9 új bitcoin ATM országszerte: Miskolc és az Aurora wellnesshotel

Újabb bitcoin ATM a láthatáron – már Miskolc városában is jelen vagyunk! Korábbi cikksorozatunk folytatásaként újabb magyar vállalkozást mutatunk be, ahol a sikeres BitcoinBázisos partnerkapcsolat eredményeképp új bitcoin és ethereum vásárlásra és eladásra alkalmas kriptovaluta automatát helyeztünk ki. A miskolci ATM ráadásul még extra kényeztetést is ígér: 24/7 automatánkat a 4 csillagos Aurora wellnesshotelben volt lehetőségünk elhelyezni!

Bitcoin ATM Miskolc városában: kriptovaluta és pihenés Miskolctapolcán

Miskolc hosszú évekig Magyarország egyik legjelentősebb ipari városa volt – nem hiába viseli napjainkig az Acélváros becenevet. Mára azonban jelentősen megváltozott a város arculata: a vas- és acélipart a turizmus taszította le trónjáról, ahogy szépen lassan a Bükk szívében Miskolc turisztikai paradicsommá fejlődött.

A híres Barlangfürdő és a Csónakázó-tó mellett azonban nem csak látványosságai miatt érdemes Miskolcot választanunk a következő kikapcsolódásunk helyszíneként. Miskolc egyik legújabb wellnesshotelje, az Aurora hotel tárt karokkal várja a városba látogatókat. Ráadásul a remek étterem és teljesen felszerelt wellness részleg mellett újabb ajánlatuk is van – egy bitcoin ATM a kriptovaluták iránt érdeklődők számára most már Miskolc városában is!

A bitcoin ATM a BitcoinBázis és az Aurora hotel kollaborációjának eredményeképpen létesül Miskolc városában. Az ATM bitcoin és ethereum vásárlási és eladási lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, 6%-os váltási díj fejében. Az automata pontos specifikációja ide kattintva érhető el.

Aktív és passzív pihenőknek egyaránt ajánlott a hotel, hiszen a bükki túraútvonalak végtelen izgalmat biztosítanak a kalandvágyók számára. Aki pedig inkább egy kis kényeztető pihenésre vágyna, az se aggódjon: a wellness részleg mindenkit ellazít majd. A 160 fős konferenciaterem ráadásul céges események és esküvők lebonyolítására is tökéletes helyszín. És ha ez még mindig nem lenne elég, most már a pénz forradalmához is csatlakozhatunk a nyaralásunk során!

Az Aurora hotel honlapja itt érhető el, ahol bővebben olvashatunk szolgáltatásaikról, de ha már rögtön szobát szeretnénk foglalni, azt ide kattintva szintén megtehetjük! A bitcoin ATM a hotelben található, melyet Miskolc turisztikára szakosodott városrészében, Miskolctapolcán találhatunk meg a Fagyöngy u. 2-4 szám alatt. Amennyiben telefonon szeretnénk elérni a hotelt, azt a + 36 46 501 055-ös számon tehetjük meg.

Ha Te is szeretnél Bitcoin automatát üzemeltetni, olvasd el az ajánlatunkat és írj!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük