4.3 milliót gyűjtött a MEMAG – Hamarosan lezárul az előértékesítés

A Meta Masters Guild (röviden MMG) túlzás nélkül az elmúlt évek egyik legsikeresebb előértékesítés fogja hamarosan zárni. Kevesebb mint egy hónapja, január végén vette kezdetét a gyűjtés, és máris az utolsó szakasz végénél tartunk.

Kezdetben az ökoszisztéma natív érméje, a MEMAG csupán 0.007 dollárba kerül, azonban mostanra, a 7. előértékesítés szakaszra már 0.023 dollárért lehet hozzájutni az ERC-20 tokenekhez.

Vagyis a legyorsabbak több mint 200% hozamot fognak elérni a listázáskor, ráadásul a legtöbb elemző véleménye szerint miután az érmék forgalomba kerülnek, további erősödésre lehet majd számítani.

Sokan azt sem tartják kizártnak, hogy a listázási árnak a tízszeresére is felmehet az árfolyam.

Az érmét listázó tőzsdékről egyelőre keveset lehet tudni, a csapat úgy tervezi, hogy a sikeres előértékesítés után fog ezzel kapcsolatban bővebb információt közölni.

Minek köszönheti a MEMAG a hatalmas sikereket?

Alig telt el úgy hét, hogy ne jelent volna meg egy újabb hír az MMG sikeréről. Január 31-én még mindössze 135 000 dollárt gyűjtött a csapat, két héttel később pedig a befolyt összeg meghaladja a 4.3 millió dollárt. Ezen a ponton gyakorlatilag biztosra lehet mondani, hogy a gyűjtés napokon belül le fog zárulni.

A példátlan sikerek mögött minden jel szerint a felhasználók csalódottsága állhat a jelenleg elérhető P2E-játékokkal kapcsolatban.

A blokklánc-technológia egyik sikerágazatát alkotják a play-to-earn (P2E) játékok. Ezek elméletileg egészen hasonlóak a klasszikus videójátékokhoz azzal a különbséggel, hogy kriptopénzek segítségével profithoz is lehet velük jutni.

memag jatekok

Bár papíron példás az elképzelés, a gyakorlatban az ilyen projektek túlnyomó része nem képes megtartani a felhasználókat hosszú távon. Ez elsősorban azért alakul így, mert a P2E játékok fejlesztői a profitszerzésre, és nem a játékélményre helyezik a legnagyobb hangsúlyt.

Ennek köszönhetően pedig a felhasználók rá vannak kényszerítve monoton és unalmas feladatok elvégzésére, amivel ráadásul szinte semmi profithoz nem lehet jutni.

A másik probléma a P2E szektorral, hogy a projekteket a legritkább esetben készítik csak játékfejlesztő cégek. Ennek megfelelően pedig a játékélmény nem kidolgozott.

A P2E szektor mérete viszont várhatóan rendkívüli mértékben fog növekedni a következő évek során. A MarketsandMarkets által készített tanulmány szerint, várhatóan akár 70% is lehet az éves növekedése (CAGR) a blokklánc-technológiát használó játékok piacán. Ez azonban még nem minden.

Mobileszközön futtatott játékok piaca 2017 és 2027 között minden jel szerint közel a négyszeresére fog nőni. Amennyiben egy projektnek sikerül ezt a két területet egyszerre lefedni, abban az esetben a befektetők egyedülálló megtérülésre számíthatnak.

Mivel az MMG több játékot is, profi játékfejlesztők segítségével, elsősorban mobileszközökre fejleszt, így a siker garantált.

A Meta Masters Guild ökoszisztéma

A kriptopénzeket használó játékok a legtöbb mobil-alkalmazásboltban vagy App Store-ban nem elérhetők, ezért a felhasználók csak korlátozottan, böngészőből érhetik el ezeket a projekteket.

Az MMG játékai azonban szerepelni fognak az iOS és Android App Store-okban egyaránt, mégpedig a belső, GEMS digitális fizetőeszköznek hála.

Minden játékból elérhető lesz egy ingyenes és egy P2E verzió is. A kettő között a játékélmény tekintetében nem lesz különbség, kizárólag a jutalmazásban láthatunk majd eltérést.

memag nft jatekok

A P2E verzióban használt GEMS nem blokklánc-technológiát használ, aminek köszönhetően az alkalmazások nem minősülnek az App Store-ok szabályzata szerint blokklánc-játéknak. A felhasználók az összegyűjtött GEMS pontokat az MMG weboldalán keresztül át tudják majd váltani MEMAG-ra, illetve le is vásárolhatják őket.

Amennyiben az utóbbi mellett dönt valaki, úgy nem csupán kozmetikai NFT-tárgyakat vásárolhat. Lehetőség lesz új versenyautókat, játékosokat vagy tárgyakat is beszerezni, amivel a felhasználók nyerési esélyei is jelentősen javulhatnak.

Vagyis bárki, aki rendelkezik valamilyen mobileszközzel, képes lesz elérni a Meta Masters Guild összes játékát, és amennyiben szeretne, kereshet is vele.

Több mint egy P2E játék

Érdemes külön kitérni arra is, hogy pontosan micsoda a Meta Masters Guild. A készítők úgy foglalták össze, hogy egy játékcéh, ami a megszokott P2E rendszerrel szemben a play AND earn struktúrára helyezi a hangsúlyt.

A play AND earn célja, hogy az elérhető játékok mindegyike különleges és magával ragadó játékmenettel rendelkezik, amivel mellékesen még profitra is szert lehet tenni.

A játékcéh, vagyis Guild az MMG esetében arra utal, hogy egy platformon belül több játék is elérhető lesz, amik minden esetben a felhasználók elvárásai szerint fognak fejlődni, és kiemelkedő játékmenettel fognak rendelkezni.

Az első, hamarosan megjelenő ilyen játék a Meta Kart Racers lesz. Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, ez egy versenyzős játék, amiben a felhasználók solo és multiplayer játékmódokban is próbára tudják tenni ügyességüket.

memag utolso szakasz

A megszerzett GEMS-ből lehetőség lesz különböző járművek, pilóták és egyéb kiegészítők vásárlására a platform piacterén keresztül. A fejlesztők úgy tervezik, hogy rendszeresen e-sport eseményeket is rendeznek majd, melyeken GEMS pontok mellett akár szponzori ajándékokat is lehet nyerni.

Jelenleg szintén előkészületi fázisban van a Raid NFT, ami egy körökre osztott, stratégia játék. Ebben a felhasználók különböző tulajdonságokkal rendelkező hősök segítségével tudják majd összemérni egymással tudásukat. A legjobbak nem kizárólag GEMS-ben, hanem különböző ritka NFT-kártyában is részesülhetnek majd, amiket akár a platformon kívül is lehet majd értékesíteni.

Végezetül várhatóan szintén idén fog megjelenni a Meta Masters World. A stratégiai játékban az elsődleges főszerep a kreativitási, és a felhasználók különböző kalandok és küldetés végrehajtásával tudnak majd GEMS pontokat szerezni.

Mivel a játékfejlesztés nem egyszerű feladat, ezért várhatóan csak 2023 második felében válnak majd elérhetővé a játékok a korai befektetők számára.

Ha most csatlakozol, még 100 000 dollárt is nyerhetsz!

Aki most csatlakozik, az duplán nyerhet. Nem csupán a MEMAG érmék várható árfolyamának növekedésével, vagy az izgalmas játékokkal lehet most nyerni. Az előértékesítésben részt vevő befektetők akár 100 000 dollár értékű MEMAG tokennek is a szerencsés gazdái lehetnek.

Ehhez nem kell mást tenni, mindössze vásárolni a MEMAG-ból. A nyerési esélyeket jelentősen lehet növelni, amennyiben végrehajtunk néhány egyszerű feladatot. Ha például követjük Twitteren az MMG oldalát, abban az esetben 1 extra tombolát kapunk, ha viszont retweeteljük a fejlesztők egy posztját, további 5 jegyet szerezhetünk.

Összesen akár 22 extra jegyet is gyűjthetünk, amennyiben az összes feladatot teljesítjük.

A Meta Masters Guild előértékesítésében a natív érmék hihetetlen sebességgel fogynak. Mint azt korábban írtuk, 2 hét alatt a fejlesztőknek sikerült több mint 4 millió dollárt gyűjteni. Az eddigi sikerek alapján biztosra lehet venni, hogy fennmaradó 700 000 dollár napokon belül össze fog gyűlni így, ha csatlakozni szeretnél nincs vesztegetni való időd. Vásárolj még ma MEMAG tokeneket a Meta Masters Guild magyar nyelven is elérhető weboldalán keresztül!

Olvasd el ezt is: