A Bitcoin Kebab és vendége Salvadorba kalauzol minket

Hétfőn ismét érkezik a BitcoinBázis podcastje, a Bitcoin Kebab, mely kedves hallgatóit az elmúlt időszakban kriptos körökben világhírűvé vált Salvadorba kalauzolja.

Stier Kata jövő hétfőn új adással jelentkezik, melynek vendége Zrupko Norbert vlogger, a Kriptofitness YouTube vlog készítője, aki salvadori élményeit osztja meg velünk. Norbert mindenekelőtt elmeséli a podcast hallgatóinak, hogy hogyan ismerkedett meg a kriptovalutákkal, miért indította el YouTube csatornáját, illetve azt is, hogy miként került a bitcoint hivatalos fizetőeszközként elfogadó Salvadorba.

Kata arról faggatja vendégét, hogyan is működik a bitcoinnal való fizetés a közép-amerikai országban, milyen a közbiztonság, milyen a bitcoin elfogadottsága, milyen élményekkel gazdagodott a világ túloldalán töltött több mint két hónap alatt, illetve Norbert azt is megosztja velünk, hogy milyen a valóságban a salvadori Bitcoin Beach, amelyről már oly sokszor olvashattak a BitcoinBázis olvasói is.

Ha ti sem maradnátok le egy rendkívül izgalmas adásról, feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de a podcast elérhető a korábbi adásokkal együtt a Spotify-on, a PodPaden és a YouTube-on is.

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor keretében, kérjük írj! (?: [email protected])