Bullish? Kriptovalutákhoz értő munkatársat keres az USA legnagyobb áruházlánca

Az Egyesült Államok vezető kiskereskedelmi lánca kriptovaluta termékvezető pozícióra keres munkatársat egy a LinkedInen közzétett álláshirdetés alapján.

A hirdetés értelmében a cég “látnoki képességű vezetőt keres” a digitális valuta és kriptovaluta termékvezetői pozíciójának betöltésére, ami keretében digitális valuta stratégia kidolgozása lesz a feladata a vállalat big box üzletága számára.

“Ön lesz felelős a digitális valuta stratégia és a termék ütemterv kidolgozásáért”áll az álláshirdetésben. “Mint a digitális valuták/ kriptovaluták és a blokklánchoz kapcsolódó technológiák szakértője, Ön fogja irányítani a termék és kapacitás ütemtervének kidolgozását.”

A kandidátus képes lesz “azonosítani a kriptovalutákkal kapcsolatos befektetési partnerségi lehetőséget” – folytatódik.

A hirdetésből nem derül ki, hogy a Walmart konkrétan milyen kriptovaluta / blokklánc alapú termék bevezetésére keres munkatársat. Az álláshirdetést hetekkel azután hozták nyilvánosságra, hogy felröppent a hír miszerint a Walmart versenytárs Amazon is kész nyitni a kriptovaluta piacra. Az Amazon szintén feltett már korábban egy digitális valuta és blokklánc termékvezetői pozícióra vonatkozó álláshirdetést.

Korábbi kapcsolódó híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.