3 ok, amiért az XRP árfolyama ismét elérheti az 3$-t – és a Dash 2 Trade is követi majd

A Ripple közössége olyan közösség, amely nagyobb szabályozási nyomással volt kénytelen megküzdeni, mint szinte bármely más projekt a kriptopénzek területén, és ez drámai hatással volt az XRP árfolyamára.

A legutóbbi bikapiacon – ellentétben a kriptopénzek többségével – az XRP nem tudta áttörni a korábbi, 2018 januárjában meghatározott 3,40 dolláros ATH-t.

Mindazonáltal, mivel az árfolyam jelenleg 0,50 dollár körül mozog, számos ok van arra, hogy a befektetők a jövőben bullishként tekintsenek az XRP árfolyamára. Sok elemző úgy véli, hogy az elkövetkező hónapok rendkívül kedvezőek lesznek az XRP számára, amely ismét áttörheti a 3 dolláros határt.

Nézzük a három legfontosabb okot, miért várhatjuk az XRP emelkedését a következő időszakban!

1. A Ripple folytatja az új partneri együttműködések kialakítását

A medvepiac ellenére – amely számos vállalat számára katasztrofális volt az elmúlt időszakban – a Ripple labs folytatta az új partneri együttműködések kialakítását.

Nevezetesen a Ripple Labs a már meglévő partnerhálózatát kibővítve: további partnerségeket alakított ki francia és svéd fizetési szolgáltatókkal, emellett bővítette az igény szerinti likviditás kínálatát az ázsiai vállalatok, például a nemzetközi átutalásokkal foglalkozó I-Remit számára.

2. Pozitív előrelépés történik a bírósági ügyben

Szerencsére – annak ellenére, hogy az elmúlt években szabályozási problémák gyötörték – a Ripple folyamatosan halad előre a bírósági eljárásban. Számos oka van annak, hogy az XRP tulajdonosai miért lehetnek elégedettek az elért eredményekkel.

A legfontosabb, hogy a SEC a bírósági ügy során eddig nehezen tudta bizonyítani, hogy az XRP befektetési szerződésnek minősül, különösen annak fényében, hogy az XRP tulajdonosai nem rendelkeznek azokkal a jogokkal, amelyek általában a befektetőket megilletik azokban az esetekben, amikor értékpapírokat birtokolnak.

Ez mélyebben belemegy abba a témába, hogy az XRP kezdeti eladása értékpapírnak minősül-e vagy sem. Ez a kérdés sok vitát okozott az értékpapírokra vonatkozó elavult szabályok miatt.

A SEC-nek még nem sikerült véglegesen bebizonyítania, hogy az XRP-re tisztességesen alkalmazni lehet-e a jelenlegi szabályokat, amelyek alapján meghatározható, hogy egy eszköz értékpapírnak minősül-e vagy sem.

A Ripple jogi csapata továbbá azt az érvelést is erőltette, miszerint a Ripple már kellően decentralizált ahhoz, hogy ne legyen értékpapír, mivel nagyfokú konszenzusra lenne szükség ahhoz, hogy jelentős protokollfrissítéseket hajtsanak végre, vagy hogy a protokoll szintjén cenzúrát érvényesítsenek.

XRP vásárlása az eToron

Ezt olvastad már?

3. A SEC befolyása csökkenhet

Az elmúlt évek gyenge árfolyam-teljesítménye ellenére a Ripple közössége erős maradt, és sok mérőszám alapján a projekt egyre decentralizáltabbá válik.

A világszerte növekvő elfogadottság és az Egyesült Államok hosszabb távon csökkenő jelentősége azt jelenti, hogy a SEC döntései a jövőben sokkal kevésbé lehetnek meghatározóak. Vagyis függetlenül attól, hogy a SEC milyen szabályokat próbál meghatározni, a Ripple XRP-jét a világ minden táján használják.

Ráadásul vannak arra utaló jelek, hogy az amerikai polgárok kezdik elveszíteni a SEC-be vetett bizalmukat. Különösen az után, hogy a SEC úgy döntött, hogy pert indít a Bored Ape Yacht Club ellen. Ez egy olyan döntés, amely széles körben nevetségessé vált, mivel rámutatott arra, hogy a SEC-nek nem sikerült megfelelően felügyelniük a pénzügyi visszaélések más formáit, újabb bontrányokba keveredve ezzel.

A kriptovaluta közösség körében a Ripple-ügy rendkívül fontos volt, ennek során sokat változtak a SEC-kel kapcsolatos vélemények. Ez rávilágított a szervezet semlegességének hiányára, amelyet azzal vádoltak, hogy a törvényt egyenlőtlenül és egyes eszközosztályokkal szemben inkább érvényesítette, mint másokkal szemben – ráadásul ez nem az első ilyen eset. Magyarul mondva a SEC ahelyett, hogy a szabad piacot hagyta volna érvényesülni, a nyerteseket választotta ki, és számukra nyújtott segítséget. Ez pedig nem a fogyasztók és a kisbefektetők védelmének érdekében történik, így ez a fajta magatartásuk szembemegy a SEC, mint szervezet alapvető feladatával.

XRP vásárlása az eToron

Dash 2 Trade – a jelenlegi legjobb kripto befektetés?

A Dash 2 Trade úgy pozícionálja magát, mint a kriptovaluták Bloomberg terminálja, csak sokkal olcsóbb. A Dash 2 Trade egy professzionális elemzőszoftvert biztosít a rendszeres kereskedők számára. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg, honnan indult a Dash 2 Trade!

dash 2 trade főoldal előértékesítés első szakasz

A Dash 2 Trade-et egy már ismert és kiemelkedően sikeres csapat indította el. Ugyanazok állnak mögötte, akik a Learn 2 Trade közösségi kereskedő platformját is megalkották. A Learn 2 Trade-hez indulása óta már több, mint 70 ezer kereskedő csatlakozott, ezért úgy gondolták, belevághatnak egy újabb komoly projektbe – ez lett a Dash 2 Trade. Ez egy olyan új elemző szoftvercsomag, amely reményeik szerint forradalmasíthatja az iparágat.

A Dash 2 Trade portál számos olyan eszközt kínál majd, amelyek segítik a kriptokereskedőket a megalapozott befektetési döntések meghozatalában. A kriptogazdaságban a pontos elemzési eszközök elterjedésével az ilyen eszközökre nagyobb szükség van, mint valaha. Ezek közé tartoznak a következők:

  • A szolgáltatás egy hipermodern, de egyszerű és átlátható dashboard köré épül, amin minden szükséges információ azonnal a felhasználó rendelkezésére áll.
  • Folyamatos kereskedési szignálokat nyújtanak majd, jelölve az optimális eladási és vételi pontokat.
  • Beépített közösségi szentiment indikátorral rendelkezik. Ez összegyűjti a különböző forrásból származó adatokat, amelyek alapján megpróbálja megmutatni, mely kriptók állhatnak éppen nagyobb árfolyammozgás előtt.
  • A befektető azonnali figyelmeztetéseket kap róla, ha bejegyeznek egy új érmét valamelyik centralizált tőzsdén.
  • A felhasználó kap egy könnyedén kezelhető stratégiaalkotó programot, amely backtesztelésre is alkalmas lesz.
  • A felhasználók között rendszeresen rendeznek majd trading versenyeket.

Azok a kereskedők, akik rendszeresen vásárolnak kriptovalutát, jelentősen profitálhatnak ezekből a szolgáltatásokból, mivel így képesek lesznek tisztábban látni, mi történik a piacon, és jobb döntéseket tudnak majd meghozni.

D2T vásárlása

D2T token

Az egész ökoszisztémát a D2T token hajtja – egy ERC-20 token, amelyet a token tulajdonosai használhatnak a Dash 2 Trade szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez.

dash 2 trade ütemterv

A teljes Dash 2 Trade rendszert tapasztalt kereskedők tervezték, hogy az adatok és az elemzések a gyakorlatban is használhatóak legyenek. A közösségi szentiment indikátor, az egyik legfontosabb funkció, különböző forrásokból származó adatokat aggregál, hogy kiemelje azokat a potenciálisan trendelő érméket, amelyek várhatóan jelentős árfolyam emelkedésen mehetnek keresztül.

A Dash 2 Trade ingyenes lehetőséget is biztosít, de a felhasználóknak D2T tokenekkel kell rendelkezniük a prémium szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. A D2T tokeneket a projekt előértékesítése során lehet megvásárolni. A tokenek mindössze 0,0476 USDT darabáron elérhetőek. Ez a legalacsonyabb ár, amiért az előértékesítés során megvehetők lesznek.

A fentiekből jól látszik, hogy a Ripple és a Dash 2 Trade is erős lábakon áll. A Ripple-t hosszú idő alatt sem sikerült megtörnie a SEC-nek, és már látszik a fény az alagút végén, így hamarosan indulhat egy újabb rally az XRP árfolyama számára. A Dash 2 Trade pedig a szilárd infrastruktúrával rendelkező Learn 2 Trade-del a háta mögött kiváló alapokról indul, ezért a jelenlegi egyik legjobb kripto befektetésnek tartjuk.