2 millió dollárt gyűjtött ez az ESG kripto

Az ESG egy betűszó, ami az angol Envornmental, Social és Governence kifejezés kezdőbetűiből áll össze. Az ESG keretrendszer számos vállalatról készít jelentést, amiknek a feladatköre valamilyen szinten érint környezeti, társadalmi vagy irányítási kérdéseket. Gyakorlatilag az ESG nem-profitközpontú iránymutatást biztosít a vállalatok számára a felsorolt három szempont alapján.

Az ESG az elmúlt évek során rendkívüli módon felértékelődött. Ez egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy a környezetet érintő kérdések megválaszolása egyre sürgetőbbé válik. A globális felmelegedés hatását mindenki tapasztalja, ezért vállalatoknak és hétköznapi polgároknak közös feladata, hogy fellépjenek a károsanyag-kibocsátással szemben.

A karbonkreditek erre ideális eszközül szolgálnának, azonban a valódi felhasználási módjuk miatt mégsem képesek beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.

Egy karbonkredit egy tonna légkörbe került szén-dioxidnak felel meg.

Karbonkreditek vásárlása a legtöbb esetben akkor kerül sor, amikor egy ország kormánya erre kötelez egy környezetszennyező céget. Karbonkreditet olyan vállalatoktól lehet vásárolni, amiknek az előállított terméke valamilyen szinten hozzá tud járni a légkörbe került szén-dioxid szint csökkentéséhez. Ilyen például az elektromos járműveket (EV) gyártó Tesla is. A Teslának éves szinte közel kétmilliárd dollár bevétele származik karbonkreditek eladásából. A jelenlegi rendszer azonban néhány kivételtől eltekintve kizárólag a vállalatok részére teszi lehetővé a karbonkreditek vásárlását, ráadásul a Teslához hasonló cégek az EV-tulajdonosok számára semmit nem adnak vissza a karbonkredit-eladásból származó összegből.

Minden jel szerint a C+Charge, hála a blokklánc-technológiát használó CCHG érmék forradalmi felhasználási módjának, a teljes karbonkredit-szektor demokratizálhatják. Ezzel pedig az egyik legértékesebb ESG projekté válhat. Ezt alapul véve egyáltalán nem meglepő, hogy a fejlesztőknek seperc alatt sikerült több mint kétmillió dollárt gyűjteni a BEP-20 CCHG érmék értékesítéséből.

Ha úgy érzed, hogy a C+Charge egy olyan ügyért harcol, ami számodra is fontos, akkor ez a cikk neked szól!

CCHG token vásárlása

A projekt, ami forradalmasítja az EV töltést

Könnyen lehet, hogy néhány éven belül a CCHG a világon bárhol használható, a hétköznapok szerves részét alkotó token lesz. Ezt elsősorban a BNB Smart Chain (BSC) gyors és skálázható jellegének köszönheti, aminek segítségével a C+Charge képes lehet egy globális rendszert üzemeltetni.

A C+Charge nagyon egyszerűen fogalmazva egy fizetési rendszer, aminek a segítségével az elektromos járművek töltésének költségét lehet kiegyenlíteni. A peer-to-peer (P2P) fizetés lehetővé teszi, hogy harmadik fél bevonása nélkül teljesüljenek a tranzakciók. Ezért mindössze egy mobiltelefonra lesz szükség a használat során.

Ezzel pedig nem kizárólag a felhasználók, hanem az állomások üzemeltetői is profitálni tudnak majd. A fizetések jellegéből adódóan ugyanis az üzemeltetőnek nem kell majd költséges kártyaolvasó terminálokat telepíteni, amivel hosszú távon jelentős összeget lehet megspórolni.

A használatból azonban elsősorban a felhasználók lesznek azok, akik profitálni tudnak majd. Minden tranzakció után a C+Charge és a Flowcarbon között létrejött partneri kapcsolatnak köszönhetően karbonkreditek kerülnek kiosztásra. Ezek a Flowcarbon natív, Goddess Nature Token (GNT) névre keresztelt érméi.

A Flowcarbon mögött olyan kockázati tőkebefektetőket találhatunk, mint a Samsung Next, az a16z Crypto és az Invesco.

A megszerzett karbonkrediteket mennyiségét pedig a C+Charge alkalmazásán keresztül lehet majd ellenőrizni és eladni.

Vagyis a CCHG érmék használatára a felhasználók folyamatosan ösztönözve lesznek. Ennek a rendszernek pedig egy logikus következménye lehet, hogy idővel egyre több EV töltőállomás válik majd elérhetővé ahol természetesen CCHG érméket is lehet használni.

A fejlesztők nem a levegőbe beszélnek

A C+Charge előértékesítése egy igazán izgalmas megoldást talált arra, hogy a befektetőket a vásárlásra ösztönözze. Minden előértékesítési szakasz lezárását követően -amennyiben a szakaszban nem került minden token eladásra- a fennmaradó CCHG-k elégetésre kerülnek.

Az elégetés lényegében azt jelenti, hogy a kriptopénzt egy olyan kriptotárca címére továbbítják, ami kizárólag érmék fogadásásra képes.

Az égetés már elkezdődött: a második előértékesítési szakasz lezárását követően 35 658 291 token lett elégetve. Amennyiben kételyeid lennének, az égetést a BscScan rendszere is megerősítette.

Az égetésnek a legjobb része az, hogy az elérhető érmék számának redukálása egyúttal a megmaradó érmék értékének a növekedéséhez is vezet. Vagyis minél több érme kerül elégetésre, annál többet fognak érni azok érmék, amiket az elővásárlás során a befektetők megvásárolnak.

CCHG token vásárlása

Egy alkalmazás, amiből minden elérhetsz

Kétségtelen, hogy a felhasználók szempontjából az ökoszisztéma szívét a C+Charge mobilalkalmazása fogja alkotni.

Ennek használatával nem csupán a fizetéseket lehet majd teljesíteni, hanem számos más funkció is a CCHG tulajdonosok rendelkezésére fog állni.

Lehetőség lesz például helyzetünk megadása után megnézni, hogy merre található a legközelebbi EV töltőállomás. Ezen túl pedig magát az állomást is tudjuk ellenőrizni. Megtudhatjuk, hogy mennyi lesz a várakozási idő, mennyibe fog kerülni a töltés és milyen állapotban van az állomás.

Utóbbi nem csak a felhasználók számára, hanem a töltőállomás tulajdonosának is hasznos funkció. Az alkalmazás azonnal jelezni fogja, ha meghibásodott, így a javítás is rövid időn belül eszközölhető lesz.

Az összegyűjtött karbonkrediteket szintén az alkalmazáson belül tudjuk majd ellenőrizni, illetve itt lehet majd beváltani őket.

CCHG token vásárlása

A CCHG több egy fizetőeszköznél

A C+Charge fejlesztői komolyan veszik az általuk kitűzött célokat. Éppen ezért már most sikerült megegyezniük az első nemzetközi partnerükkel.

Törökország legnagyobb EV töltőállomás szolgáltatója, a Perfect Solutions Turkey már most a C+Charge rendelkezésére bocsátotta töltőállomásainak 20%-át. Ennek köszönhetően Törökországban már biztosan lesz lehetőség CCHG érmék használatával karbonkrediteket gyűjteni.

Ez viszont még nem minden! A fejlesztők számos napelemgyártó céggel felvette a kapcsolatot. A közös partnerség célja, hogy olyan helyekre is telepíteni lehessen C+Charge töltőállomásokat, ahová korábban lehetetlennek tűnt hálózati áram hiányában.

A csapat célja, hogy napelemparkokat hozzanak létre, így akár a sivatag közepén is lehetőség lesz az elektromos járművek töltésére.

Nem érdemes kihagyni!

A C+Charge előértékesítése kétmillió dollár összegyűjtése után jelenleg az ötödik szakaszában jár és egy CCHG érmét mindössze 0.018 USDT-ért lehet megvásárolni. Érdemes viszont minél hamarabb csatlakozni, mert kevesebb mint két napon belül kezdetét fogja venni a következő szakasz.

Szintén a csatlakozás mellett szóló érv, hogy egy szerencsés befektető 50 000 dollár értékű CCHG érmének is a boldog tulajdonosa lehet. Ehhez nem kell mást tenni, csak vásárolni a natív érmékből.

A nyerési esélyeket jelentősen lehet növelni különböző egyszerű feladatok végrehajtásával. Például, ha retweeteled a C+Charge egyik posztját, azzal +5 nevezési pontot szerezhetsz.

Ha meggyőzött a C+Charge és csatlakozni szeretnél, egyszerű dolgod van. Látogass el a C+Charge weboldalára, majd csatlakoztasd MetaMask vagy Wallet Connect kriptotárcádat.

Ezt követően válaszd ki, hogy milyen kriptoval szeretnél fizetni, add meg a vásárolni kívánt CCHG-k összegét. Ellenőrizd a megadott adatokat, és kattints a vásárlás gombra.

A CCHG érmék március 31-én fognak listázásra kerülni.

Látogass el még a C+Charge magyar nyelven is elérhető weboldalára, és vásárolj CCHG érméket még ma!

CCHG token vásárlása

További hírek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**