A Coinbase új előfizetést indít, mely ingyenes kereskedést kínál

A Coinbase új előfizetése, a Coinbase One a közeljövőben 35 országban indul el.

A Coinbase kriptovaluta tőzsde 35 országban indítja el a Coinbase One nevű előfizetéses szolgáltatását. Kezdetben csak az Egyesült Királyság, Németország és Írország ügyfelei férhetnek hozzá a Coinbase One szolgáltatáshoz. A május 18-i bejelentés szerint a Coinbase One olyan funkciókat kíván nyújtani, mint a díjmentes kereskedés, a megnövelt stakelési jutalmak és exkluzív ajánlatok az olyan iparági szereplőkkel való partnerségek révén, mint a Messari és a CoinTracker. Úgy tudni mindezért 29,99 dolláros havidíjat számolnak fel.

A Coinbase továbbá azt tervezi, hogy más partnerekkel – például az Alto IRA-val (egyéni nyugdíjszámla), a Blockworks Permissionless-szel és a Lemonade-del – is együttműködik, hogy további előnyöket biztosítson a tagoknak.

A kriptotőzsde azt is megosztotta, hogy az új előfizetés hozzáférést biztosít a tagok számára egy nonstop támogatói csapathoz, amelynek segítségével a tagok telefonon keresztül kérhetnek segítséget, és azonnali segítséget kaphatnak bármilyen technikai problémára.

Május 2-án a Coinbase bemutatta a Coinbase International Exchange-t, egy új intézményi platformot, amelyet kifejezetten kriptoderivatívákkal való kereskedésre terveztek. A hír, miszerint a Coinbase stratégiai döntése, hogy egy globális platform bevezetésén keresztül nemzetközi szinten is kiterjeszti tevékenységét, a tőzsde Egyesült Államokban továbbra is fennálló szabályozási kihívásokra adott válasz. A Coinbase nemzetközi terjeszkedési törekvése ellenére Brian Armstrong vezérigazgató biztosította a felhasználókat, hogy továbbra is “100%-ban elkötelezett” az amerikai piac iránt.