A BONK token árfolyama 40%-ot ugrott a Coinbase jegyzése után

A BONK, a Solana új mémcoinjának az árfolyama 40%-kal emelkedett, miután a Coinbase kriptotőzsde bejelentette, hogy listázni szeretné a tokent. A Dogecoin és a Shiba Inu után ez lesz így a harmadik legnagyobb mémcoin a Coinbase platformon.

“Amint elegendő készlet áll rendelkezésre ebből az eszközből, a kereskedés a BONK-USD kereskedési párral szakaszosan fog elindulni.” – írták a közleményükben. Azt is kifejtették, hogy a BONK/USD nem biztos, hogy elérhető lesz minden régióban.

Bonk coinbase

A kriptoközösség a bizalom jeleként tekint mindig arra, amikor a Coinbase a tokenek listázását választja. Ezért amikor a Coinbase új tokeneket tesz elérhetővé a platformon, azok ára gyakran emelkedik.

A BONK árfolyama a múlt heti zuhanás után most újra talpra állt, és 235 millió dolláros kereskedési volumennel elérte a 0,000014 dollárt. A BONK pont Sam Bankman-Fried bukása után jelent meg, és az FTX tőzsde bukása nem tett jót a Solana hírnevének sem.

Viszont az azóta eltelt időben a token nagyon népszerűvé vált annak ellenére, hogy egy mémérméről beszélünk. Sokan NFT-k vásárlására használják, és néha speciális NFT eseményeken is előkerül. A tokent 22 ember alkotta meg, egyetlen vezető nélkül. A BONK csapata dappokat, NFT-ket és mást is épített már a Solana blokkláncra.

Solana

A Solana piaci értéke 50 millió dollárról 800 millió dollárra nőtt, mivel október óta egyre nagyobb az érdeklődés a Solana iránt. Ez a nagyívű fejlődés segített fellendíteni az emberek érdeklődését a BONK iránt is, és a Solana a 2023-as év egyik legjobb tokenjévé tette.