1 billió Pepét áthelyeztek a Binance-re: mit jelent ez a Pepe árfolyam-előrejelzés szempontjából?

A népszerű mém érme Pepe ára tegnap 4%-kal nőtt, és 0,00001247 dolláron forgott. Eközben a szélesebb kriptovaluta piac alig mozdult az elmúlt 24 óra alatt.

Az elmúlt hét során a Pepe 7%-ot nőtt. A két hetes intervallumban azonban 5%-ot, az elmúlt 30 nap alatt pedig 25%-ot esett.

A közelmúltban történt esések ellenére a közkedvelt Ethereum mém érme továbbra is elképesztő, 700%-os növekedést tudhat maga mögött az elmúlt évben.

És még akkor is, ha egy bálna 1 billió Pepét helyezett át a Binance-re nemrég, a következő hetek és hónapok bizakodásra adnak okot. Van azonban egy másik érme, ami még nagyobbat nőhet – a Pepe Unchained ($PEPU).

1 billió Pepét áthelyeztek a Binance-re: mit jelent ez a Pepe árfolyam-előrejelzés szempontjából?

Úgy tűnik, hogy a Pepe a közeljövőben kicsit csökkenhet. Ezt jól mutatja az is, hogy csütörtökön több mint 2%-os mínuszban forgott.

A különböző mutatók szintén azt mutatják, hogy kicsit esnie kellene az újabb rally előtt. A relatív erősségi indexe (lila) a kedd esti közel 80-ról szerdára 50-re esett.

Pepe árfolyam

Forrás: TradingView

Ezzel szemben a Pepe 30 napos átlaga (narancssárga) a napokban a 200 napos átlag fölé kúszott. Ez arra utal, hogy pont most kezdett el növekedni.

Bizakodásra adhat okot a Pepe 24 órás kereskedési volumene is. Ez szerdán átlépte az 1 milliárd dollárt, vagyis közel háromszor akkora értékben kereskedtek vele, mint kedden.

Ennek egy része azonban valószínűleg eladásból származik, egy bálna ugyanis 1,1 billió Pepét küldött a Binance-re szerda reggel.

Szerdán egy másik bálna 700 milliárd Pepét (7,8 millió dollár) küldött ugyanarra a tőzsdére, ami tovább növeli a gyanút azzal kapcsolatban, hogy a bálnák már sell mode-ba kapcsoltak a mém érmét illetően.

Éppen ezért az elkövetkező napok akár negatív elmozdulást is hozhatnak, az általános közép- és hosszú távú kilátások azonban pozitívnak tűnnek a $PEPE esetében.

Ehhez a legnagyobb mértékben a piaci események adják a hátteret, a kereskedők ugyanis már az első Ethereum ETF-ek bevezetését várják.

Az esést egyensúlyozhatják a várható kamatcsökkentések, hiszen a Fed és a Bank of England is valószínűleg csökkenti majd a kamatlábakat, ami élénkíti a keresletet.

Mivel a PEPE változatlanul a bálnák egyik kedvenc érméje, az érme ára könnyedén új csúcsokat dönthet az év hátralévő részében.

Az új évre a $PEPE akár 0,00002 dollár fölé is kúszhat.

Diverzifikáció magas potenciállal rendelkező mém érmékkel

Habár a PEPE jó eséllyel tovább növekedhet az év hátralévő részében, nem ez az egyetlen ígéretes token a mém érmék piacán.

Pontosabban nem ez az egyetlen Pepe tematikájú mém érme, amely a közeljövőben nagyot nőhet, hiszen az új, Layer 2 projekt, a Pepe Unchained ($PEPU) szintén remek kilátásokkal rendelkezik.

Noha az előértékesítése még egy hete sem tart, az Ethereum alapú mém érme már több mint egymillió dollárnyi befektetést gyűjtött.

A Pepe Unchained többek között attól izgalmas, hogy több akar lenni, mint egy mezei mém érme, a Layer 2 hálózat pedig rengeteg felhasználási lehetőséget biztosít számára.

A Layer 2 lánc rendkívül alacsony díjakat és azonnali tranzakciókat kínál, valamint a nagyobb hatékonyságnak köszönhetően bőkezűbb letéti jutalmakkal is szolgál.

A Layer 2 skálázhatósága miatt forgalmat vonhat el más L2-ktől, sőt, magától az Ethereum lánctól is, és ezek nem is titkolt céljai.

Az is figyelemre méltó, hogy a Pepe Unchained közössége rendkívül gyorsan bővül, a projekt Telegram csatornáját ugyanis már közel 2000-en követik.

Ez már a projekt korai stádiumában visszajelzést ad arról, hogy milyen nagy és népszerű lehet az érme, különösen a jól átgondolt tokenomikával kombinálva.

A $PEPU érmék teljes kínálata 8 milliárd darabból áll, ennek 20%-át az előértékesítésre, 30%-át a letéti jutalmakra, 20%-át marketingre, 10%-át a likviditási tartalékra, 10%-át fejlesztésre, szintén 10%-át pedig a lánc infrastruktúrára allokálták.

A befektetők a PEPU tokent ETH, USDT, BNB vagy fiat valuta segítségével vásárolhatják meg, a projekt hivatalos előértékesítési weboldalán. Érdemes sietni, mert a készlet gyorsan fogy, és az érmék ára egyre emelkedik majd az előértékesítési szakaszok előrehaladtával.

A gyors növekedésre való tekintettel a token a listázás után durván felpöröghet, és az egyik legsikeresebb mém érme lehet 2024-ben.

Siess, és csatlakozz te is, még amíg kedvezményes áron teheted meg!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**