5 DeFi coin, amire nagyon figyelni kell decemberben

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nemrégiben a BeInCrypto újságírója összegyűjtött öt olyan coint a DeFi világból, amelyektől szerintük komoly előrelépést és fejlődést várhatunk az év utolsó hónapjában. Ezek egyike sem túlságosan ismert még, de bennfentesek úgy becsülik, hogy rövidesen már sokkal többet fogunk rólunk beszélni. Ilyen például a Reserve Rights (RSR) protokollja, amely az Ethereum mainneten fog elindulni még decemberben. Alapvetően két natív tokenje van a platformnak, az egyik a Reserve stabilcoin (RSV), amelynek árfolyama mindig 1 amerikai dollár. Ezt biztosítja egy arbitrázsrendszer segítségével a protokoll másik tokenje, a Reserver Rights (RSR) token.

Ezek a projektek a legígéretesebb decemberi DeFi coinok

Amiért úgy gondolják, hogy érdemes odafigyelni az RSR-re, az a hihetetlen ármozgás, amit az RSR token mutatott be mostanában. Nem kizárt az sem, hogy a szeptember 0,06 dolláros csúcshoz képest még idén elérheti a 0,1 dolláros történelmi csúcsot is. Valamelyest már ismertebb a THORChain hálózata és a RUNE natív tokenje. A THORChain egy decentralizált likviditási protokoll, amely lehetőséget teremt a felhasználóknak, hogy különféle hálózatok között kereskedhessenek eszközökkel. A RUNE is decemberben fog elindulni a mainnetjével és ezt a tokent is erőteljes bullish-típusú ármozgásban láthatjuk ezekben a napokban.

TradingView

A közel 500 millió dolláros piaci kapitalizációval bíró Swipe (SXP) egy olyan kriptovalutás platform, amely a kriptovaluták és a hagyományos pénzügyi világ között szeretne kapcsolatot teremteni. Ehhez a Swipe debit kártyát használja, amellyel kriptovalutákkal hajthatunk végre fiat tranzakciókat és fordítva. Ennél a projektnél nem a natív token, az SXP árfolyama az, ami felkeltheti a figyelmünket, hanem a benne rejlő lehetőségek a két pénzügyi világ közötti kapcsolat megteremtésére. Folytatva néhány figyelemre érdemes DeFi coin bemutatását, a Chainlinket is megnézhetjük közelebbről, amely lehetővé teszi, hogy különféle blokkláncok lépjenek egymással kapcsolatba.

Natív tokenje a LINK, amelyet a legnagyobb japán kriptotőzsde, a BitFlier is listázni fog decemberben. Végül pedig említsük meg az Orion Protocolt, amely a likviditás biztosítására fókuszál platformjával. Fő célja, hogy egy olyan platformot hozzon létre, ami az összes centralizált és decentralizált platformot aggregálja és összesítve kezeli. Natív tokenje az ORN, amely szintén elég komoly ármozgásokat mutatott be felfelé az elmúlt időszakban.

banner