A TOP 5 érme, amibe érdemes lehet befektetni a következő bikafutamra

A tavalyi év nem volt könnyű a kriptoszektor számára, hiszen a legtöbb token értéke 60-90%-ot vesztett értékéből. Szerencsére azonban mint mindennek, úgy a kriptotélnek is vége kellett, hogy legyen egyszer. Novemberben beköszöntött a kriptoszektor számára a várva várt bikafutam, ami a jelek szerint egészen mostanáig tartott.

Jelenleg a szektorra a legnagyobb hatást egyértelműen az amerikai gazdasági adatok, továbbá az adosságplafon körüli vita generálja. Utóbbival kapcsolatban érdemes szem előtt tartani, hogy egyik politikai oldalnak sem célja romba dönteni Amerika, továbbá az egész világ gazdaságát.

Ez a politikai harc rendszeresen megismétlődik, aminek következményeként a nem kormányon lévő oldal képes magának kizsarolni különböző engedményeket.

Szintén fontos, hogy az amerikai jegybank részéről egy ideje olyan hírek érkeznek, hogy az alapkamat emelésének véget fognak vetni, továbbá az év további részében akár az alapkamat csökkentése sem kizárható.

Az adosságplafonnal kapcsolatban a megegyezés, továbbá a Fed alapkamat emelésének lezárása hatalmas bikafutamhoz fog vezetni. Ez pedig egészen biztosan érződni fog a kriptoszektorban is.

Azonban nem mindegy, hogy a jelenlegi környezetben milyen eszközökkel készülsz a futamra. Pontosan ezért összeszedtük azt az 5 tokent, amivel véleményünk szerint kiváló hozamot lehet majd elérni.

Bitcoin (BTC)

Kétségtelen, hogy a kriptoszektorban a legkevésbé volatilis eszköz továbbra is a Bitcoin. A népszerű kripto jelenleg is a szektor teljes méretének közel a felét teszi ki piaci részesedésével, míg 26 000 dollár feletti értéke megközelíthetetlennek tűnik a legtöbb altcoin számára.

Március óta egyértelműen érezhető, hogy a BTC befektetői között erős a bizonytalanság, amit jól reprezentál a token értékének oldalirányú mozgása is.

Ennek ellenére sokan vannak azon az állásponton, hogy 1-2 éven belül a Bitcoin értéke elérheti a 100 000 dollárt.

A token technikai adatai alapján valószínűnek tűnik, hogy egy bikafutam idején a BTC értéke 30 000 dollár fölé emelkedik. Bár más érmékkel nagyobb hozamot lehet elérni, az tagadhatatlan, hogy a Bitcoin jelentősen alacsonyabb kockázatot tartogat.

AiDoge (AI)

Az AiDoge egy úgynevezett ’meme-to-earn’ ökoszisztéma, aminek segítségével a felhasználók mémek gyártásával juthatnak profithoz.

A rendszer gerincét a mesterséges intelligenciát és az internetes mém kultúrát ötvöző mémgenerátor áll. A páratlan eszközt a fejlesztők különböző mémek és kriptohírek tanításával, illetve a ChatGPT és a MidJourney ötvözésével hozták létre.

Használatához pedig csupán annyi a dolga a felhasználóknak, hogy néhány címszóban megadják, milyen képet szeretnének létrehozni, majd a mesterséges intelligencia elvégzi a munka oroszlánrészét.

aidoge 8 millio

A mémgenerátort kreditekkel lehet majd használni, amiket az AI érmék beváltásával, illetve stakelésével lehet majd szerezni.

Ezt követően a kép kikerül a hírfolyamra, ahol a közösség szavazhat a mémről. Minden hónap végén azok a felhasználók, akik a legtöbb szavazattal rendelkező képet készítették, jutalomban részesülnek.

Végül a következő hónap elején lenullázódik a verseny.

A projekt hihetetlen lehetőségeket rejt, amit mi sem bizonyít jobban, mint az előértékesítés sikere. Jelenleg a fejlesztők 13.5 millió dollárt gyűjtöttek, így az előértékesítés már az utolsó szakasz felé tart.

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni az AiDoge-ot, látogass el a projekt magyar nyelvű weboldalára.

Nézd meg az AiDoge-t

Launchpad XYZ (LPX)

A Launchpad XYZ mindennel rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy a legjobb Web3 gyűjtőoldal lehessen.

A fejlesztők egy olyan ökoszisztémát dolgoztak ki, amivel a legjobb Web3 projekteket egy helyen el lehet érni.

A projekt a natív LPX tokenek, továbbá saját kriptotárcája segítségével hihetetlenül egyszerűvé teszi a navigálást a Web3 világában.

launchpad-fooldal-indulas

Legyen szó előértékesítésekről, play to earn játékokról, töredékvásárlásokról vagy NFT- és kriptokereskedelemről, az LPX segítségével ezeket játszi könnyedséggel végre tudod majd hajtani.

Más szóval nem lesz szükséged semmilyen egyéb token vásárlására ahhoz, hogy élvezni tudj mindent, ami Web3.

Ez azonban még nem minden. Lehetőség lesz ugyanis a legjobb metaverzum felületekhez is hozzáférni.

Írásunk idején a Launchpad XYZ előértékesítési fázisban van, és jelenleg az LPX tokenekből befolyt összeg mértéke meghaladja a 600 000 dollárt.

Launchpad token vásárlás

Ethereum (ETH)

A Bitcoin mellett egyértelműen az Ethereum a másik olyan érme, amit a kockázatkerülő befektetőknek érdemes megfontolni.

A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező altcoin az elmúlt évek során magabiztosan képes volt megőrizni kiemelt helyét a kriptoszektorban.

Hasonlóan a Bitcoin árfolyamához, az előző 90 napban az Ethereum árfolyama is oldalirányba mozgott, azonban ennek egy bikafutam esetén hamar vége szakadhat.

Abban az esetben, ha a vártaknak megfelelően alakulnak a gazdasági események, a mostani 1700-1800 dolláros árfolyamszintről az ETH értéke 2000-2200 dollárig erősödhet.

ethereum árfolyam majus25

A BTC és az ETH között lényeges különbség, hogy az Ethereum fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy a tokent gyorsabbá és olcsóbbá tudják tenni. Köszönhetően például a ’The Merge’ frissítésnek, szemben a Bitcoinnal, az Ethereum energiaigénye a töredékére esett vissza.

Legutóbb pedig a ’Shapella’ névre keresztelt frissítésnek hála az Ethereum tulajdonosai most először tudtak hozzájutni a stakelt érméikhez.

Szintén az Ethereum előnye a Bitcoinnal szemben, hogy lényeges több dApp (decentralizált alkalmazás) használja. Ennek köszönhetően pedig folyamatos a piaci igény az ETH érmékre.

yPredict (YPRED)

Bár különböző elemzőplatformokból nincs hiány az interneten, a yPredict csapata mégis képes volt valami egészen újat létrehozni.

Dióhéjban, a yPredict egy Freemium rendszerre épülő elemzőplatform, ahol a felhasználók a YPRED tokenekért cserébe előfizetést köthetnek különböző mesterséges intelligencia modellekre.

Ezeket a legjobb MI fejlesztők és kvantitatív elemzők állítják össze annak érdekében, hogy egy-egy érme esetében előre meg lehessen határozni, hogy merre fog mozdulni az árfolyam. A modellek pedig nem kizárólag egy érme múltbéli teljesítményét veszik figyelembe, hanem a közösségi médiában tapasztalt aktivitást, illetve a tokennek kapcsolatban megjelent híreket is.

Más szóval lehetőséged lesz egy vásárlási vagy eladási hullámról gyakorlatilag még azelőtt értesülni, hogy az megkezdődne.

Mivel a piactéren keresztül akár a felhasználók is létre tudnak hozni különböző modelleket, amivel az előfizetéseken keresztül profithoz is lehet jutni, az ökoszisztéma képes lesz fenntartani saját magát.

ypredict fooldal

Ezen túl a felhasználók számos modell közül válogathatnak, ezért akár több modellre is elő tudnak majd fizetni.

A különböző MI modelleken túl lehetőség lesz még számos, mesterséges intelligenciával támogatott szignált és algoritmust használni, melyeknek hála a kriptoszektor összes lényeges trendjéről azonnal értesülhetünk.

Szintén az oldal előnyei közé tartozik, hogy a legtöbb eszköz használatához semmilyen előfizetésre nem lesz szükség. A felhasználóknak csak rendelkezniük kell YPRED tokenekkel, és máris használhatják az elérhető kereskedési- és elemzőeszközök jelentős részét.

Jelenleg yPredict szintén az előértékesítési szakaszában jár. A 6. gyűjtési szakaszban a fejlesztőknek 1.7 millió dollár értéken sikerült értékesíteni a YPRED érmékből.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a yPredict, vagy szeretnéd a kereskedéseidet egy magasabb szintre emelni, látogass el a projekt weboldalára, még ma.

yPredict token vásárlás

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**