Dübörög a Bitcoin Kebab: vendégünk a Ledger értékesítési igazgatója

Itt a hétvége, ezért érkezik a BitcoinBázis podcast, a Bitcoin Kebab legújabb adása. A műsor házigazdája Stier Kata, e heti vendége pedig nem más lesz, mint Lőrincz Emi, a Ledger Enterprise Solutions értékesítési igazgatója, és a Crypto Valley Association elnöke.

Emi, aki Svájcban él és a kriptopiacon jól ismert Ledger-nél dolgozik, elmeséli a kedves Hallgatóknak, hogy milyen szakmai háttérrel csöppent a kriptovaluták világába. Elmondja, milyen nagynevű cégeknél dolgozott, mielőtt a hardvertárcájáról híres vállalathoz került, emellett megosztja velünk azt is, hogy mi volt az első állomás a kriptós karrierjében, mit gondolt először a bitcoinról és alapvetően a kriptovalutákról, miért is volt számára fontos az első Crypto Valley Association meetupján és hogyan került a ShapeShift nevű vállalathoz.

Szóba kerül az is, hogy miként nyert felvételt a Ledger-hez, mit is csinál ott, valamint milyen egy átlagos munkanap a vállalatnál. Kata vendége mesél a bitcoin világszemléletéről, a Web3-ról, a vállalatok biztonsági kérdéseiről, a TedTalk-járól, a DAO-król, illetve a Ledger Open-ről, amely nemrég indult útjára.

Megtudhatjuk, hogy mi is a Crypto Valley Association, mi a szervezet célja és milyen magyar vonatkozásai vannak. Természetesen nem mehetünk el amellett, hogy milyen is Svájcban a kriptohangulat, mennyire használják a hétköznapokban a kriptovalutákat. Szóba kerül ezenkívül a híres Zug is, amelyről mi is többször írtunk kriptobarát szemléletmódja miatt.

Emi megosztja velünk gondolatait az idei kriptotélről és az előzőekről, miben más ez; ezen túlmenően pedig néhány jó tanáccsal szolgál a kedves podcast Hallgatóknak.

Ha Ti is szeretnétek betekintést nyerni a Ledger hardvertárca vállalatába, illetve jobban megismernétek Svájcot a kriptovaluták oldaláról, akkor feltétlenül látogassatok el az Anchor oldalára, de az epizód automatikusan térítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. A korábbi részek már elérhetők a YouTube-on.