A Binance ideiglenesen felfüggeszti a Tron be- és kifizetéseket

A Binance bejelentette, hogy karbantartást fognak végezni a Tron blokkláncon, ezért a be- és kifizetések fel lesznek függesztve egy ideig.

A világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance egy hétfői blogbejegyzésben közölte, hogy június 23-án tárca karbantartást fog végezni a Tron hálózaton.

A tweet, amelyben a bejegyzés linkjét megosztották, nem részletezi, hogy a karbantartás mikor ér véget, a blogbejegyzés szerint viszont várhatóan egy óra alatt végeznek a művelettel. A Binance azt is leszögezte, hogy nem tervez további bejelentést tenni a karbantartással kapcsolatban.

Egy héttel ezelőtt egyébként a Binance mindenféle előzetes bejelentés nélkül felfüggesztette a bitcoin be- és kifizetéseket, azzal az indoklással, hogy problémát okozott egy elakadt on-chain tranzakció. Még ugyanezen a napon, június 13-án a bitcoin hirtelen 23 964 dolláros mélypontra zuhant, ami most nem is tűnik olyan rossz árfolyamnak. A cikk írásakor ugyanis egy bitcoin 20 254 dollárt ér, miután kissé magához tért a 19 259 dolláros szintre való zuhanásból.