A Cardano és a Litecoin blokkláncok közötti átjárhatóság megvalósítható

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Cardano blokklánc már egy ideje ökoszisztémája kiépítésén és fejlesztésén dolgozik azért, hogy a közösség erejének felhasználásával segítsen áthidalni a piac többi altcoinja és a közte fennálló szakadékot. A Cardano és a Litecoin Alapítvány esetleges együttműködése már nem újdonság a nagyközönség számára. Most pedig a Cardano alapítója, Charles Hoskinson friss jelentéséből kiderült, hogy megkezdődtek a két alapítvány közötti várva várt előzetes megbeszélések.

Hoskinson nemrégiben arról tájékoztatta a közösséget, hogy előadást tartott a Litecoin alapítója, Charlie Lee, valamint David Schwartz, a Litecoin Alapítvány projektigazgatója számára. A Cardano alapítója megjegyezte, hogy

„A Litecoin egy rendkívül lassan fejlődő kriptovaluta. És bár gyorsabb, mint a Bitcoin, jóval lassabb, mint az úgynevezett harmadik generációs kriptovalutánk. Tehát, az átjárhatósághoz hasonló nagy változások megvalósítása sok időt vehet igénybe.

A Cardano és a Litecoin blokklánc közötti átjárhatóság lehetősége rendkívül hasznosnak bizonyulhat, mivel az mind a két érintett blokklánc, mind pedig a teljes kriptovaluta szektor számára előnyös lehet, ehhez viszont komoly erőfeszítéseket kell tennie mindkét alapítványnak. 

A legutóbbi jelentés szerint Dionysis Zindros, az Athéni Egyetem blokklánc kutatója megjegyezte, hogy a Cardano és a Litecoin közötti akadályt lehet lehet küzdeni egy úgynevezett velvet fork létrehozásával. A blokklánc adoptálhatná az úgynevezett NIPoPoW-okat (Non-interactive Proofs of Proof-of-Work), melyek lehetővé teszik a blokkláncok közötti átjárhatóságot, és rendkívül népszerűek a kriptók körében.

Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a híd létrehozása a Cardano és a Litecoin blokkláncok között egyáltalán nem újdonság. A közelmúltban Dominik Schienert, az IOTA társalapítóját kérdezték arról, hogy lehetséges-e az átjárhatóság az IOTA és a Cardano között. Válaszul Scheiner azt mondta, felveszi a kapcsolatot Hoskinsonnal.

vofanny

parents gave me money for college but I invested in crypto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.