A Binance 200 millió felhasználóval és új kampánnyal ünnepli fennállásának 7. évfordulóját

A Binance stílusosan ünnepli 7. „születésnapját”: a platform elérte a 200 millió felhasználót és új kampányt indít „Be Binance” néven, hogy megünnepelje ezt a mérföldkövet.

Binance, a kriptovilág éllovasa

A világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, a Binance júliusban ünnepli fennállásának 7. évfordulóját. Ez az esemény ismét bizonyítja a digitális eszközök iparának érettségét és növekedési potenciálját. A tőzsde jelenleg több mint 200 millió felhasználóval büszkélkedhet világszerte, ami jelentős mérföldkő a vállalat történetében.

Megjutalmazzák az ügyfelek lojalitását

Az évforduló alkalmából a Binance új kampányt indított „Be Binance” néven, amelynek célja, hogy megünnepelje és megjutalmazza a tőzsde hűséges ügyfeleit. Rachel Conlan, a Binance marketingigazgatója a Cointelegraph-nak nyilatkozva elmondta: „Elszántságunk, kíváncsiságunk és felelősségvállalásunk révén szembenéztünk a kihívásokkal és learattuk azok gyümölcsét, köszönhetően a 200 millió felhasználónknak. Ahogy az anyagi szabadság felé haladunk, hűek maradunk értékeinkhez: az alázathoz, kedvességhez, együttműködéshez és hálához.”

Napi 25,3 milliárd dollár kereskedési volumen

A Binance jelenleg napi 25,3 milliárd dolláros kereskedési volumennel operál, ami több mint hétszerese a második legnagyobb tőzsde, a Coinbase napi 3,3 milliárd dolláros volumenének a CoinMarketCap adatai szerint. Ez a dominancia egyértelműen mutatja a Binance vezető szerepét a kriptovaluta piacon.

A kriptovaluta tőzsdék kereskedési volumene

A kriptovaluta tőzsdék napi kereskedési volumene a CoinMarketCap adatai alapján

Az oktatás kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőre nézve

Bár a Binance már meghaladta a 200 millió felhasználót, Rachel Conlan szerint a platformnak még mindig óriási a növekedési potenciálja. „Az oktatás és a tudatosság növelése abszolút kulcsfontosságú. A 200 millió + egy lenyűgöző szám, de ha belegondolunk, mind az iparág, mind a felhasználói bázisunk még mindig hatalmas növekedési potenciállal bír.”

A tőzsde az első 100 millió felhasználót öt év alatt érte el, és további két évbe telt, amíg elérte a 200 milliót. 2024 első felében több mint 30 millió új felhasználó regisztrált a Binance-re. Conlan szerint ez a mérföldkő elérhetőbb közelségbe teszi az első milliárd Web3 felhasználó elérésének vízióját: „Néhány évvel ezelőtt 200 millió felhasználó valami sci-fi film jelenetének tűnt. Ma már elérhetőnek tűnik az első milliárd felhasználó bevonása a Web3-ba, bár még mindig évek kemény munkája vár ránk.”

19 országra kiterjedő kampány és nyereményjátékok

Az évforduló és a jelentős mérföldkő megünneplésére kidolgozott kampány különféle tevékenységek tárházával várja a felhasználókat, beleértve a személyes találkozókat, virtuális eseményeket, közösségi média versenyeket és más közelgő promóciókat. A tőzsde emellett ajándéksorozatokat is indít a közösségi médián és közösségi csatornákon, például a Binance Square-en. A felhasználók különböző kérdésekre válaszolhatnak és megoszthatják Binance-hez kapcsolódó élményeiket, hogy részesülhessenek a 7000 dollár értékű Binance BNB token nyereményalapból és egyéb ajándékokból.

A Binance stratégiája a jövőre nézve

Rachel Conlan szerint az oktatási erőfeszítések kulcsfontosságúak maradnak a tőzsde számára: „A Binance-nél továbbra is globálisan oktatjuk az embereket arról, hogy a digitális eszközök hogyan tehetik jobbá az életüket, és bemutatjuk, hogy a kriptó milyen hasznosságot nyújthat azáltal, hogy innovatív és értékes termékeket fejlesztünk és forgalmazunk.”

A Binance 7. évfordulója és az új kampány nemcsak a tőzsde eddigi sikereit ünnepli, hanem egyúttal a jövőbeli növekedési lehetőségekre is rávilágít. Az oktatás folytatása és a tudatosság növelése továbbra is központi szerepet játszik a vállalat stratégiájában, a kriptovaluta piac további bővülése és fejlődése közepette.