A Zapaygo ICO-ja tokenizálja a lifestyle fizetési rendszereket

Zapaygo pénzügyi digitalizáció egy érintésre

Rövid kis cikkünkben összefoglaljuk és kiértékeljük a Zapaygo induló ICO-ját. A Zapaygo előfizetéses és utalási termékek/szolgáltatások széles választékát kínálja a felhasználóinak az okostelefonos applikációja segítségével. A blokklánc alapú digitalizáció segítségével pedig igyekszik megnyitni az utat a szélesebb körű elfogadottság felé. Az ökoszisztémáját és az EPOS elektronikus point-of-sale megoldásait széles körben használják, például az Egyesült Királyság stadionjaiban.

A vállalat még 2015-ben indult és most döntött úgy a vezetőség, hogy működésüket új szintre emelik ICO-jukkal. Az ICO privát értékesítési köre már zajlik, 2019-ben várható a publikus értékesítés. A sikerhez adott egy fajsúlyos csapat, akik korábban globális pénzügyi és technológiai cégek vezetői székében ültek.

Az Zapaygo ICO kibocsátás natív tokenje a ZAP token lesz. A cég alapvetően minden esetben a Zapaygo ügyfelek pénzügyi kényelmére összpontosít és a ZAP segítségével csökkenthetőek lesznek az utalások során fellépő díjak. A ZAP token lesz a már 2015 óta futó üzleti modell natív tokenje, amelyet VIP szolgáltatásokra, kedvezményekre és jutalmakra válthatnak be az ügyfelek (e mellet kereskedhető lesz a nagyobb tőzsdéken).

Megbízhatóság és tapasztalat a digitális identitáskezelésben

Egy olyan érában, amikor az új szolgáltatások és előfizetések folyamatos hozzáférést igényelnek, a digitális személyazonosságunk életbevágó fontosságú. A személyes adataink digitalizálása már évtizedek óta zajlik. Az ilyen adatfeldolgozó rendszerek kiváltják a papírmunkát, időt és helyet takarítanak meg. A digitalizált környezet alapfeltétele a biztonságos kezelés a hozzáféréskor is: a Zapaygo erre törekedik az ICO indulástól egészen az értékesítés lezárulásáig és azon túl.

A Zapaygo Lifestyle 2017-ben egy exkluzív mobilfizetési partnerséget kötött az egyesült királysági NEC Grouppal (élő rendezvények szervezésére specializálódott vezető vállalat) annak érdekében, hogy egy rendszerbe kapcsolja a szolgáltatókat, kereskedőket, elektronikus értékesítési pontokat és a fogyasztókat, így téve lehetővé a NEC Group rendezvényeire látogatóknak a rendeléseik egységes lebonyolítását, vagy például a látogatók étel- és italfogyasztásainak mobilos kiegyenlítését.

A Zapaygo globális fizetési ökoszisztéma néhány partnere/szolgáltatója:

Rapyd (Rapyd.com), egy konfigurálható csomag, amely segítségével néhány sorban lehet webes interfészeket fejleszteni. A Paycasso (Paycasso.com) egy forradalmian új globális ügyfélazonosító megoldás, amely rendkívül rugalmas és valós idejű személyes adatkezelési és működési megoldásokat kínál, mint például a Verisure TM is. Emellett még megemlíthető a www.necgroup.co.uk, az mpowermsl.com és a datam.com mint partnerek.

Egy Blackstone által kezelt magántőke alap 2018. október 12-én jelentette be, hogy felvásárolja a National Exhibition Centre Group (azaz a NEC csoportot), ami egy újabb bizonyíték az erős pénzügyi háttérre.

Magas fokú vállalati támogatás a Zapaygo ICO során, vége a sorban állásnak

A Zapaygo ökoszisztéma nem lesz hiányos az egyesületi és szponzori együttműködésekben sem. A Verteda ePOS (verteda.com) révén mintegy 750 ezer heti felhasználót ér el, másrészt a NEC Group (necgroup.co.uk) havonta mintegy 28 millió ügyfelének fogja népszerűsíteni a Zapaygo-t. A nem szokványos hirdetési felületek a mobilos fizetési együttműködés révén válnak elérhetővé.

A két fontos üzleti partner mellett az ICO hamarosan listázásra kerül a Deloitte Waves ICO platformján is. Az alkalmazással egyszerűsíteni lehet a rendelési és fizetési procedúrát a bárokban, éttermekben, stadionokban és még sok más helyen, így segítve az ügyfeleket és a vállalkozásokat a hatékonyabb tranzakció lebonyolításban. Emellett megszűnik a várakozási idő és a sorban állás mivel automatizálja, illetve monitorozza az eladói oldal fizetésfeldolgozási metódusát.

Egy kicsit a csapatra kitérve, megemlítenénk Frank J. Cotroneo-t a Mastercard korábbi pénzügyi igazgatóját, aki az online digitális stratégiáért felel több évnyi vezetői és pénzpiaci tapasztalatot a projekthez adva. A projektben a tőkekezelés és pénzügyek vezető szakemberei vesznek részt, amit ügyvédek és stratégiai gondolkodók hada támogat Észak-Amerikából és Európából egyaránt.

A pénzügyi szolgáltatások forradalma egy kezünkben elfér

A technológiát az ügyféloldali innovációra fejlesztették ki és közben minőségi pénzügyi eszközöket kínálva. Az elmúlt években fellendült a pénzügy-technológia (fintech) fejlődése: a vásárlói élmény növekedést erőteljes értékesítési eszközök segítik. 2019-ben pedig úgy tűnik, végérvényesen el kezd átalakulni a pénzügyi szektor. A dolgok internete (IoT), a walletek pénzügyi termékeinek önigazgatóvá tétele és a tokenizáció a Zapaygo ökoszisztémájában fog formát önteni.

A mesterséges intelligencia (AI) általi Big Data adatfeldolgozás a kereskedelmi szektorba is begyűrűzik. Ma már minden vásárló személyre szabott értékesítői figyelmet igényel. A kifinomult menedzsmenti eszközök pedig az egekbe katapultálták a kereskedők értékesítési tapasztalatát. A Zapaygo ökoszisztémája egyszerű és fejlett interfészek révén megkönnyíti e hatékony rendszerek kezelését. Az ügyféloldalon, a Zapaygo a gazdagabb felhasználói élményt, hűségpontokat, jutalmakat, kedvezményeket, időmegtakarítást kínál vásárlóinak. Az időmegtakarítás és a stresszmentes vásárlás biztosítása prioritás: a bosszantó online vásárlási folyamatok kiiktatásával vagy felhasználóbarátabbá tételével egyszerűvé és kényelmessé tehető a vásárlás minden eszközön.

A Zapaygo ICO részletei

A fent említett pénzügyi, támogatói és technológiai infrastruktúra segítségével a tapasztalt csapat a ZAP tokennel kíván újabb forrásokat bevonni és egy natív fizetési ökoszisztémát kialakítani: a rajt fő médiatámogatója a Bloomberg lesz, amit 10 nagyvárosban, 3 kontinensen terveznek egy roadshow-val egybekötni. A ZAP token induló ára 0.007142 USA dollár lesz tokenenként.

A privát második értékesítési körben +40%-os bónusz érhető el. Ezen felül, a privát körben minden egyes 1$ dollárért egy token dollárkötvény is jár. A kötvényekről egy kicsit később szólunk, mert azok nem képezik szerves részét a futó ICO-nak. Az ICO részvételi oldalon felhívják ugyanakkor a figyelmet, hogy a bónuszok korlátozott időre vonatkoznak és nincsenek rejtett költségei (részletesebb információ a Zapaygo ICO oldalán és a fehér könyvben található).

Az elkövetkezendő hetekben a privát értékesítés utáni előértékesítési fázisra a ZAP token bónusz +28% és +12.5%-ra fog csökkenni. A végső körben, a publikus ICO során lesz a token szimbolikus 0.007142$ dollárért megvásárolható.

A Zapaygo ICO után 2019-ben jönnek az ITBO tokenizált kötvények

A hab a tortán pedig egy második értékesítési forma bevezetése lesz 2019-ben. Az ITBO (initial token bond offering – elsődleges tokenkötvény értékesítés) szervesen kapcsolódik az azt megelőző ICO tokenértékesítéshez. A tokenkötvényeket szimbolikus 1 dolláros árfolyamon lehet megvásárolni. A 100 milliós tokenkötvény szám nem mint eszközök kerülnek besorolásra, hanem a jövőbeli bevételek ellenében lesz felhasználható.

A tokenkötvények a következőkre jogosítják fel tulajdonosaikat:

  1. 10%-os részesedés a globális profitból vagy /% attól függően, amelyik magasabb
  2. 12 hónapon belül a kibocsátás után listázásra kerül és kereskedhető lesz egy tőzsdén
  3. Minden egyes ITBO 10 extra ZAP tokennel jár, így segítve a ZAP token hasznosságának növekedését

A már futó ICO második körében minden egyes befektetett dollárért cserébe 1 tokenkötvényt előre allokálnak a befektetőknek.

Fontos linkek:

https://ico.zapaygo.com/
https://ico.zapaygo.com/wp-content/uploads/2018/10/Zapaygo_White_Paper_V0.99.pdf
http://www.necgroup.co.uk/news/blackstone-acquires-the-nec-group/

**Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük