Itt a kriptomilliomosok legújabb státuszszimbóluma – a Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

A Lamborghini múlt héten bejelentette a Lambo család legújabb tagját, az Aventador SVJ 63 Roadstert. Az új olasz csodaautó 770 lóerővel és egy V-12-es motorral büszkélkedhet.

“When Lambo” 2019-es kiadás

Sokan emlékszünk a kriptovaluták 2017-es, 2018-as „when lambo” és „when moon” frázisaira. Amikor 2018 elején kopogtatni kezdett a valóság, rengeteg kezdő kriptobefektető próbált válaszok után kutatni az említett két kérdés folyamatos ismétlésével. Ebben az időszakban szinte nem létezett olyan kriptovalutákkal kapcsolatos komment szekció, ahol legalább egyszer ne szerepelt volna a két frázis. Ez persze leginkább azokra volt jellemző, akik a csúcson szálltak be a kriptovaluták világába, és néhány hét alatt rájöttek, hogy a kriptogazdagsághoz vezető út mégsem Lamborghinikkel van kikövezve. Mindeközben azok, akik voltak olyan szerencsések, hogy már évekkel a 2017-es rali előtt feltöltötték kriptoportfóliójukat, vígan kocsikáztak újonnan vásárolt luxusautóikban.

Habár a helyzet közel sem olyan búskomor, mint 2018-ban, a Lambo frázisra azért még várni kell. Még ha ügyesek voltunk is, és jól bevásároltunk a 3000-4000 dolláros Bitcoinból, illetve az olcsó altcoinokból, óriási rali kell, hogy bekövetkezzen ahhoz, hogy a Lamborghinikről szőtt álmaink valóra váljanak.

Az Aventador SVJ 63-ról sajnos már lekéstünk

A Lamborghini legújabb modelljének nevében szereplő 63-as szám nem véletlen. Az Aventador SVJ 63 Roadsterből csupán 63 modellt fognak legyártani. Mielőtt még valaki a pénztárcájához nyúlna, sajnálattal közlöm, hogy az SVJ 63-asok már egytől egyig elkeltek. A modell egyébként 550,000 dollárba kerül, ÁFA nélkül, a végső árat pedig olyan 700,000 dollárra saccolják. De mit is számít 700,000 dollár egy kriptomilliomosnak, nem igaz? Ha azonban nem epedezünk a limitált szériájú autók után, egy Huracan EVO Spyder, amely az SVJ 63-hoz hasonlóan szintén 3 másodperc alatt gyorsul 60-ra, „csupán” 250,000 dollárba kerül.

Ha John McAfee bácsi 2020-as 1 millió dolláros Bitcoin jóslatát vesszük figyelembe, akkor nem is kell olyan sokat várnunk arra, hogy saját Lambót vásárolhassunk magunknak. Sőt, ha a Bitcoin eléri az 1 millió dollárt, akkor egy luxusautónál kár is lesz megállni.

Ilyen jóslatokkal persze felesleges áltatni magunkat, azonban a türelmes befektetőket a piac mindig bőségesen megjutalmazza. Nincs más dolgunk, mint várni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük