A befektetők ERRE a Move-to-Earn projektre szavaznak

A GLIMPS adatai szerint a move-to-earn (M2E) szektorban hatalmas növekedésre lehet számítani a következő évek során. 2021-ben a szektor 278%-kal növekedett, és minden jel arra utal, hogy ez a tempó nem fog lassulni.

Írásunkban megvizsgáljuk a jövőben mire számíthatnak az egyik legjobb fitneszalkalmazás, a Step App befektetői, továbbá bemutatunk egy alternatívát, ami már most sokkal nagyobb sikereket ért el, mint a FITFI valaha.

Step App (FITFI) árfolyam előrejelzés 

Dióhéjban összefoglalva, a Step App egy move-to-earn alkalmazás, aminek a segítségével a felhasználók különböző jutalmakat tudnak gyűjteni, sétálás közben. Az ökoszisztéma lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összemérjék egymással eredményeiket, rendelkezik metaverzum felülettel, továbbá különböző NFT tárgyakat lehet gyűjteni.

A jutalmazás a láncol kívüli KCAL érmékben történik. Ezeknek a gyűjtésével lehetséges a platform piacterén keresztül különböző vásárlásokat végrehajtani.

fitfi arfolyam grafikon

A FITFI árfolyama az áprilisi listázás során rengeteget erősödött. A kezdeti 0.28 dolláros értékről egészen 0.7 dollárig emelkedett az árfolyam. Ezt követően viszont egészen mostanáig megállás nélkül zuhan a FITFI értéke.

A legtöbb mutató arra enged következtetni, hogy az árfolyamban egyhamar nem fog beállni változás. A jelenleg 0.024 dolláros érték alacsonyabb, mint a legtöbb mozgóátlag, továbbá a napi kereskedések számában is folyamatos csökkenés érezhető.

Összességében elmondható, hogy a Step App nem volt képes megtartani a felhasználókat, és képtelen volt bármilyen innovatív megoldást bemutatni. Ennek tükrében, nem meglepő, hogy a legtöbb befektetők faképnél hagyt a Step Appot.

Ezzel szemben van egy projekt, ami annak ellenére, hogy még csak előértékesítési fázisban van, már most hatalmas sikereket tudott elérni.

A Fight Out meghódítja a move to earn szektort

Az FGHT érmék előértékesítése elsöprő siker volt idáig. Annak ellenére, hogy az érmék értékesítése csupán néhány hete kezdődött el, a projekt bevétele már most meghaladja a 2.7 millió dollárt.

A Transak, Block Media Labs, LBank Labs és Cryptonews támogatását élvező projekt fejlesztői méltán lehetnek büszkék magukra. Hasonló sikereket, ugyanis kizárólag a legjobb projekteknek sikerült elérniük.

Az előértékesítés 2 szakaszból fog állni, amiből az elsőnek már több mint a fele teljesült. Amint az FGHT tokenek értékesítéséből befolyt összeg eléri az 5 millió dollárt, kezdetét veszi a következő szakasz, amiben már jóval magasabb áron lehet az érméket beszerezni.

Mivel a Fight Out ökoszisztéma hihetetlenül széles kínálattal fog rendelkezni, így érdemes még most csatlakozni a befektetőkhöz.

Több mint egy egyszerű fitneszalkalmazás 

A legnagyobb nehézség, amivel a különböző fitneszalkalmazás fejlesztői küzdenek, az a felhasználók megtartása. Egy edzésprogram elején még tart a lelkesedés, azonban az idő múlásával a motiváció is egyre jobban csökken.

A Fight Out fejlesztő forradalmi módszert találtak ki ennek a folyamatnak az elkerülésére. Akik sikeresen hajtanak végre edzéseket, teljesítenek kihívásokat vagy szerepelnek versenyeken, azok az ökoszisztéma láncon kívüli érméjét, a REPS-t kapják jutalmul.

fightout mobil app edzesprogramok

Ennek a segítségével a platform piacterén keresztül vásárolni lehet különböző NFT-tárgyakat, valódi sportkiegészítőket, sőt akár havi előfizetésre is lehet váltani a megszerzett REPS pontokat. Ennek a rendszernek köszönhetően a felhasználók folyamatosan motiváltak lesznek, hiszen a teljesítményük busásan meg lesz jutalmazva.

Ez azonban még messze nem minden, amit a Fight Out fejlesztői a befektetőknek kínálnak. Az ökoszisztémában kiemelt szerepe lesz a metaverzumnak. Itt összemérhetjük majd barátainkkal a tudásunkat és versenyeken vehetünk majd részt.

FGHT token vásárlása

Fantasztikus bónuszrendszer

A projekt eddigi sikereinek az egyik lehetséges magyarázata egyértelműen a bőkezű bónuszrendszerben keresendő. Akik úgy döntenek, hogy vásárolnak az FGHT érmékből, azoknak akár 50% bónuszérme is ütheti a markukat.

Az általunk befektetett összegtől függően juthatunk majd hozzá a bónusz egyik részéhez. Amennyiben legalább 50,000 dollár értékben veszünk FGHT érméket, abban az esetben már meg is szereztük a 25% FGHT bónuszt.

A másik 25%, pedig abban az esetben szerezhető meg, ha egy bizonyos időszakra lekötjük az érméket. Amennyiben 24 hónapra kötjük le érméinket, abban az esetben hozzá fogunk tudni jutni az érmék másik negyedéhez. Vagyis így a 24 hónap elteltével sikeresen tettünk szert 50% extra FGHT-re.

A lekötés a végső bónuszon túl, folyamatosan ajándékokkal is jár. Minimum 500 dollárnál például 2 évre előfizetést kapunk, de akik nagyobb összegeket kötnek le, akár többnapos edzőtáborba is elmehetnek majd, vagy élethosszig tartó előfizetésben részesülnek.

Széleskörű edzések élőben és online egyaránt

A mobilalkalmazáson keresztül edzésformák széles köre lesz elérhető. Többek között választhatunk HIIT, yoga, meditációs és bokszedzések közül is. Ezeket nem kizárólag előre felvett formában lehet majd követni. Rendszeres időközönként akár online tartott, élő alkalmakon is részt tudunk majd venni. Ennek köszönhetően soha nem válik egyhangúvá testünk edzése.

Lehetőség nyílik majd rá, hogy részt vegyünk exkluzív, a sportnagykövetek által tartott edzéseken is. Ezek olyan alkalmak lesznek, amiket elitsportolók és MMA/BOKSZ- harcosok állítottak össze.

A fejlesztők megkoronázva az eddig elért sikereket, az elmúlt napokban bemutatták az első négy nagykövetüket. A Fight Out csapathoz csatalkozott Amanda Ribas és Taila Santos MMA harcosok, a profi bokszoló Savannah Marshall és a népszerű fitnesz influencer Tremayne Dortch.

fightout_ambassadors-hun

A csapat ígérete szerint a jövőben további neveket fognak még bemutatni.

A sportnagykövetek nem kizárólag online lesznek majd láthatók. A szerencsések, akik közelében nyílik majd elérhető Fight Out edzőterem, ugyanis akár élőben is tudnak majd velük találkozni. Sőt az edzéseiken is részt lehet majd venni.

Edzőteremlánc a világ körül

A Fight Out sokkal több, mint egyszerű fitneszalkalmazás. A csapat úgy tervezi, hogy összesen 20 edzőtermet fog nyitni a világ különböző pontjain. Az első ilyen feltehetőleg 2023 végén válik elérhetővé. A helyszínnel kapcsolatban biztosan nem lehet tudni, azt azonban igen, hogy a terem olyan helyen fog megnyitni, ahol a legaktívabbak a felhasználók.

Ezekben az edzőtermekben magasabb REPS pontokért cserébe lehet majd edzéseket végrehajtani, találkozni lehet majd a sportnagykövetekkel, igénybe lehet venni a közösségi tereket, és akár vásárolhatunk is az egészségbárban.

Amennyiben több időt szeretnék a Fight Out edzőtermekben tölteni, és akár némi munkát is elvégezni, az sem akadály. A felsoroltakon kívül, a tagok ugyanis használhatják majd a közösségi munkavégzésre létrehozott helyiséget is.

A fejlesztők végső célja, hogy a 20 edzőtermen kívül, idővel egy egész világot behálózó edzőterem-birodalmat hozzanak létre. Elnézve az előértékesítés eddigi sikereit, úgy néz ki erre minden esély meg is van.

FGHT token vásárlása

Vásárolj FGHT érméket, amíg még nem késő

A tokeneket jelenleg csupán 0.0166 dollárért lehet megvásárolni. Az érmék ára viszont hamarosan jelentősen növekedni fog, egészen 0.0333 dollárig.

A FGHT érmék a nyilvánosság számára legkésőbb 2023. március 31-én lesznek elérhetőek. Aki még most, az első szakaszban vásárol az érmékből, március végére egyszerűen, alacsony kockázat mellett lehet képes megduplázni a befektetését.

Akik pedig úgy döntenek, hogy legalább 250 dollár értékben fektetnek be, azok részt tudnak majd venni a Fight Out nyereményjátékon is. Ennek a keretében az előértékesítés lezárását követően 250,000 dollár értékű FGHT érme fogja, egy szerencsés befektető kriptotárcáját gazdagítani.

A nyerési esélyeket jelentősen növelhetjük, ha megosztjuk a Fight Out oldalát a közösségi médiában.

Ne maradj le, és csatlakozz még ma az év legjobb előértékesítéséhez!

FGHT token vásárlása