55 horvát postafiókban kunára válthatod a felesleges kriptovalutádat

A Horvát Posta 55 fiókra bővítette a kriptovaluta értékesítési szolgáltatását. Jelenleg 5 kriptovalutát támogat és a jövőben további kiegészítő szolgáltatásokat is kínálna.

A bővítés a Zadarban levezényel kísérleti programjuk sikeressége után indult, ahol 3 postafiókban vezették be a kriptovaluta értékesítés lehetőségét.

A projekt keretében bitcoint (BTC), ethert (ETH), stellart (XLM), XRP-t és EOS tokent lehet a fiókokban kunára váltani.

A Horvát Posta a legnagyobb posta szolgáltató az országban és a pénzügyi, kiskereskedelmi és biztosítási szolgáltatásai mellett:

“December 11-től kezdve minden horvát és külföldi szolgáltató felhasználó néhány egyszerű lépésben konvertálni tudja kriptovalutáját HRK-ra.”

A közlemény szerint miután egy ügyfél benyújtja kriptováltási kérelmét, egy “QR-kód beolvasásával készpénzt kap a postán.”

Kriptovaluta konverter a Horvát Posta oldalán

A Horvát Posta weboldalán megtalálható mind az 55 postafiók, a weboldalán pedig le lehet ellenőrizni, hogy mennyi kunát kapnak a kriptóik után. A kriptovaluta váltást az Electrocoin horvát brókerrel együttműködve végzik. A következő terve a postának, hogy az értékesítés mellett a vásárlást is bevezesse.

A Horvát Posta 1016 postafiókkal rendelkezik az országban és több mint 10 000 alkalmazottat foglalkoztat. Ausztriában és Liechtensteinben szintén lehet kriptovalutákkal kereskedni a helyi postafiókokban.

Kapcsolódó hírek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük