Egy Pokémon-szerű játékban már valódi aranyhoz is juthatnak a játékosok

Az Axie Infinity Ethereum alapon működő játékban, a Digix-szel kötött partnerségnek köszönhetően, már aranyat is kaphatnak a kitartó játékosok.

Az Axie Infinity, egy Ethereum-alapú, Pokémonra hasonlító játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára azt, hogy jópofa lényeket gyűjtsenek és azokkal küzdjenek. Most viszont kibővítették a játékot egy igazán vonzó funkcióval. Valódi aranyat lehet ugyanis szerezni, vagy ha pontosítani szeretnénk, valódi arany-alapú tokeneket. Az Ethereum-alapú játék fejlesztői partnerségi megállapodást kötöttek nemrég a Digix-szel, amelynek hála a játékban bemutatásra került egy speciális Axie-DGX token. Ezek a tokenek gyűjthetők, és később a Digix arany alapú natív tokenjére válthatók be (egy DGX egy gramm arannyal egyenértékű).

A tegnapi naptól egészen augusztus 2-ig tartó Golden Season kampány keretében 1500 dollár értékű új Axie-DGX token kerül kiosztásra a játékosok között. 100 000 Axie-DGX token egy DGX tokenre cserélhető.

„Ez a kezdeményezés új magaslatokra emeli a ‘játsz és keress pénzt’ narratíváját”, írta az Axie Infinity társalapítója, Aleksander Leonsard Larsen közleményben. „A játékosok először kereshetnek valódi aranyat egyszerűen egy játékkal. A felhasználóbarát kísérletek, amelyek a felhasználók javát szolgálják és jutalmazzák, kulcsfontosságúak a blokklánc technológia alkalmazásának előmozdításában.”

Ez az együttműködés az Axie Infinity-vel nem csak a Digix számára fontos mérföldkő. A digitális arany növekedése számára is jelentős lépés, hiszen kiemelhetjük annak előnyeit számos iparágban, beleértve a játékot is”, mondta a Digix társalapítója Shaun Djie. “Egy olyan játékszerű pénz biztosításával, amelynek egy biztonságos menedékeszköz az arany a fedezete, hűek maradunk azon elképzelésünkhoz, hogy az aranyat innovatív módon is felhasználhatjuk”, tette hozzá Djie.

További cikkeink:

Egyre nagyobb korreláció figyelhető meg az arany és a bitcoin között

Az arany ára 9 éves rekordot döntött, mi lesz veled bitcoin?

A Galaxy Digital alapítója szerint több aranyad legyen, mint bitcoinod