Las Vegasi kaszinójátékok az otthonod kényelméből

Ha mindig is szeretted volna megtapasztalni, hogy milyen lehet Vegasban kaszinózni, de soha nem volt lehetőséged eljutni a népszerű nevadai városba, akkor jó hírünk van. A Lucky Block kaszinóban most szinte egy az egyben átélheted, milyen lehet a rulettasztal mellett állni, vagy All In-t mondani egy Texas HoldEm kártyapartin.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen elérhető izgalmas játékokat találhatsz a Lucky Blockon, és milyen különleges akciókkal és ajándékok várnak a fejlesztők, akkor tarts velünk.

Kriptokaszinó, bárkinek

Mielőtt még részletesebben elmerülnénk a Lucky Block kaszinó előnyeiben, érdemes kitérni néhány részletre.

A Lucky Block egy kriptokaszinó, ami azt jelenti, hogy a tranzakciók végrehajtása során blokklánc-technológiát használ a rendszer. Ennek köszönhetően a ki- és befizetések pillanatok alatt elvégezhetők, vagyis a tranzakcióknál– szemben a hagyományon online kaszinókkal – nem szükséges több napot várni.

A tranzakciók végrehajtási idején kívül egy másik lényeges különbség az online kaszinókkal szemben, hogy a befizetés során lehet kriptopénzeket is használni. A pillanatok alatt elvégezhető regisztráció után választhatsz, hogy a kriptotárcádat vagy a bankkártyádat szeretnéd használni. Utóbbi esetében a Lucky Block automatikusan át fogja váltani a befizetett összeget Bitcoinra.

lucky block rulett jatekok

Légy részese egy igazi kaszinóélménynek!

A Lucky Block egyik erőssége, hogy rendkívül széles élő kaszinós játékválasztékkal rendelkezik. Ebben a fejezetben a legnépszerűbb -és kevésbé közismert – élő játékok közül ismertetünk néhányat részletesebben.

Baccarat

A baccarat egyike a világ legnépszerűbb kaszinójátékainak – és nem véletlenül!

A kimagasló népszerűség egyike oka az lehet, hogy rendkívül egyszerű szabályai vannak, így bárki pillanatok alatt képes lehet beletanulni.

A játékos és a bank két-két kártyát kap a kezébe. Mindkét félnek az a célja, hogy kilenc legyen a kártyáinak az összértéke. Minden tízes és figurás lap értéke 0, az ászoké pedig 1. A játékban szereplő többi kártya pedig a számának megfelelő értékkel rendelkezik.

baccarat jatek a lucky blockon

Az első két kártya értékétől függően lehetőség van egy harmadik kártyát is húzni. A játék érdekessége, hogy fogadásokat lehet kötni a játékosra, a bankra vagy egy döntetlenre.

Játssz a Lucky Blockon

Craps

A Craps szintén egyike Vegas legnépszerűbb játékainak.

A játék kezdetén minden résztvevőnek meg kell tenni a tétjeit a Craps asztalnál, mielőtt a „lövő” eldobná a nála lévő két dobókockákat.

A négy leggyakoribb fogadási mód a Pass Line, Don’t pass line, Come és a Don’t come. Ezek mindegyike 1:1-hez fizet, és gyakorlatilag a dobóra vagy a házra kötsz fogadást. Az számít sikeres dobásnak, amikor a lövő 7-et vagy 11-et dob.

Blackjack

Szintén az a játék, amit túlzás nélkül bármely kaszinóban megtalálhatsz. Hasonlóan a korábbi játékokhoz, a blackjack elsajátítása is rendkívül egyszerű.

A játék célja, hogy az 52 lapos francia kártyapakliból (a joker nélkül), a kézben lévő lapok összértéke ne haladja meg a 21-et (ezért is hívják sokan huszonegyezésnek).

A lapok értéke az alábbiak szerint alakul: az ász 1 vagy 11, a figurás lapok 10, a számozott lapok pedig a számuknak megfelelő értékkel rendelkeznek.

Minden játék előtt tétet kell tenni, majd ezt követően az osztó a játékosoknak, és saját magának osztani kezd. Az osztás után megállhatsz vagy kérhetsz még lapot. Amennyiben neked van a legmagasabb összértékű lapod (ami nem haladja meg a 21-et), abban az esetben bizonyos speciális esetektől eltekintve 2:1 arányban nyertél.

Teen Patti

Szemben a korábban felsorolt játékokkal a Teen Patti a kevésbé ismert kaszinójátékok közé tartozik.

Hasonlóan a pókerhez, ezt a játékot is 52 kártyával játsszák, a legtöbb esetben 3-6 játékossal.

Miután minden játékos megtette a tétjeit, három lefordított lapot kap az osztótól. Ezt követően emelhetsz vagy tarthatsz: szemben a pókerrel, az emeléseknek egyenlő mennyiségűnek kell lenniük. Például: néggyel emeled a tétet, amire válaszul a következő játékos ötöt tesz be (vagyis a te téted + 1). Neked ahhoz, hogy játékba tudj maradni, ezen a ponton nem egyet, hanem további öt érmét kell betenni.

A parti végeztével az a játékos fog nyerni, akinél a legjobb vagy a legmagasabb lapok vannak.

Játssz a Lucky Blockon

Próbáld ki a kaszinójátékokat, most teljesen ingyen!

Ha úgy érzed kimerített a sok Teen Patti vagy Baccarat, érdemes lehet kipróbálni valamelyiket, a több ezer nyerőgép közül is.

Ezek mindegyikét a legjobb kaszinójáték-fejlesztők készítették, így biztos lehetsz benne, hogy egészen fantasztikus élményben lehet majd részed. Sőt, a Lucky Block oldalán keresztül ezeket a játékokat most teljesen ingyen is ki tudod próbálni.

crypto fortune kaszinojatek a lucky blockon

Csak kattints a Kaszinóra majd a slots-ra, és máris előtted vannak a nyerőgépek. Válaszd ki a számodra leginkább szimpatikusat, és kattints a „játssz szórakozásból” -ra.

Izgalmas akciókkal vár a Lucky Block

Ha kedvet kaptál a játékhoz, vagy úgy érzed, hogy nyerő szériában vagy, a Lucky Block kaszinóban most jelentős bónuszokat is tudsz szerezni.

Minden újonnan regisztrált felhasználó az első befizetést követően 200% befizetési bónuszra számíthat. Ehhez egyszerűen annyit kell tenned, hogy elvégzed az oldalon a regisztrációt, majd végrehajtod az első befizetést. A bónuszhoz a befizetés maximális limitje 10 000 euró.

kaszinojatekok lucky block 21241

Abban az esetben, ha ez nem lenne elég, most még ingyen pörgetéseket is fogsz kapni a befizetés mellé a Wanted Dead or a Wild játékban.

Amennyiben esetleg elakadnál valamelyik lépésnél, érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a Lucky Block éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatával. Kérdésedre azonnal és szakszerűen fognak válaszolni a Lucky Block profi ügyintézői.

Játssz a Lucky Blockon

A sportfogadások terén is az elsők között

A Lucky Block a kiváló kaszinószekció mellett rendelkezik egy hatalmas sportfogadási felülettel is.

Itt több mint 40 különböző sportág bármely lényeges versenyére tudsz fogadásokat kötni. Legyen szó squashról vagy golfról, biztos lehetsz benne, hogy meg fogod találni, amit keresel.

Ezek mellett pedig a legnépszerűbb e-sportokra is lehetőség van fogadásokat kötni. Az elérhető játékok között olyanokat találhatsz mint a Dota, League of Legends és természetesen a Counter-Strike.

Nem érdemes mást választani

Amint az látható, a Lucky Block kaszinóban mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Élő kaszinó játékokat, nyerőgépeket vagy fogadásokat könnyedén elérhetsz a Lucky Block felhasználóbarát felületén keresztül.

A csatlakozáshoz pedig a minimum befizetés összege csupán 1 dollár, vagyis 350 forint befizetését követően máris élvezheted a legjobb játékokat, és köthetsz fogadásokat a legizgalmasabb mérkőzésekre. Csatlakozz a Lucky Block kaszinóhoz!

Játssz a Lucky Blockon

Ez is érdekelhet:

 

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**