1 millió dollárt gyűjtött a Love Hate Inu

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy a Love Hate Inu előértékesítése régen látott sikereket ért el. A natív ERC-20 LHINU tokeneket március 8-a óta lehet megvásárolni a Love Hate Inu magyar nyelven is elérhető oldalán. Az indulás óta eltelt rövid idő ellenére azonban a projekt bevétele a napokban máris elérte az egymillió dollárt!

A fokozott érdeklődés egy kicsit sem a véletlen műve. A Love Hate Inu képes tökéletesen ötvözni a mém érmék kedves és aranyos látványvilágát, egy igazán praktikus felhasználási móddal.

Köszönhetően a blokklánc-technológia kiaknázásának, több területen is képes lehet a Love Hate Inu komoly sikereket elérni a jövőben.

Bár az LHINU érmék gyorsan fogynak, az előértékesítés továbbra is viszonylag korai fázisában tart. Ennek fényében pedig, ha még csak most hallanál erről a forradalmi projektről, mindenképpen érdemes minél hamarabb csatlakoznod a befektetők közé.

Ha felkeltette a Love Hate Inu az érdeklődésedet, tarts velünk és ismerd meg, miért lehet az LHINU 2023 egyik legnépszerűbb tokenje!

Lekörözi az elődöket

Minden bizonnyal neked is feltűnt, hogy a Love Hate Inu neve sokban hasonlít a korábban hatalmas sikereket elérő Shiba Inu projekt nevére.

A Shiba Inu egy 2020-ban indult mém projekt, ami az indulását követő évben a korai befektetők számára felfoghatatlan hasznot hozott. Akik még 2020-ban vásároltak SHIB tokent, majd azt 2021 októberében el is adták, több millió százalékos hasznot tudtak elérni!

A mém projekt sikere az érmék alacsony árában, továbbá az aranyos látványvilágban rejlenek. A projekt sikere vitathatatlan, azonban a befektetők túlnyomó része viszonylag rövid időn belül hátat fordított a kutyusos projektnek. Ennek az elsődleges oka az volt, hogy a jópofa dizájnon kívül a SHIB érméket gyakorlatilag semmire nem lehetett felhasználni.

Ez a veszély a Love Hate Inut viszont nem fenyegeti. Köszönhetően a fejlesztők találékonyságának, mesterien sikerült a projektben ötvözni hasznosságot és a magával ragadó látványvilágot.

Vagyis a Love Hate Inu nem pusztán a mém projektek sikerét érheti el, hanem akár túl is nőhet rajtuk.

LHINU token vásárlása

Keress pénzt a véleményeddel

A Love Hate Inu egy Vote-to-Earn (V2E) rendszerre épülő kriptoprojekt, amivel a felhasználók szavazás útján tudnak profithoz jutni.

Azt követően, hogy minimum 30 napra lekötjük az LHINU érméket, részt tudunk venni a Love Hate Inu szavazásain. Minél több szavazáson veszünk részt, a lekötési idő végeztével annál nagyobb jutalomban tudunk majd részesülni. Máshogy fogalmazva a Love Hate Inu ökoszisztémában pénzt ér a véleményünk.

A kérdések eleinte a projekt fejlesztőitől fognak származni, idővel viszont a felhasználók, sőt akár külső brandek is készíthetnek kérdőíveket. Utóbbi nem pusztán a projekt anyagi biztonságát garantálja, hanem a felhasználóknak is kifizetődő lehet. A szponzorált szavazások után ugyanis az alapból járó jutalom fölött még számos digitális és valós ajándékban is részesülhetünk majd.

love hate inu szavazas

A közvéleménykutatási-szektor egy dinamikusan fejlődő, jelentős piaci részesedéssel rendelkező terület. A Business Research Company által készített felmérésből megtudhatjuk, hogy a szektor mérete 2022 és 2023 között több mint 400 millió dollárral növekedett. 2027-re, pedig a szektor várható éves növekedése (CAGR) várhatóan átlagosan 15.5% lesz, a szektor teljes értéke pedig 5.69 milliárd dollár.

A növekedés egyik elsődleges oka az, hogy a legnagyobb brandek számára húsbavágó kérdés, hogy pontos adatokkal rendelkezzenek, hiszen csak így képesek megfelelni a magas vásárlói igényeknek hosszú távon.

A Love Hate Inu rendszerén belül a blokklánc-technológiának köszönhetően nem lehetséges befolyásolni a szavazások eredményét. Ennek köszönhetően pedig könnyen lehet, hogy a legnagyobb márkák elsődleges tájékozódási pontjává fog válni a platform.

A fejlesztők biztosra mennek!

Sajnos az elmúlt évek egyik szomorú trendje, hogy az izgalmasnak tűnő kriptoprojektek egy úgynevezett „rug pull” -t hajtanak végre a listázást követően. Ez olyankor lehetséges, amikor a kriptotőzsdére kerülés idején a projekt natív érméinek a legnagyobb része a fejlesztők birtokában van.

Ilyenkor a kezdeti lelkesedést kihasználva a fejlesztők hirtelen és nagy mennyiségben adnak el érméket, ami az érme árfolyamát rövid időn belül jelentősen csökkenteni fogja. Miután ez megtörtént, a fejlesztők eltűnnek, a projekt befektetői pedig hoppon maradnak.

A Love Hate Inu fejlesztői viszont annak érdekében, hogy elnyerjék a potenciális befektetők bizalmát, ezt teljes mértékben kiküszöbölték. A teljes tokenkészlet 90% -a az előértékesítés ideje alatt kerül értékesítésre, így a befektetőknél lesz az irányítás.

A csapatnál mindössze a teljes tokenkészlet 10%-a fog maradni, amit elsősorban marketing célokra, fejlesztésre továbbá a lekötés után járó bónuszokra fogják felhasználni.

LHINU token vásárlása

Nem érdemes sokat késlekedni

A Love Hate Inu kemény sapkája (hard cap) 10 068 750 dollár, amit a fejlesztők 8 előértékesítési szakaszban kívánnak összegyűjteni.

Az előértékesítés során minden szakasz mindössze 7.5 napig tart és minden új szakaszban a LHINU ára lépcsőzetesen emelkedik. Míg az első szakaszban egy érme ára mindössze 0.000085 dollár volt, addig az utolsó szakaszra már csak 0.000145 dollárért lehet hozzájutni az aranyos kutyusos érmékhez.

lhinu 1 milliot gyujtott

Az utolsó szakasz lezárására május 8-án kerül majd sor, ezt követően pedig számos CEX-en és DEX-en válik elérhetővé majd mindenki számára az LHINU.

A listázást követően 2023 harmadik negyedében már elérhető lesz a platform, továbbá az első lekötés után járó jutalmak is kiosztásra fognak kerülni. Ezt követően a felhasználók és a márkák számára is lehetőség lesz kérdéseket feltenni. Végezetül pedig 2024-ben a Love Hate Inu egy metaverzum felülettel is bővülni fog.

LHINU token vásárlása

Vásárolj LHINU-t, még ma!

Ha meggyőzött a projekt, vagy csak szeretnéd egy hatalmas potenciállal rendelkező érmével bővíteni a portfóliódat, most igazán egyszerű dolgod van.

Első lépésként (amennyiben még nem rendelkezel vele) egy kriptotárcára van szükséged. A platformon használhatsz MetaMaskot illetve Wallet Connectet egyaránt.

Miután telepítetted a számodra szimpatikus tárcát, látogasd meg a Love Hate Inu weboldalát, és kattints a „BUY NOW” vagy „Vásárolj most!” gombra. A felugró ablakon válaszd ki az általad használt kriptotárca szolgáltatóját, majd kattints arra a fizetési módra, amit használni szeretnél.

A fizetést Ethereum vagy Tether (USDT) használatával tudod teljesíteni. Ha ezekkel nem rendelkezel, regisztrálj be valamelyik megbízható kriptotőzsde oldalán (pl. Binance vagy eToro) és vásárolj valamelyik elfogadott tokenből.

Miután kiválasztottad a megfelelő fizetési módot már csak meg kell adnod, hogy mekkora mennyiségű érmét szeretnél vásárolni. Ezt követően pedig ellenőrizned kell az általad megadott adatokat, majd rákattintani a vásárlás gombra.

Mint az látható, az érmék példátlan sebességgel fogynak, ezért nem érdemes túl sokat várni a csatlakozással.

Sőt, maga Joe Biden is említést tett legutóbbi sajtótájékoztatóján a projektről! ( 🙂 )

Látogass el a Love Hate Inu magyar nyelven is elérhető oldalára, és vásárolj még ma LHINU-t!

LHINU token vásárlása

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**