Befellegzett az Axie Infinity-nek?! A gamerek átpártoltak ebbe a játékba

Az Axie Infinity (AXS) árfolyama az elmúlt időszakban követte a piaci trendek alakulását. Miután a Bitcoin két héttel ezelőtt szárnyalni kezdett, az Axie árfolyama is beindult, és nem kevesebb mint 32%-ot erősödött. Ennek ellenére azonban az elmúlt év során közel 90%-ot gyengült az árfolyam.

Elmondjuk, miért nem érdemes már befektetni az AXS-be, illetve mutatunk egy izgalmas alternatívát, amivel a befektetők nem bírnak betelni.

3 ok, amiért nem érdemes AXS-t venni

Megvizsgálva az AXS árfolyamát látható, hogy az RSI (Relatív Erősségi Index), illetve az érme mozgóátlaga azt jelzi, hogy hamarosan jelentős árfolyamcsökkenés várható. A mozgóátlag szinte folyamatosan a valós árfolyam fölött volt a 2022-ben, ami azt jelzi, hogy az AXS továbbra is a túlértékelt kategóriába tartozik.

Szintén érdemes megvizsgálni, a szinte folyamatosan tartó eladási hullámot. A befektetők jelentős mértékben szabadulnak AXS érméiktől, amihez képest viszont a vásárlás mértéke elenyésző.

Az Axie esetében viszont egyáltalán nem az indikátorok által jelzett, közelgő eladás hullám a legnagyobb probléma.

A fejlesztőknek a játék megjelenése óta, folyamatos nehézséget jelent új felhasználókat bevonzani, illetve a régieket megtartani. Ugyan a fejlesztő cég, a Sky Mavis 2022-ben több fejlesztést is eszközölt az Axie ökoszisztémáján, ezek közül egyik sem volt képes arra, hogy maradásra bírja a felhasználókat.

Harmadjára, a befektetők túlnyomó része egyszerűen NEM BÍZIK az Axie-ban.

axie infinity arfolyam

Tavaly márciusban a Ronin Bridge, a teljes kriptoszektor egyik legsúlyosabb hackertámadását szenvedte el. Ennek során több mint 600 millió dollár került illetéktelen kezekbe.

Egy Bridge, vagyis híd, egy olyan protokoll, ami a blokkláncok közötti tranzakciókat segíti elő. Az Axie esetében a Ronin Bridge járult hozzá a Ronin blokklánc és az Etherum blokklánc közötti tranzakciók zökkenőmentes lebonyolításához.

Érthető módon ezt követően a legtöbb felhasználó fenntartásokkal kezeli az Axie ökoszisztémát.

Erre válaszul a Sky Mavis, miután a Binance-től kapott 150 millió dollárt, átkeresztelte a projektet Origin Axie Infinity-re, továbbá számos újítást beígért. Ugyan az elképzelés dicséretes, a várt siker elmaradt.

A felhasználók száma megállás nélkül csökken, és egyelőre semmi jelét nem lehet annak látni, hogy ebben a trendben tartós változásra lehetne számítani.

Az Axiet faképnél hagyták a felhasználók

Amint az látható, az Axienak nehéz éve volt 2022-ben, és minden jel szerint az idei év sem lesz könnyebb.

Ennek köszönhetően számos befektető új projektek után kutat, amivel egyszerre lehet szórakozni, és jelentős profithoz jutni.

Ha a leírás alapján magadra ismertél, akkor a Calvaria: Duels of Eternity-t neked találták ki!

Calvaria: Duels of Eternity – még nem késő csatlakozni!

A Calvaria egy túlvilági környezetben játszódó, play-to-earn (P2E) blokklánc-technológiát használó kártyajáték, amiben a felhasználók különböző jutalmakért cserébe összemérhetik egymással tudásukat.

Hála az ökoszisztéma kiegyensúlyozottságának, elsősorban a helyesen megválasztott stratégia, és nem a kártyák erőssége, ami egy csata megnyeréséhez szükséges. A kártyákon látható, 3D-ben is elkészített lények három, különböző világból származhatnak. Ezen világok mindegyike egyedi attribútumokkal rendelkezik, vagyis egy megfelelően összeválogatott paklival jelentős sikereket érhetünk el.

A Calvaria fejlesztői helyesen ismerték fel, hogy a P2E játékokhoz, a videojátékok szerelmesei viszonylag ritkák csatlakoznak. Ez valószínűleg azért alakult így, mert nem mindenki mozog otthonosan a kriptopénzek világában.

Pontosan ennek okán, a fejlesztők elérhetővé fogják tenni a Calvaria egy teljesen ingyenes verzióját is. Ehhez bárki tud majd csatlakozni, és mindössze egy gyors regisztrációra lesz szükséges a csatlakozáshoz. Nem lesz szükség kriptotárca létrehozására, és kriptopénzek beszerzésére sem lesz szükség.

Minden esély megvan rá, hogy ennek a forradalmi ötletnek köszönhetően a Calvaria képes lesz létrehozni egy erős, és összetartó közösséget.

Bár ingyenes is elérhető lesz a Calvaria, ennek ellenére számos érv szól a natív, ERC-20 RIA érmék vásárlása mellett.

RIA token vásárlása

Az ökoszisztéma lelke – a RIA token

Amint azt korábban már említettük, a Calvaria rendelkezni fog egy ingyenes verzióval is. Ennek ellenére számos érv szól a platform natív érméjének beszerzése mellett.

Először is, amennyiben nem mozgatnak a P2E játékok, abban az esetben is érdemes lehet beszerezni a tokenből, mivel jelentős megtérülési potenciállal rendelkezik. A Calvaria, hála az ingyenes verziónak, magas felhasználószámmal fog rendelkezni, ezért a RIA érmék árfolyama is várhatóan a mostani sokszorosa lesz. Ennek köszönhetően, ha még az előértékesítés során vásárolsz belőlük, jó esélyes tetemes haszonra tudsz majd szert tenni.

Abban az esetben, ha ki is próbálnád a Calvariát, viszont kétségkívül érdemes beszerezni az érmékből.

Segítségükkel ugyanis vásárolhatsz különböző NFT-kártyákat, melyek valóban a te tulajdonodat fogják képezni, továbbá az eladásuk esetén is valós profitra tudsz majd szert tenni.

calvaria token 92 szazalekban eladva

Minden megnyert csatát követően RIA érmékben részesülhetsz, így a befektetett összeget idővel meg fogod tudni sokszorozni, vagyis jóval magasabb hozamra tudsz majd szert tenni, mintha eladta volna őket a listázás idején.

Az érmék birtokosainak lehetőségük lesz csatlakozni a rendszeresen megtartott Calvaria bajnokságokhoz. Ezeken a legjobb játékosok jelentős mennyiségű RIA érmét nyerhetnek, továbbá akár szponzori ajándékokban is részesülhetnek majd.

A RIA érmék az Ethereum blokkláncon találhatók. Ennek köszönhetően lehetőség lesz az érmék stakelésére. Ha így teszel, minden nap különböző, passzív jutalmakban részesülhetsz, vagyis gyakorlatilag munka nélkül fogsz tudni profithoz jutni.

RIA token vásárlása

Döntsd a játék jövőjéről

A Calvaria, hasonlóan a legjobb projektekhez, egy DAO (decentralizált autonóm szervezet) -ként fog működni. Ez annyit tesz, hogy minden érmebirtokos szavazhat az összes, játékot érintő kérdésről. Ha rendelkezel RIA-val, te magad fogsz tudni dönteni a Duels of Eternity jövőjéről. Ennek köszönhetően a projekt mindig olyan lesz, amilyennek a játékosok szeretnék.

A fejlesztők tervei szerint az első, bétaverzió 2023 első felében válik majd elérhetővé a korai befektetők számára. Ezért, ha már mások előtt ki szeretnéd próbálni a Calvariát, akkor az érmék megvásárlásával meg tudod majd tenni.

A RIA érmék külön érdekessége, hogy egy deflációs mechanizmus szerint fognak működni. Ez azt jelenti a Calvaria esetében, hogy az érmék korlátozott számban lesznek csak elérhetők. Vagyis az idő múlásával nem fognak új érmék a rendszerbe kerülni, ami jelentősen hozzá fog járulni a token árfolyamának megőrzéséhez.

calvaria kriptojatek

Hamarosan lezárul az előértékesítés. Ne maradj le!

A Calvaria: Duels of Eternity annak ellenére tudott jelentős sikereket elérni az előértékesítés során, hogy a kriptoszektorban folyamatos negatív trend volt tapasztalható.

Ennek köszönhetően, hamarosan lezárul az előértékesítés. Január 31-ét követően a RIA érmék listázásra fognak kerülni a BKex és az LBank kriptotőzsdéken.

Ezzel kapcsolatban több szakértőnek is megegyezik a véleménye, hogy a listázást követően az érmék ára akár a jelenlegi ár tízszeresét is elérhetik majd.

Az óra ketyeg, és egyre kevesebb idő van a kedvezményes áron elérhető érméből. Ne maradj le te sem, és csatlakozz még ma a Calvaria: Duels of Eternity előértékesítéséhez!

RIA token vásárlása

 

Olvasd el ezt is: