A befektetők kezdenek ráunni a BNB-re, míg az Ecoterra előértékesítése szárnyal

A BNB-t, vagyis a Binance Coin minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatni. A népszerű token a legnagyobb kriptotőzsde, a Binance natív érméje. Az érme elsődlegesen a Binance-szen végrehajtott tranzakciók utáni járulék fedezeteként szolgál.

Írásunkban megvizsgáljuk, hogy mire számíthatnak a Binance befektetői a közeljövőben, illetve elmondjuk, hogy számos kriptokereskedő miért választja az $ECOTERRA-t a BNB-vel szemben.

Binance Coin előrejelzés

Jelenleg a CoinGecko adatai szerint a BNB a kriptoszektor 4. legnagyobb érméje, melynek értéke (a cikk írásakor) 306 dollár, piaci részesedése pedig 48 milliárd dollár.

A BNB viszonylag stabilan képes volt az előző évben tartani az értékét annak ellenére, hogy a teljes kriptoszektor erős turbulencián esett át. Míg olyan meghatározó tokenek, mint amilyen a Bitcoin vagy az Ethereum, rengeteget vesztettek értékükből 2022 novembere óta, addig a BNB azóta is a 225 – 325 dolláros ársávban mozog.

A viszonylag stabil árfolyam azonban nem jelenti azt, hogy nem szakadhat be a BNB. Az elmúlt hónapok során érezhető, hogy a népszerű érme körül csökkenőben van a befektetői hangulat. A napi kereskedési volumen visszaesőben, továbbá a bikáknak nem sikerült áttörni a 315 dolláros ellenállási szintet egy ideje.

A jelenlegi trend alapján elmondható, hogy akár napokon belül találkozhatunk majd 300 dollár alatti BNB-vel.

A mostani támasz 305 dollárnál van, ezért a befektetőknek erre az értékre kell fokozottan figyelni. Amennyiben e szint alá esik az árfolyam, nem kizárt, hogy nehéz hetek és hónapok várnak majd a BNB tulajdonosokra.

Vegyes lépések a Binance részéről

A Binance az elmúlt időszak során felemás üzenetet közvetített a befektetők felé. Egyrészt a Binance engedélyt kapott a Brazil jegybanktól május 19-én, hogy pénzügyi intézményként működjön az országban.

Ez hatalmas lépés afelé, hogy a kriptopénzeket a hétköznapok során is fel lehessen használni.

A Binance vezetése azonban ezzel párhuzamosan azt is bejelentette, hogy amennyiben az Egyesült Államok részéről további szigorítás várható a kriptoszektorral szemben, abban az esetben a cég elhagyja az országot.

Ez a lépés pedig annak fényében egyáltalán nem tűnik fenyegetésnek, hogy egy héttel a Brazil jegybankkal való megegyezés előtt a cég bejelentette, hogy elhagyja Kanadát a pénzügyi szektor szabályozásának szigorítása miatt.

Vagyis abban az esetben, amennyiben Amerikában tovább folytatódik a kriptoszektor szorongatása, az a Binance-re nézve is tekintélyes hatást gyakorolhat.

Az $ECOTERRA értéke exponenciálisan növekedhet!

Az $ECOTERRA, ami az Ecoterra ’recycle to earn’ ökoszisztéma natív tokenje könnyen lehet, hogy a listázást követően exponenciális növekedésre készülhet.

Az Ecoterra – ami idáig már 4.3 millió dollár gyűjtött az előértékesítésén – számos befektetőt vonzott be, köszönhetően innovatív felhasználási módjának és könnyen használható rendszerének.

Az Ecoterra legnagyobb előnye, hogy a jelentős jutalmaknak köszönhetően olyanokhoz is eljuthat, akik nem vettek idáig részt aktívan az újrahasznosításban. Sőt, az oldalon elérhető oktatóanyagok segítségével azok is egyszerűen fejleszthetik majd tudásukat, akik rendelkeznek bizonyos ismeretekkel a környezetvédelemmel kapcsolatban azonban szeretnék mélyebben megismerni az újrahasznosítás folyamatát.

Korunk egyik legnagyobb kihívását kétségtelenül a globális felmelegedés folyamatának lassítása jelenti. Annak érdekben, hogy saját magunk és a következő generációk számára egy élhető világot alkossunk, törekednünk kell egy körforgásos gazdaság létrehozására.

Ebben a folyamatban az Ecoterra projektnek pedig hatalmas szerepe van.

A lakossági befektetők számára a platform lehetőséget biztosít, hogy az újrahasznosítás során $ECOTERRA érméket tudjanak gyűjteni. Mindezt egyszerűen, az Ecoterra mobilalkalmazásának használatával.

Csak olvasd le az alkalmazás segítségével a visszaváltandó termék vonalkódját, és máris tiéd lehet a jól megérdemelt $ECOTERRA jutalom.

A megszerzett $ECOTERRA érméket pedig változatos módokon lesz lehetőséged elkölteni. Dönthetsz például úgy, hogy különböző NFT-ket vásárolsz belőlük, de beszerezhetsz oktatóvideókat is, sőt akár fel is ajánlhatod a tokenjeidet civil szervezetek részére.

ecoterra csapata

Ez viszont még nem minden, amit az Ecoterra ökoszisztémája kínálhat. A platformon elérhet lesz a visszaváltott anyagok piactere, amin keresztül különböző cégek közvetlenül az újrahasznosítást végző vállalatoktól vásárolhatnak újrahasznosított nyersanyagokat.

Vagyis az általad visszaváltott termék útját pontosan végig fogod tudni kísérni.

A felhasználók emellett könnyedén ellenőrizni tudják majd, hogy saját maguk, illetve a vállalatok mekkora erőfeszítéseket tettek a környezet megóvása érdekében.

Ez a pontozási rendszer pedig egészen biztosan motiválni fogja a cégeket, hiszen érthető módon egy magasabb pontszámmal rendelkező cég termékeit a felhasználók is szívesebben fogják megvásárolni.

Nem érdemes kihagyni az $ECOTERRA tokeneket

Az Ecoterra előértékesítése az összesen 9 szakaszból jelenleg a 7. szakaszánál tart. Akik most csatlakoznak azok 0.0085 dolláros áron juthatnak hozzá a tokenekhez. Érdemes azonban igyekezni, mivel az előértékesítés végének közeledtével a vásárlás üteme is érezhetően gyorsul.

Az érmék listázási ára 0.01 dollár lesz, vagyis aki még most csatlakozik, annak is lehetősége van közel 20% haszonra szert tenni.

Az Ecoterra csapata minél több potenciális befektetőt szeretett volna megszólítani, ezért az előértékesítésen nem kizárólag ETH-val és USDT-vel van lehetőség a vásárlásra, hanem bankkártyával is.

Utóbbi esetében pedig csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a kriptotárcádat, megadod, hogy mennyi $ECOTERRA érmét kívánsz vásárolni, és rákattintasz a vásárlás gombra.

Amennyiben fontosak számodra a zöld kezdeményezések, és nem szeretnéd kihagyni az év egyik legjobb kezdeményezését, csatlakozz még ma az Ecoterra előértékesítéséhez!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**