A 3 legjobb új kaszinójáték – tippek és trükkök

A szerencsejátékokkal felelősségteljesen eltöltött idő nem csupán izgalmas szórakozás lehet, hanem akár kereseti lehetőség is.

Minél alaposabb ismerettel rendelkezünk egy-egy kaszinójátékkal kapcsolatban, annál jobban tudjuk növelni az elérhető nyeremények összegét, illetve a nyerés gyakoriságát. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb nyereményeket tudd hazavinni elmondjuk, hogy a legnépszerűbb játékokat hogyan kell játszani, továbbá néhány trükköt is bemutatunk.

Ezen túl megtudhatod, hogy miért a Lucky Block kaszinónál érdemes a legjobb online kaszinójátékokkal játszani.

Ha szeretnél szórakozással egy kis pénzt is keresni, ezt a cikket mindenképpen el kell olvasnod!

Aviátor

Az Aviátort a népszerű játékfejlesztő stúdió, a Spribe készítette 2019-ben. Azóta az online kaszinók között kétségtelenül az egyik legnépszerűbb játékká vált.

A játék során a betett tétünk a fogadás indulása óta eltelt idő függvényében fog emelkedni, vagyis minél merészebbek vagyunk, annál nagyobb nyereményt szerezhetünk. A túlzott vakmerőségnek azonban nagy ára van hiszen, ha túl sokat várunk és a repülő elszáll, akkor minden betett tétünket elveszítjük.

Amennyiben nyerünk, abban az esetben a betett tétünkre akkora szorzó fog kerülni, amelyik pillanatnál megállítottuk a számlálót.

A megjátszott tét mértéke 0.1 dollártól 100 dollárig terjed. Minden körben a Lucky Block kaszinónál elérhető Aviátor játékban két különböző tétet is tudsz tenni, amiket különböző időben lehet megállítani.

Tanácsok:

A tét mértékét érdemes aszerint meghatározni, hogy mekkora összeg érhető el a kaszinószámlánkon. A legnagyobb nyeremény eléréséhez ideális esetben 200 fogadásra elegendő dollárral kell rendelkeznünk. Vagyis, ha 20 dollár van a számlánkon, abban az esetben 0.1 dolláros téttel játszunk.

A minimum, amivel érdemes elkezdeni a játékot az 100 fogadás, de ha lehetőségünk van rá, törekedjünk a 200-ra.

Kockázatkerülő 

Ha nem bírod a kockázatos fogadásokat, ezt a taktikát neked találták ki. Ugyan vagyonokat nem fogsz vele keresni, de szinte nulla kockázat mellett tudod növelni a nyereményedet.

A megjátszott tétet mindig tartsd alacsonyan (10 dollár esetén 0.1 dollár), és mindig állítsd meg a számlálót x1.20 és x1.21 között. Ehhez a játékban lehetőséged van használni az automatikus fogadás opciót is.

lucky block aviator kaszinojatek

Mérsékelten kockázatos

Ez a stratégia azoknak lehet ideális választás, akiknek nagyobb összeggel rendelkeznek a számlájukon.

Ennek a taktikának a lényege, hogy minden körben arra törekszel, hogy a nyereményed szorzója x2 és x3 között legyen. Ennek az esélye valahol 40% és 42% között van, tehát szükséged lesz némi szerencsére, viszont az elérhető nyeremény összege is jóval nagyobb, mint amit az előző taktivál lehet elérni.

Fokozottan kockázatos

Érthető módon, ez a taktika azoknál működhet, akiknek belefér, hogy nagyobb összegeket is elveszítsenek Aviatoron.

Az Aviator felső sávjában megnézhetjük az előző Aviátor játékok eredményeit. Nagyjából 1-2 óránként láthatunk egy-egy x100-as kört. Minél régebben volt a x100-as, annál nagyobb az esélye, hogy hamarosan ismét sorra kerül.

Várjuk ki, majd várjunk egy órát. Ezt követően lépjünk a tettek mezejére, és kezdjünk el aktívan fogadni. Egy nagy adag szerencsével ugyan, de a megjátszott tétünknek akár a százszorosát is elvihetjük!

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Mr. Mini Roulette

Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a Mr. Mini Roulette egy egyszerűsített, gyorsabban játszható fajtája a hagyományos rulettnek.

Szemben a hagyományos változattal, a mini rulettben a számok 0-tól 12-ig terjednek. Szintén lényeges különbség, hogy több fogadási fajta nem érhető el a játékban, például nem lehet tucatfogadást kötni (helyette féltucat van).

Tanácsok:

Mielőtt még „élesben” játszanál, mindenképpen próbáld ki a játék demóverzióját. Ezt a Lucky Blockon keresztül meg tudod tenni, amennyiben rákattintasz a „játssz szórakozásból” gombra.

Páros-páratlan / fekete-fehér fogadás

Stratégia tekintetében a legalacsonyabb kockázattal, és a legmagasabb megtérüléssel járó taktika az, ha egyszerű téteket teszünk meg. Bár nagyobb nyereményt szerezhetünk abban az esetben, ha számokra kötünk fogadást, mégis érdemes inkább színre, vagy páros-páratlanra fogadni.

lucky block rulett jatekok

Ezt a stratégiát követve meggazdagodni nem fogsz, de folyamatosan profithoz juthatsz általa.

Spread fogadás

Válassz ki 5 számot véletlenszerűen, és folyamatosan azokra köss fogadást. Ezt a taktikát követve viszonylag magas esélyekkel juthatsz egészen jelentős összegekhez.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Plinko

A Plinko egy évtizedek óta ismert és közkedvelt szerencsejáték. Ennek oka, hogy rövid idő alatt egészen magas nyereményeket lehet vele elérni.

Egy háromszög formájú terület tetején kerül beejtésre egy korong, ami különböző akadályokon áthaladva, a háromszög alján változó összegű szorzóknál landol. Minél nehezebb egy szorzóhoz eljutnia a korongnak, annál nagyobb nyereményt tudunk megszerezni.

Tanácsok:

Mint minden szerencsejátéknál, itt is a legfontosabb, hogy előre megállapítsunk, hogy mekkora összeget fordítunk a játékra. Ezzel párhuzamosan pedig tűzzünk ki egy reális célt, hogy mekkora nyereményt szeretnék elérni.

A Plinkoval kapcsolatban érdemes szem előtt tartani, hogy elsősorban a szerencsének van szerepe a játékban. Ennek ellenére a legnagyobb esély a nyereményre akkor van, ha közepes téteknél, nagyjából 16 korongot játszunk meg.

Fontos, hogy amennyiben a felhasználni kívánt keretünk végére érünk, abban az esetben ne próbáljuk meg „behozni a veszteséget”. Egy ilyen döntést a legtöbb esetben még több veszteség követ és a játékélményt is erősen csökkenti.

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Lucky Block – a legjobb kriptokaszinó és online fogadóiroda

A Lucky Block egy izgalmas és innovatív online kriptokaszinó, amiben a legjobb kaszinójátékok, így az Aviátor, Mr. Mini Roulette és a Plinko is megtalálható.

A csatlakozás során nincs szükség KYC azonosításra, vagyis a regisztrációt néhány perc alatt el lehet végezni.

Akik újonnan csatlakoznak, azok most páratlan üdvözlő ajánlatban részesülhetnek. Az első befizetés mellé, amennyiben annak összege eléri a 20 eurót, most 200% üdvözlő bónuszt lehet szerezni, továbbá 50 ingyenes pörgetést a Wanted Dead or a Wild játékban.

Az oldalon az olyan népszerű nyerőgépek mellett, mint amilyen a Gates of Olympus vagy a Wild Yield, az élő asztalokból sincs hiány. Játszhatunk akár Infinite Blackjacket, Lighting Roulette-t vagy élő Monopoly Big Ballert is.

Ezek mellett a Lucky Block rendelkezik egy kiváló sportfogadási platformal is.

Ezen keresztül közel 50 sportág minden nagyobb, és kevésbé ismert versenyére köthetünk fogadást. Legyen szó tollaslabdáról vagy Gaelic Hurlingről, a Lucky Blockon mindet meg fogjuk találni.

Fogadások tekintetében pedig nem kizárólag egy verseny vagy mérkőzés eredményére tehetjük meg tétjeinket. Például az UEFA-bajnokok ligája mérkőzések mindegyikére köthetünk többek között hendikep, ázsiai hendikep vagy dupla esély fogadásokat. Ezek mellett pedig lehetőség van a félidők eredményére, vagy a góllövő személyére is fogadni.

A Lucky Block kaszinóban a befizetések során pedig nem kizárólag kriptopénzt tudsz használni. Bank- vagy hitelkártyád segítségével is el tudod végezni a befizetést, majd a befizetett összeget a Lucky Block rendszere automatikusan át fogja váltani Bitcoinra.

Ha szeretnél csatlakozni és kipróbálni valamelyik népszerű kaszinójátékot, csatlakozz még ma!

Játssz a Lucky Blockon

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

További cikkek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**