Váratlanul megugrott a kereslet a DeeLance-re

A kriptoszektor egyik szépsége, hogy a befektetési trendek akár napok alatt teljesen más irányt vehetnek fel. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra a Pepe sikerén felbuzdulva tengernyi új mém token bukkant fel. Ennek a jelenségnek pedig látszólag semmilyen előjele nem volt.

Bár azóta a mém érmék népszerűsége csökkent, a Pepe-nek továbbra is 500 millió dollárhoz közelítő piaci részesedése van.

Jelenleg pedig egyáltalán nem kizárható, hogy a Pepe után a következő felkapott érme a DeeLance által használt DLANCE lesz. Ez pedig egyáltalán nem légből kapott következtetés, mivel a projekt előértékesítése a korábbinál nagyobb sebességfokozatba kapcsolt.

Abban az esetben, ha mindig is szerettél volna még azelőtt lecsapni egy érmére, mielőtt annak a sokszorosára felugrik az értéke, akkor a mostaninál keresve sem találhattál volna jobb időpontot.

A várható megtérülés pedig egészen elképesztő. Sokak szerint még az sem kizárt, hogy a most csatlakozóknak a DeeLance listázását követően akár százszoros haszon ütheti a markukat.

Miért ennyire népszerű a DeeLance?

Valószínűleg azt a kijelentést, hogy a kriptopiac volatilis, senki nem vitatja. Míg a részvények esetében néhány százalékos mozgás soknak számít, addig a kriptopénzek világában a 30-40%-os hirtelen ugrások sem ritkák.

Sőt, egyes esetekben napok alatt a felkapott érmék akár 1000%-ot is erősödhetnek. Az ilyen projektek viszont szinte kivétel nélkül a háttérbe kerülnek, amint egy újabb mém érme nem bukkant fel.

Ezekkel szemben azok a kezdeményezések, melyek valós felhasználási módokat kínálnak a felhasználóknak, képesek a hosszú távú, stabil növekedésre.

Gondoljunk csak az Ethereumra melynek értéke nemhogy csökkent, hanem folyamatosan növekedett az évek alatt.

Mivel a DeeLance által nyújtott szolgáltatások teljesen páratlanok a blokklánc-technológia világában, ezért a projekt képes lehet a szabadúszó munkavállalók életét a következő évek során gyökeresen megváltoztatni.

teljes szabadúszó szektor mérete szakértők szerint 2022-ben 4.5 milliárd dollár volt, éves szinten várhatóan 13.66%-os növekedéssel. 2028-ra a mai trendek alapján a szektor mérete pedig képes lehet megduplázódni.

Ez pedig egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hiszen egyre többen kezdenek bele akár hivatásos szinten is a szabadúszói életformába.

A most látható trendekben viszont nem kizárólag a kínálat, hanem a kereslet is gyors növekedésnek indult. A cégek számára ugyanis kifejezetten megéri szabadúszókat alkalmazni.

Szemben a hagyományos alkalmazási formával, a szabadúszók esetében sokkal több dolgozóból lehet választani, ráadásul a kiadásokat is könnyen lehet csökkenteni.

Mivel a dolgozók nincsenek helyhez kötve, ezért egyre több cég dönt úgy, hogy csak minimális irodát bérel azon dolgozok számára, akiknek elengedhetetlen a személyes jelenléte. Ez pedig hihetetlen mértékű anyagi forrást szabadít fel.

Ezt látva egyre több cég bukkant fel annak érdekében, hogy összekösse a szabadúszókat és a cégeket, azonban ezeknél számos, csak a blokklánc-technológiával megoldható probléma merül fel.

Ilyen lehet például az elvégzett munka tulajdonjogának kérdése, vagy a kifizetések idején hossza.

Többek között ezekre kínál megoldást a Deelance ökoszisztémája.

Nézd meg a DeeLance-t

Nem érdemes lemaradni DeeLance-ről

A DeeLance egy munkaközvetítői platform, melynek segítségével munkavállalók és munkaadók egyszerűen és biztonságosan dolgozhatnak együtt.

A projekt a 7 előértékesítési szakaszából jelenleg a 4.-nél jár, így egy DLANCE érmét mindössze 0.038 dolláros áron szerezhetnek be a korai befektetők.

Mivel a listázáskor 0.057 dollárba fognak kerülni a tokenek, ezért a most csatlakozók jelentős haszonra tehetnek szert mire az érmék a legnagyobb kriptotőzsdékre kerülnek.

Amennyiben kedvet kaptál a csatlakozáshoz, mindössze néhány perc alatt máris részese lehetsz az előértékesítésnek. Ehhez nem kell mást tenned, csak csatlakoztatni a kriptotárcádat az előértékesítés felületéhez, majd elvégezni a vásárlást.

Ezt megteheted ETH, BNB, USDT (ERC-20 és BEP-20 egyaránt használható) vagy bankkártya használatával. Csak add meg, hogy mekkora mennyiségben vásárolnál az érmékből, ellenőrizd az adatidat, és véglegesítsd a tranzakciót.

Ezt követően a listázás előtti órákban tudod majd igényelni az érméidet az oldalon megjelenő „Claim” vagy “Igénylés” gombra kattintva.

Nézd meg a DeeLance-t

A munkavégzés jövője lehet a DeeLance

Most, hogy megvizsgáltuk, milyen módon van mód a csatlakozásra, nézzük meg, miért lehet a DeeLance a munkaközvetítési szektor egyik legnagyobb szereplője.

A DeeLance hasonlóan működik mint más, munkaközvetítési oldalak, egy fontos különbségek. Szemben a konkurenciával, a DeeLance rendszerében a létrejött munkaszerződéseket egy NFT örökíti meg.

Ennek tulajdonjoga egészen addig a szabadúszónál van, amíg az elvárt minőségben el nem készül a megrendelt munka. Abban az esetben, ha a megrendelő elégedett a munkával, az NFT tulajdonjoga megváltozik, és átkerül a megrendelőhöz.

Vagyis ennek a rendszernek köszönhetően soha nem alakulhat ki semmilyen jogi vita, hiszen minden esetben bizonyítható, hogy kit illet meg az elvégzett feladat gyümölcse.

keress szabaduszokat deelance

A tulajdonjog mellett pedig a kifizetések rendszere is alapvetően különbözik más oldalakétól.

Több hasonló oldalon a szabadúszónak a kifizetésekre adott esetben akár több hetet is várnia kell. Ez pedig hihetetlenül frusztráló, mivel ezt követően a tranzakciónak is hosszú átfutási ideje szokott lenni.

A DeeLance rendszere ezzel szemben képes lesz azonnal kiutalni az elvégzett munkáért járó fizetést.

Miután a munkaadó és a munkavállaló megegyeztek egy munkáról, illetve annak költségeiről, a munka ára egy kriptotárcába kerül letétbe. Amikor a rendszer érzékeli, hogy az NFT tulajdonjogában változás áll be, elküldi a szabadúszó kriptotárcájába az elvégzett munka árát.

Ennek pedig az átfutási ideje mindössze néhány másodperc. Ami pedig még ennél is jobb, hogy ennek a költsége a konkurenciánál alacsonyabb.

Míg például a Fiverr 20-20% díjat számol fel a megrendelőnek és a szabadúszónak, addig előbbi 2%-ot, utóbbi 10%-ot fizet a DeeLance-en.

miert deelance

Vagyis más oldalakhoz képest ugyanazért a munkáért nem csak gyorsabban fogjuk megkapni a fizetést, hanem többet is kereshetünk ugyanannyi munkával.

A DeeLance emellett rendelkezi fog egy izgalmas metaverzum világgal, amiben munkaadók kényelmesen tudnak majd meetingeket tartani továbbá a szabadúszók bármikor kérhetnek tanácsot társaiktól.

Ahogy az látható, a DeeLance képes lehet meghódítani a munkaközvetítői szektort, aminek hála a következő években a szektor meghatározó szereplője lehet.

Pontosan ezért, ha szeretnél minél nagyobb hozamot elérni, akkor érdemes még mások előtt csatlakoznod.

Ha pedig vásárlás inkább alaposabban megismernéd az oldalt, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**