2023 első adásával ismét dübörög a Bitcoin Kebab

És ismét itt a Bitcoin Kebab, a BitcoinBázis hetente jelentkező podcastje 2023 első adásával. Az új évben a kedves Hallgatók hétfőn érhetik el a legfrissebb epizódokat, hogy jól induljon a hét. A műsor házigazdája Stier Kata a BitcoinBázis társalapítójával Fekete Balázzsal és főszerkesztőjével Kovács Andreával fog beszélgetni.

A decemberi adás folytatásaként Kata a vendégekkel 2022 legérdekesebb kriptós eseményeit fogja kielemezni májustól decemberig bezárólag. Az adásban többek között szó lesz a különböző bitcoin árfolyamjóslatokról, amelyek közül az egyik 24 ezer dolláros BTC árfolyamot prognosztizált az év végére, és mint tudjuk, nem lőtt túlságosan mellé.

Természetesen alaposabban körbejárják a vendégek az FTX kriptotőzsde és annak csődjét megelőző eseményeket is, amelyek akkor lényegtelennek tűntek, de így utólag már baljós jelként mutatkoztak. Szóba kerül a Binance egyre nagyobb szerepe a kriptotérben, a Onecoin kriptokirálynő Ruja Ignatova felbukkanása, valamint az esetleges európai kriptoszabályozása kérdése is, mely komoly hatással lenne az egész kriptoökoszisztémára.

Ha ti sem maradnátok le egy érdekes összefoglalóról a 2022-es évre vonatkozóan, látogassatok el az Anchor oldalára, de podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPad-en és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (📧: [email protected])