62500 dollár üti a markát azoknak, akik teljesítik ezt az Ethereum játékot

Az online szerencsejáték világában a kriptovaluták óriási népszerűségnek örvendenek. Egyre több online kaszinó dönt úgy, hogy elfogad kriptopénz befizetéseket és virtuális valutában kínál nyereményeket is. Egy kriptovalutát is elfogadó kaszinóban játszani számos előnnyel jár, hiszen biztonságosabb és megbízhatóbb a pénzügyi tranzakció, mint egy banki átutalás vagy online tárca használata esetén, ráadásul a kriptovaluták árfolyamának emelkedésével még nagyobb profitra tehetnek szert a játékosok.

Az Ethereum nemrég átlépte a 2500 dolláros árfolyam határt is, mely a korábban ETH-t nyerő játékosok számára remek hír. Ha valaki nem váltottá át azonnal a nyereményét fiat pénzre, most komoly plusz ütheti a markát. A Winz.io sem hagyja szó nélkül a világ második legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptovalutájának árfolyam emelkedését. Az új árfolyam rekordot az Ethereum Level Up Adventure nevű kampányával ünnepli, amely nyereményalapja 25 ETH. A nagyjából 62500 dolláros nyereményt a verseny első három helyezettje között osztja szét a platform. A Winz.io engedélyezett kriptokaszinó, mely a világ 16 legjobb szoftverszolgáltatójának legkiválóbb játékait kínálja, a következő három hónapban osztja ki a már említett ETH nyereményt.

A játékosoknak elég a kedvenc játékaikkal játszaniuk, fogadási kötelezettség nélkül, összesen 40 szinten áthaladva. Minden egyes új szint elérésekor egyéb izgalmas nyereményeket szerezhetnek.

Az első játékos, aki mind a 40 szintet teljesíti, 10 ETH-t nyerhet, valamint egy személyre szabott NFT emléktárgyat a nagy nap emlékére. Az őt követő két játékos pedig megosztozik a nyereményalap fennmaradó 15 ETH-jén. Ez tökéletes lehetőség a nyerőgépek szerelmeseinek. A Winz.io információi szerint az Ethereum Level Up Adventure kezdeményezés 92 napig tart, és 2021. július 22-én ér véget. A szintek eléréséhez a játékosoknak meghatározott mennyiségű pontot kell összegyűjteniük, minden egyes pont 1 eurós tétnek felel meg. A szinteken való feljebb lépésekhez természetesen mindig egyre több pontot kell szerezni. Az új szint elérésekor különböző nyeremények várnak a bátor játékosokra, az ingyenes pörgetésektől kezdve a pénzjutalmakig.

A Winz.io innovatív online kaszinó, az elmúlt néhány évben komoly hírnévre tett szert az online szerencsejáték világában. Ez részben a hatalmas játékválasztékának köszönhető, amely számos nyerőgép játékot és élő kaszinót kínál a felhasználók számára. A kiváló bónuszokkal kecsegtető Winz.io számos más típusú kedvezményeket és versenyeket is biztosít a szerencséjüket kipróbáló játékosoknak. A befizetéshez pedig már számtalan kriptovalutát fogad el a platform, többek között bitcoint (BTC), ethereumot (ETH), bitcoin cash-t (BCH), litecoint (LTC), dogecoint (DOGE) és tethert (USDT) is.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük