A héten rajtol a Yahoo Japan kriptotőzsdéje

Egy évnyi fejlesztés után a héten rajtol a Yahoo Japan új kriptotőzsdéje. A Taotao névre hallgató platformot vasárnap jelentették be a Twitteren.

A Taotao honlapja szerint a tőzsde mobilos alkalmazás mellett webes felületet is kínál és induláskor bitcoinnal (BTC) és etherrel (ETH) lehet kereskedni.

A japán piacra fókuszáló tőzsdén tőkeáttételes kereskedés is elérhető lesz, ahol további 3 kereskedési opció is elérhető: XRP, litecoin (LTC) és bitcoin cash (BCH).

A Taotao elsőként kapta meg a japán pénzfelügyelet licencét és mint virtuális pénztőzsde lett engedélyezve 00001-es regisztrációs szám alatt.

A korai regisztráció a BitARG tőzsde licencének köszönhető, amiben a Yahoo Japan múlt év márciusban szerzett 40%-os részesedést. A keresőmotor azzal a céllal szerzett kisebbségi részesedést a vállalatban, hogy a BitARG technológiáját használva fejlesszen ki egy új kriptotőzsdét.

A Taotao honlapja szerint a Yahoo Japan rendelkezik 40%-os részesedéssel a Z Corporation nevű leányvállalata révén és CMD Lab Inc. a maradék 60% birtokosa. A tőzsde állítása szerint a Yahoo regisztrált felhasználók automatikusan regelhetnek a tőzsdére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük