év végén, az FTX-ügy kirobbanását követően biztosította követőit Twitteren, hogy továbbra is elkötelezett híve az okosszerződéseknek, és rendületlen a kriptopénzekbe vetett bizalma. Az okosszerződések a blokklánc-technológia legfontosabb részét képezik, amik lehetővé teszik a tranzakciók megvalósulását.

Az okosszerződéseket tulajdonképpen egy számítógépes programként kell elképzelni, ami egy blokklánc-hálózatba van integrálva. A működési elvük tekintetében egy sor if/then (ha/akkor) parancsot futtatnak le, minden egyes tranzakció alkalmával.

A milliárdos véleménye szerint az okosszerződések hatalmas hatással lehetnek különböző alkalmazások létrehozására, amelyekkel végül mindenki profitálhat majd.

Cuban úgy véli, egy token értékét elsősorban az határozza meg, hogy az általa használt alkalmazások mennyire hasznosíthatók fel a nagyobb tömegek számára, írja Twitteren.

Véleménye szerint a fejlesztőknek elengedhetetlen, hogy olyan könnyen, illetve széles körben hasznosítható alkalmazásokat hozzanak létre, amiért a laikus felhasználók is hajlandóak lesznek összebarátkozni a blokklánc-technológiával.

A C+Charge forradalmi felhasználási módja miatt a legnagyobb befektetők is csatlakozhatnak a projekthez

A C+Charge, a natív CCHG érme segítségével képes lehet olyan felhasználási módokat nyújtani bárki számára, amiről Mark Cuban is beszél.

A CCHG érmék használata képes lesz hozzájárulni az elektromos autók (EV) terjedéséhez, karbonkreditekhez fogja juttatni a felhasználóit, ráadásul a befektetők számára jelentős profitot is el lehet majd vele érni.

Ennek fényében, a projekt tökéletesen megfelel Mark Cuban, kriptopénzekkel szemben felállított elvárásainak.

Írásunk további részében elmondjuk, mit tud a CCHG, és miért érdemes még most, az előértékesítés első szakaszában csatlakozni a befektetők közé!

c charge token fooldal

CCHG token vásárlása

C+Charge – demokratizálja a karbonkredit-piacot

A karbonkrediteket eredetileg azzal a céllal hozták létre, hogy használatukkal egyrészt támogatni lehessen a zöld vállalatokat, másrészt pedig adóztatn,i a jelentős ökológiai lábnyommal rendelkező cégeket.

A gyakorlatban ez sokszor úgy néz ki, hogy egy zöld ügyekkel foglalkozó vállalat, mint amilyen például a Tesla is, karbonkrediteket ad el más vállalatok számára. A Teslának minden évben több milliárd dollár bevétele származik a karbonkreditek értékesítéséből, azonban ebből az EV-tulajdonosok nem látnak semmit, pedig elsősorban az ő bizalmuknak köszönhető a Tesla sikere.

Kíváncsi vagy, hogyan lehet Tesla részvényt vásárolni? Olvasd el az útmutatónkat.

Ezen változtatna a C+Charge. A fejlesztők célja, hogy egy olyan töltőállomás-hálózatot hozzanak létre, amit CCHG érmék segítségével lehet igénybe venni.

A Binance Smart Chain-re épülő CCHG érmék, mint fizetőeszköz lesznek jelen a rendszerben. Azok, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak, bármelyik C+Charge kutat igénybe tudják majd venni, és a fizetés során mindössze a mobiltelefonjukra lesz szükség.

Hála az egyszerű, és Web3 technológiát használó hálózatnak, a töltőállomásokon nem lesz szükség kártyaolvasó terminálok üzemeltetésére. Ezzel a fenntartás, illetve az üzembe helyezés költsége jelentősen csökkenni fog, ami végső soron az állomások gyors elterjedéséhez fog vezetni.

A csapat eltökéltségét, és nagyratörő céljait bizonyítja, hogy már most sikeresen le tudnak szerződni több töltőállomás üzemeltetőjével, így hamarosan a világ számos pontján elérhetővé válhat a CCHG is, mint elérhető fizetési mód.

CCHG token vásárlása

Fantasztikus mobilalkalmazás, számos funkcióval

Az ökoszisztéma egyik sarokkövét alkotja a C+Charge mobilalkalmazása.

Miután a felhasználók elvégezték a töltőállomáson a fizetést, az alkalmazáson karbonkreditek kerülnek jóváírásra. Ezeket a krediteket pedig idővel értékesíteni lehet majd, amivel jelentős haszonra lehet szert tenni, a környezetvédelem mellett.

Ez azonban még nem minden, amire az alkalmazás képes.

Az elektromos autók felhasználónál gyakori jelenség, hogy a töltőállomásokra vadászni kell. Sőt, még ha találnak is egyet a közelben, sokszor több órás várakozási idő van, de az sem ritka, hogy az állomás egyszerűen elromlik, mire odaérnek.

Ezt a problémát kiküszöbölve, a C+Charge mobilalkalmazásával azonnal ellenőrizhető a legközelebbi állomás, megtudható, hogy milyen hosszú a várakozási idő, milyen állapotban van az állomás, elvégezhető a fizetés és a karbonkrediteket is rendszeresen tudjuk ellenőrizni.

A C+Charge eljuttatja a legtávolibb helyekre is az állomásait!

Az egyik legnagyobb kihívás az EV-töltőállomások telepítése során, az elektromos hálózat. Amíg egy városban, vagy lakott övezetben viszonylag egyszerűen meg lehet oldani az áramellátást, addig egy kihaltabb helyen, például egy sivatagban már nem annyira egyszerű.

Erre válaszul a fejlesztők folyamatosan tárgyalásokat folytatnak több napelemgyártó céggel.

A fejlesztőcsapat ugyanis különböző, megújuló energiaforrások segítségével üzemeltetné a nehezen megközelíthető helyeken lévő állomásait. Ezeknél napelemparkokat telepítenének, amelyek segítségével így akár egy hosszabb útra is ideális választás lehet az EV.

Amennyiben ezzel a tervükkel sikerrel járnak, abban az esetben minden bizonnyal a töltőállomások, továbbá az elektromos járművek népszerűsége is robbanásszerű elkezd majd növekedni.

CCHG tokenomika

A C+Charge natív tokenjéből a CCHG-ből összesen 1 milliárd lesz elérhető. Ezeknek nagyjából a 40%-a kerül értékesítésre a korai befektetők számára. Ezen túl az érmék 10%-a különböző ajándékok és airdroppok formájában kerül majd kiosztásra a közösség számára.

Az elérhető CCHG tokenek másik felének egy jelentős része lesz az ökoszisztéma fenntartására fordítva. Végezetül a teljes tokenkészlet 5%-át fogja a csapat különböző, jótékonysági célra fordítani.

Ami különlegessé teszi a CCHG érméket más, hasonló termékekkel szemben, az a deflációs mechanizmusuk. Minden alkalommal, amikor a felhasználók elvégzik a fizetést, a felhasznált érmék kivonásra fognak kerülni. Ennek köszönhetően az érmék értéke képes lesz tartósan is megőrizni az értékét.

Az előértékesítés december közepén vette kezdetét, és azóta a csapatnak több mint 300,000 dollár értékben sikerült eladni a tokenekből.

Az előértékesítés összesen 4 szakaszból fog állni, amiben az érmék ára lépcsőzetesen emelkedni fog. Míg az első szakaszban csupán 0.013 dollárba kerül egy érme, addig az utolsó előértékesítési szakaszra már csak 0.0235 dollárért lehet hozzájutni.

Így aki még most bevásárol, annak a listázásra jelentős hozam ütheti a markát.

Az előértékesítés érdekessége, hogy a vásárlás során nincs minimális vásárlási limit. Tehát akár már 10 dollár befektetésével is részeseivé válhatunk, ennek az izgalmas, zöld projektnek.

CCHG token vásárlása

Mire számíthatnak a C+Charge befektetői a jövőben?

Nehéz megmondani, milyen út áll egy-egy projekt előtt. Sokszor egy jelentős árzuhanás, vagy éppen áremelkedés mögött sokkal inkább a piaci trendek állnak, mint a projektben bekövetkezett változás.

Ennek ellenére, az olyan innovatív, és előremutató projektekre, mint amilyen a C+Charge, egészen biztosan mindig lesz igény. Mára a legnagyobb autógyártó cégek mindegyike foglalkozik EV-gyártással. Ebből adódóan a töltőállomásokra rohamosan nőni fog az igény, így a C+Charge-ra is egyre nagyobb szükség lesz.

Mivel a fejlesztők egy könnyen skálázható, akár globális szinten is használható hálózatot álmodtak meg, így minden esély megvan rá, hogy néhány éven belül mindenhol lehet majd C+Charge töltőállomásokat találni.

Ennek a folyamatnak pedig végső soron a legnagyobb nyertesei azok lesznek, akik még most, az előértékesítés első szakaszánál vásárolnak az érmékből.

Ha szeretnél többet megtudni, látogass el a C+Charge magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

CCHG token vásárlása