2022 egyik leggyorsabb előértékesítése máris a második szakaszához érkezett

Idén nem volt hiány jobbnál-jobb kriptoprojekt-kezdeményezésekből. Az év során több olyan érmét is láttunk, aminek az árfolyama a jegyzést követően a sokszorosára emelkedett. A sikert mindegyik esetben az előértékesítésben kell keresni, hiszen itt lehet a legjobban felmérni, mekkora támogatottsággal rendelkezik egy token.

Általánosságban elmondható, hogy egy projektnél minél rövidebb időn belül sikerül lezárni az előértékesítések különböző szakaszait, annál magasabb megtérülés várható. Ebben a tekintetben úgy tűnik az Impact Project támogatói hatalmas hozamra számíthatnak a jövőben. Zöld kezdeményezés révén pedig nem csak rövid, de hosszú távon is jó befektetésnek ígérkeznek a natív IMPT tokenek.

50% néhány hét alatt

Kétség sem férhet hozzá, hogy a zöld kezdeményezések jelentősége minden egyes nappal emelkedik. Ahogy mindenki saját bőrén kezdi tapasztalni az éghajlatváltozás következtében kialakult környezeti változásokat, úgy válik egyre fontosabbá, hogy minden szektor kivegye a részét a felmelegedés folyamatának lassításából. A kriptoszektor sem lehet ezalól kivétel, sőt. A legnagyobb érmék bányászata sokszor több energiát igényel, mint egy kisebb ország, így a változás elengedhetetlennel. Ugyan a proof-of-stake konszenzusos algoritmus elterjedése sokat lendített a szektor reputációján, egyelőre ez még kevés.

Nem meglepő, hogy ebben a környezetben ekkora népszerűségre tudott szert tenni az IMPT, az Impact Project Natív ERC-20 tokenje. Az előértékesítés október 3-án vette kezdetét, és ezt követően mára több, mint 13 millió dollár gyűlt össze. A cél 25,980,000 dollár, ami ilyen tempóval könnyen lehet, hogy akár még az idén teljesülhet is.

Környezetvédelem a hétköznapokban

Az Impact Project legfontosabb részét a karbonkreditek képezik. A karbonkreditek egy tonna, légkörbe bocsátott szén-dioxidnak felelnek meg, és használatukkal könnyedén ellenőrizhető bárki ökológiai lábnyoma. Az Impact Project fejlesztőinek célja, hogy a karbonkreditek adás-vételét leegyszerűsítse, és bárki számára elérhetővé tegye.

Ezt a fejlesztők úgy kívánják elérni, hogy a befektetőket megjutalmazzák minden vásárlás után, amennyiben azt a projekt egyik partnerénél hajtották végre. A partnerek listája már most lenyűgöző: az előértékesítés kezdete óta több, mint 25,000 partnerből álló hálózat alakult ki, és a lista folyamatosan olyan illusztris nevekkel bővül, mint az Amazon, Netflix vagy a Microsoft.

Az IMPT érmék tulajdonosai számára több lehetőség is rendelkezésre áll azzal kapcsolatban, hogy mit kezdjenek a tokenekkel. Dönthetnek úgy, hogy befektetésként tekintenek rájuk, és egy általuk jónak vélt áron eladják őket.

Ezen túl, azoknak, akiknek szívügye a környezetvédelem, akár „nyugdíjazhatják” is őket. Ez azt jelenti, hogy az érméket megsemmisítik, és így egy adott mennyiségű karbonkredit kivonásra kerül a légkörből. A nyugdíjazásért cserébe a befektetők pedig értékes NFT alkotásokat kapnak jutalmul, amiket az Impact Project piacterén értékesíteni is tudnak.

Csatlakozz és nyerj

Az érme előértékesítése jelenleg a második szakaszánál tart. Az első szakaszban egy IMPT tokent 0.018 dolláros áron lehetett megvenni, azonban mára ez az összeg 0.023 dollárra emelkedett. A harmadik és egyben utolsó szakaszra már 0.028 dollárért lehet az érmékhez hozzájutni, így akik most csatlakoznának, azok is 20% hozamra tehetnek szert. Ez azonban nem az egyetlen érv a csatlakozás mellett.

Az IMPT fejlesztői 100,000 dollárt fognak elajándékozni valamelyik szerencsés korai befektető számára. A csatlakozáshoz mindössze annyit kell tenni, hogy legalább 100 dollár értékben befektetünk a projektbe. Az előértékesítés lezárását követően pedig a fejlesztők kisorsolják a nyertest. Az esélyek nagyban növelhetők különböző közösségi média megosztásokkal és a hivatalos Telegram csatornához való csatlakozással.

Amennyiben többet szeretnél megtudni az akció részleteiről, vagy csatlakozni szeretnél, látogass el a projekt hivatalos honlapjára.

IMPT vásárlása

Késő már csatlakozni?

Amint az Impact Project előértékesítéséből kiderült, a sikeresnek tűnő projektek esetében érdemes minél korábban csatlakozni. Ezzel a módszerrel, ugyanis viszonylag csekély kockázat mellett juthatunk hozzá számottevő hozamhoz. Bár az IMPT tokenek már a második szakaszuknál tartanak, egy másik projektnél még az elsők között csatlakozhatunk a korai befektetőkhöz.

A RobotEra egy P2E (play-to-earn vagyis játssz, hogy nyerj) sandbox jellegű kriptojáték, ami alig két hét alatt már több, mint 120,000 dollárt gyűjtött össze. Az előértékesítés három szakaszra lesz bontva: a jelenlegi elsőben 0.02, a másodikban 0.025 míg a harmadikban már 0.032 dollár lesz egy érme ára. Ahogy látható, akik most csatlakoznak, 60% hozamot érhetnek el.

RobotEra – Építsük együtt újjá a Taro bolygót

A Taro bolygó hatalmas kataklizmán esik át, aminek hatására csak egy szűk, emberi tudattal rendelkező robot marad életben. A megmaradt robotok a békés együttélésük során arra törekednek, hogy visszaállítsák otthonuk egykori tündöklését.

Ebbe a világba csöppen bele a játékos. Minden támogató, egy NFT formájában is létező egyedileg alakítható robottal, és egy véletlenszerűen generált kontinenssel indul. A birtokolt szintén NFT-ként létező földdarabon szabadon lehet nyersanyagokat gyűjteni, gazdaságot létrehozni, vagy akár vidámparkot építeni. Az itt végrehajtott munkák során a RobotEra natív tokenjében, a TARO-ban részesülhetünk. Ezekkel lehetőség nyílik a piactéren keresztül tárgyakat vásárolni, vagy más kriptovalutákra is válthatjuk őket, amivel profithoz juthatunk.

robotera metaverzum

Azonban ez nem az egyetlen módja annak, hogy TARO-hoz juthassunk. Az összes kontinens között biztosított a szabad átjárás, így bármikor meglátogathatjuk szomszédjainkat. Amennyiben szeretnénk, más robotokkal közösen belevághatunk különböző nehézségű küldetésekbe, amiért cserébe szintén TARO érméket kapunk jutalmul.

A projekt már most hatalmas sikernek örvend. Túl azon, hogy rövid idő alatt hatalmas összegű pénz gyűlt össze az előértékesítés során, már most csatlakozott a hivatalos támogatókhoz az LBank is.

Nem lenne meglepő, ha a jövő év egyik legnagyobb sikere lenne a RobotEra, mivel minden megvan benne, ami a sikerhez kell: közösségépítés, szabadság, profitszerzés és persze aranyos robotok.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a játék, látogass el a RobotEra hivatalos weboldalára.

TARO token vásárlása