A BlockDAG 10 dolláros árfolyamot célzott meg 2025-re

A kriptopénzpiac dinamikus változása közepette a BlockDAG ambiciózus 10 dolláros célt tűzött ki 2025-re. A projekt előértékesítés lendülete egyre fokozódik, elérve a figyelemre méltó 16,6 millió dollárt. Az érdeklődés ilyen mértékű megugrása a BlockDAG innovatív megközelítését és a befektetők által látott potenciált bizonyítja. Ezzel párhuzamosan az Ethereum rugalmasságot mutat, a változékony piaci környezet ellenére is stabilan tartja magát, ami a befektetők tartós bizalmát jelzi.

Eközben a Litecoin a potenciális fellendülés jeleit mutatja, érdeklődést keltve a kereskedők körében. Ahogy ezek a különböző narratívák kibontakoznak, a BlockDAG 2025-re kitűzött célja rámutat törekvéseire, hogy ne csak részt vegyen, hanem vezető szerepet töltsön be a fejlődő digitális valuták terén. A BlockDAG (BDAG) széles körű figyelemre tett szert a Las Vegasban debütált V2 fehér könyvével is. A pénzügyi szakemberek elismerik a BlockDAG innovatív technológiáját és stabil gazdasági modelljét, és rendkívüli, 20 000-szeres megtérülést jósolnak neki. Jelenleg, az előértékesítés 8. szakaszában, a BDAG érmék darabonként 0,0045 dollárért kaphatók, ami vonzó ajánlat, mivel értékük várhatóan jelentős emelkedés előtt áll.

Szakértői betekintés: Az Ethereum piaci kilátásai

Jupiter Zheng, a Hashkey Capital munkatársa szerint az Ethereum ETF elutasítása nem biztos, hogy jelentősen rontja a piaci hangulatot, mivel a piac nem teljesen bízik a jóváhagyásban. Mindazonáltal egy ETF jóváhagyása, különösen egy olyané, amely stakingelést kínál, bikás piaci reakciót válthat ki, ami esetleg jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethet.

BlockDAG

Mivel az Ethereum határidős ügyletek nyitott kamatozása 12,89 milliárd dollár, a közelgő ETF-döntés valószínűleg nem befolyásolja drasztikusan ezt a számot. A piac továbbra is optimista az Ethereum árfolyamának emelkedésével kapcsolatban, annak ellenére, hogy a SEC még fontolgatja az ETH értékpapírrá minősítését.

A Litecoin piaci kilátásai

A Litecoin értéke figyelemre méltó, 15%-os emelkedést mutatott. Ezzel elhessegette az elemzői spekulációkat, melyek a közelmúltbeli csökkenő tendenciákból születtek. Ha a Litecoin át tudja törni a 122 dolláros ellenállási szintet, akkor a 150 dollár elérése vagy akár meghaladása felé veheti az irányt.

Ezt az optimista előrejelzést a Litecoin-bányászok is alátámasztják, akik jelentősen megnövelték a kriptovalutában való részesedésüket. A bányászok csökkentik az eladási késztetést, ezáltal enyhítve a Litecoin árfolyamára nehezedő lefelé irányuló nyomást. A bányászok kollektív stratégiáját kulcsfontosságú tényezőnek tekintik, amely segíthet a Litecoint a bikásabb piaci helyzet felé terelni.

BlockDAG: 2024 figyelemre méltó altcoinja

A BlockDAG ambiciózus célokat tűzött ki maga elé. Az előértékesítésben már több mint 16,6 millió dollárt gyűjtött össze, és 2024 végére el szeretné érni a 600 millió dollárt. Mivel a BDAG érmék ára a jelenlegi előértékesítési szakaszban rendkívül kedvező, és 2025-re várhatóan 10 dollár lesz a tőzsdei jegyzési ár, a BlockDAG ígéretes befektetési lehetőséget kínál. A szakértők 20 000-szeres megtérülési lehetőséget látnak, ami a BlockDAG-ot a 2024-es év altcoin sztárjaként pozícionálja.

A közvetlen befektetés mellett a BlockDAG passzív jövedelemforrásra is lehetőséget nyújt az X-sorozatú bányászati berendezéseken keresztül. Emellett a bányászati alkalmazásával kényelmes módot biztosít a BDAG érmék napi keresésére, amelyet egy felhőalapú bányászati szolgáltatás egészít ki, amely magas energiaköltségek nélkül biztosít hozzáférést a bányászati teljesítményhez.

Míg az Ethereum az ETF bizonytalanságai ellenére fenntartja a bikás lendületet, és a Litecoin árfolyam-emelkedésre utal, a BlockDAG ellopja a rivaldafényt az előértékesítési piacon a jelentős pénzgyűjtési sikerével és a 2024-re prognosztizált monumentális megtérülésével.

Csatlakozz most a BlockDAG előértékesítéséhez:

Weboldal: https://blockdag.network
Előértékesítés: https://purchase.blockdag.network
Telegram: https://t.me/blockDAGnetworkOfficial
Discord: https://discord.gg/Q7BxghMVyu

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***