A Brett vezeti a mém érmék helyreállását, a Base lánc tovább nő

A héten minden szem a Base mém érmékre szegeződött, a Brett ($BRETT) és a Base Dawgz ($DAWGZ) ugyanis kirobbanó formában vannak. A BRETT árfolyama egy nap alatt nagyjából 20%-ot emelkedett, és 0,162 dolláron tetőzött, ahonnan 0,155 dollárra lépett vissza. A DAWGZ pedig 2 millió dollárnál is több befektetést húzott be a hónap elején indult előértékesítés keretében. A spot volumen 53%-kal nőtt tegnap óta, ez pedig azt mutatja, hogy a traderek a BRETT-el bizniszelnek.

Vajon a Brett tud még 10-szerezni innen?

Habár a BRETT emelkedett, még mindig az 50 napos EMA körül mozog a 4 órás grafikonon. Ez a teljesítmény azonban még így is elég volt ahhoz, hogy meghaladja a Book of Meme (BOME) piaci kapitalizációját, ezzel az emelkedés látható jeleit mutatva. A teljes Base mém érme szférában nagy a felhajtás jelenleg, a teljes piaci kapitalizációt 10%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, ezzel 2 milliárd dollár fölé lépett, amihez 140 millió dolláros kereskedési volumen társult.

Base felhasználók

(Dune)

A Base Layer 2 rendszere jóval az Ethereumnál megszokott alá csökkenti a tranzakciók díját, vonzva ezzel a fejlesztőket és a tradereket. Ráadásul az új felhasználók beléptetése a Coinbase intelligens pénztárcája révén hihetetlenül egyszerű. A platform naponta aktív felhasználóinak száma 500 000 fölé nőtt, ami még tovább gerjeszti a mém érme lázat. A TVL (teljes lekötött mennyiség) 1,5 milliárd dollár fölé kúszott, a Base így a mém érmék hotspotjává vált. Ezek alapján könnyen előfordulhat, hogy a Brett ötszörösére nőhet idén, ha végre beindul a várva várt bika futam. Mivel az érme már így is a top 5 mém érme között van, a 10-szerezés nem tűnik valószínűnek. Nem ez a helyzet azonban az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező Base mém érmével, a Base Dawgz-zal.

A Base Dawgz lehet a következő nagy Base mém érme?

A BRETT-et kergető Base Dawgz magára vonta a befektetők figyelmét, hiszen már több mint 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésében, és a közösségi médiában is óriási felhajtást keltett. A Twitteren már több mint 4000-en követik a projektet, és a közösség rendkívül aktív. Ebben nagy szerepe van a projekt által bevezetett Share-to-Earn protokollnak. Ez díjazza a felhasználókat, ha a projekttel kapcsolatos tartalmakat hoznak létre és osztanak meg, ami elősegíti a folyamatos hype-ot. A jutalmakat egy airdrop keretében fogják kiosztani.

A DAWGZ több láncon is elérhető, a befektetők így a Base-en vásárolt érméiket átválthatják például Ethereumra más DeFi érmékbe való befektetéshez, vagy akár a Solanán is kereskedhetnek vele. Ahogy a Base lánc fellendül, úgy nőnek egyre nagyobbra az olyan mém érmék, mint a Base Dawgz. A szemfüles projektek kiaknázhatják a növekedést és meglovagolhatják ezt az új hullámot.

Base Dawgz

A Base Dawgz, ahogy a nevéből is kiderül, a Base blokkláncra épült kutyás mém érme. A népszerű doge narratíván csavart egyet a projekt, és más megközelítésbe helyezve az izgalmas bázisugráshoz kapcsolja.

Az érme előértékesítése jelenleg is folyamatban van, a befektetők a hivatalos weboldalon juthatnak hozzá a Base Dawgz tokenekhez. Az érmék ára egyre csak nő, ahogy telik az idő és haladunk előre az előértékesítési szakaszokban. A projekt ráadásul egy ajánlói programot is hirdetett a befektetők részére, akik barátaik vásárlásai után 10% jutalékban részesülnek.

A hamarosan élesedő airdrop, a letéti program és a Base érmék növekvő népszerűsége olyan kombinációt alkot, amely Föld körüli pályára állíthatja az érmét. Csatlakozz te is az előértékesítéshez, és szárnyalj együtt a projekttel!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**